Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Obama légicsapást rendelt el Szíria ellen a repülési tilalom részeként

iran_syria_war_gr1.jpgAz RT egy lehetséges szíriai lázadók által elkövetett a NATO-tagú Törökországon belüli támadásra figyelmeztetett. Információk vannak arról, hogy a líbiai háború alatt a NATO a terroristák kezére adta a szétvert ország vegyifegyvereit. Ezeket a fegyvereket valószínűsíthetően Szíriában szeretnék bevetni a civil lakosság ellen, majd a tömegszerencsétlenségért a szír kormányt hibáztatnák. Ez biztosítaná a nyugat casus bellijét, hogy az ENSZ tanácsot megkerülve megkezdhesse a régóta tervezett közbeavatkozását. Líbiában tavaly a LIFG „Líbiai Iszlám Harcosok csoportja” nevű szélsőséges fegyveres felkelők szervezete bomlasztotta az országot a NATO és az Al-Kaida irányításával, amiről meg tudjuk, hogy CIA képződménye. A LIFG parancsnoka a Telegraph szerint csakugyan a török-szír határba utazott, hogy felvegye a kapcsolatot az FSA-val a „szabad szíriai hadsereggel” és azóta folyamatos a fegyverszállítás Szíriába és ezt a Washington Post is megerősítette valamint hazai mainstream oldalak is. A líbiai rakéták szétterjedtek az Al-Kaidához kapcsolódó szektás szélsőségesek között, a NATO-nak köszönhetően, ami pénzeli és egyéb módon támogatja azokat, hogy a terror valóban exportálódjon oda ahová szükség kívánja.

Tehát minden bizonnyal a Líbiában megszerzett tömegpusztító fegyverek most a „szabad szíriai hadsereg”kezén vannak és félő, hogy bevetik őket.

Már több alkalommal volt tömegmészárlás, amiért egyből a szír kormányt vádolták és elmondható, hogy igazából az egész szíriai válsághelyzet egy hamis zászlós hadműveletre épül a CIA, az MI6, a NATO és a Brit SAS közreműködésével, s mindezek mögött vagy mellet ott áll USA és Izrael.

Valahogyan innen akarják elindítani a világháborút, a Közel-Kelet lángra lobbantását és mindent elkövetnek, hogy ne legyen béke, ugyanis a nyugat folyamatosan szabotálja a békéhez vezető lépéseket és közel a tervük megvalósulása.

Ugyan azt szeretnék tenni mint Boszniában vagy Líbiában, csak Szíria nem Líbia és ezért óvatosabban kell eljárniuk, több propaganda és a publikum kifárasztása szükséges az ügyben. Oroszországot most ügyesebben kell kijátszani, és erre lehet jó egy hamis zászló hadművelet, ahol betelne a pohár.

A DEPKAfiles jelentése szerint Barack Obama közölte a haditengerészettel és a légerővel, hogy készüljenek fel egy Szíria elleni légycsapásra, amely során Asszad központi rendszerét és katonai parancsnokságát iktatnák ki, hogy gyengítsék a hadsereg tevékenységét.

 

http://aranykor.freeblog.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3123150
Hónap: 15367
Nap: 434