Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Svédország hivatalos tisztségviselői is küzdenek a chemtrailek ellen

selection_026-525x250.pngAzok a hosszú, fehér, sokáig megmaradó csíkok, melyek aztán ködszerűen eloszlanak a a kék égen és jelöletlen repülőgépből származnak, nem tipikus kondenzcsíkok - mondja egy svéd Zöldpárt vezetője Pernilla Hagberg. Ahogy arról a Katrineholms Kuriren, is beszámol, a politikai vezető nyíltan beszélt arról, hogy azok a kondenzcsíkok, melyeket szokatlanul viselkednek, toxikus vegyületeket tartalmaznak, továbbá vírusokat és fémeket is, melyeket gyűjtőnéven chemtrail-oknak nevezünk.

Hagberg szerint a permetezésért a U.S. Central Intelligence Agency (CIA) és a U.S. National Security Agency (NSA), a felelős, melyben több kormány is részt vesz, többek között a svéd kormány is. A cél a légkör tulajdonságainak megváltoztatása. A projektben különböző vegyi összetevők szerepelnek, mint például vírusok és virális komponensek valamint fémek mint az aluminium vagy a bárium, melyek már kimutathatók a talajmenti vizekben és a földben szerte a világon.

A hagyományos kondenzcsíkok, amely vízpárából áll, gyorsan eltűnik a repülőgépek motorjából történő kibocsátása után és meglehetősen különbözik a chemtrailektől, melyek az egész eget fehérré változtatják.

"Nagyszerű, hogy vannak politikusok, akik felhívják a nyilvánosság figyelmét erre az ügyre és hitelességet adnak az összeesküvés elméletnek" - írja JG Vibes az Intel Hub-ban Hugberg hirtelen kijelentéseivel kapcsolatban.  "Sajnos ez egy politikai probléma, amely politikamentes megoldásokat kíván".

Érdekes módon az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ / UN) és számos alapítvány szintén válaszadásra lett kötelezve, hogy mi az igazság a permetezéssel kapcsolatban.  A magyarázkodásuk azonban kimerült abban, hogy ez a tevékenység a boplygó megóvása érdekében történik pusztító erőktől mint a globális felmelegedés, melyre sokan amolyan áltudományos elméletként tekintenek, amely jó ürügye a politikai vitáknak.

A chemtrailek esetében a Nap sugarai ellen való küzdelem ezért, hogy ellensúlyozzuk a globális felmelegedés által létrejött hőmérséklet emelkedést és ezáltal megakadályozzuk a sarki jégsapkák olvadását kiváló mentség ahhoz, hogy legitim legyen a tevékenység és teleszórjuk a bolygónkat mindenféle méreggel. Ha Hagberget újra megválasztják a következő időszakra, folytatni fogja a küzdelmet a chemtrailek ellen a megyéjében, A politikus szerint a chemtrailek ügyében a svéd kormány keze is benne van.

A hírhez kapcsolódóan az alábbiakban egyik olvasónk, K. Áron képe látható:

20121004796.jpg
 
 
 
 
http://paranormal.hu
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3089416
Hónap: 14307
Nap: 315