Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nigel Farage szerint tömeges tiltakozó megmozdulások várnak Európára

Forrás: Infowars.com

Nigel Farage, Európai Parlamenti képviselő felkavaró beszédet mondott az Európai Parlament május 9-i ülésén, arra figyelmeztetve, hogy az EU intézkedései a nemzeti szocializmus újjáéledéséhez vezethetnek, és ha semmi sem változik, a kontinensre tömeges felkelések várnak.

Az eurózónát a kommunizmus bukásához hasonlítva, Farage elmondta, hogy szerinte az EU Titanicja jéghegynek ütközött.

„Ez a gazdasági bukások, a tömeges munkanélküliség és lassú növekedés Európai Uniója, és ami a legrosszabb, az EU nem más, mint az euró gazdasági börtöne. Ez a helyzet óriási veszélyt jelent a kontinens számára,” mondta.

„Tömeges polgári felkelések várhatnak ránk, a teljes kétségbeesésbe taszított országokban akár forradalom is.”

„Görögországban egy hete vasárnap mintha az 1932-es német választások megismétlődését láttuk volna. A politikai közép összeomlott és a szélső jobb és baloldal felemelkedett. Ez az egész projekt a nemzeti szocializmus újjászületését eredményezheti Európában.”

„Rossz irányba tartunk. Az eurózónát fel kell oszlatni, és felszabadítani a mediterrán országokat.”

Az angol független párt vezetője azzal a heves kijelentéssel zárta felszólalását, hogy a válság egyetlen megoldása az eurózóna rendezett feloszlatásában rejlik, majd az egységes valuta feladását követően vissza kell térni a kizárólag kereskedelmen alapuló Európához.

„Ezt nem tudjuk véghezvinni, ha fel kell felsorakozzunk e mögött a zászló mögött,” mondta Farage az EU zászlajára mutatva. „Nem tartozom hűséggel ennek a zászlónak és szerintem Európa legtöbb állampolgára sem.”

 

Farage nincs egyedül az iránti aggodalmában, hogy Európára tömeges megmozdulások várnak a kontinensen eluralkodó pénzügyi válság miatt.

Tavaly arról érkeztek hírek, hogy az angol kormány felszólította eurózónabeli nagykövetségeit, hogy készítsenek vészforgatókönyvet a brit állampolgárok hazatelepítésére az egységes valuta összeomlása esetére. A kormány szerint az euró összeomlása „csak idő kérdése,” írta a London Telegraph.

A brit kormány kérésére felvázolt forgatókönyv szerint előfordulhat, hogy a pénzügyi összeomlás eredményeként a bankszámlák nem lesznek elérhetők, így a pénzjegykiadó automaták sem jelentenének megoldást, aminek eredményeként tömeges megmozdulások alakulnának ki.

 

Tavaly decemberben Martin Dempsey tábornok aggodalmát fejezte ki aziránt, hogy egy esetleges európai összeomlás az Egyesült Államokra nézve is súlyos következményekkel járhat.

Emil Boc, román miniszterelnök szerint a szigorú megszorítások egész országokat tehetnek tönkre.

Az elmúlt két év során számos tüntetéshullám söpört végig Franciaországon, Spanyolországon, Görögországon, Olaszországon és Nagy-Britannián.

A szélsőbaloldali Alexis Tsipras vezette mentőcsomag ellenes koalíció létrehozására irányuló görög kezdeményezés pedig akár az újabb megmozdulások előszele is lehet.

 

http://idokjelei.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3123260
Hónap: 15363
Nap: 449