Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új pénzügyi rendszer

Írta: Cobra

Fordította: Benedictus89

 forrás: http://2012portal.blogspot.co.uk/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_28.html

 Eredetileg megjelent: 2012. április 28-án

  (Ha kérdésed, véleményed van kérlek írd meg kommentben, igyekszünk megválaszolni.)

Ezen információk többsége a titkos/okkult gazdaságot kitűnően és mélyrehatóan ismerő, megbízható forrásoktól származik, és a jövőbeli világszintű gazdasági restrukturálásra vonatkozik.

 

Újrakezdés

Ez az Esemény idején fog történni, és része a műveletnek.

1.Nap 

Amikor már kellőképp nagy nyomás nehezedik a Federal Reserve-re, rá lesz kényszerítve, hogy visszafizesse az adósságot, amivel az embereknek tartozik tisztességtelen és törvénytelen cselekedetei okán.

Mivel a Federal Reserve-nek nincs pénze, amivel visszafizethetné ezt az adósságot, csődöt fog jelenteni. Ez láncreakciót indít el a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS), Nemzetközi Pénzügyi Alap (IMF), Világbank (WB) körében, és világszinten az összes központi bank is csődöt fog jelenteni.

Az extrém volatilitás (árfolyamingadozás - szerző megj.) a piacokon világszintű tőzsdei összeomlást fog okozni. A tőzsdék be fognak zárni, ide értve a New York-i Tőzsdét is. Minden pénzügyi eszköz, ide értve a derivatívákat, opciókat és biztosítási csereügyleteket, meg lesz szüntetve.

Az összes titkos számla letiltásra és lenullázásra kerül. Minden magánszámlája a háttérhatalomnak zárolva lesz. Az összes ingatlanárverés befagyasztásra kerül, akárcsak az összes állam- és magánadósság (jelzáloghitelek, kölcsönök, hitelkártya tartozások).

2-7. Nap

A bankok zárva lesznek és nagy lesz a zavarodottság és bizonytalanság. Egyes vállalkozások átmenetileg be fognak zárni. Néhányan, akik nyitva maradnak talán elfogadnak készpénzt, mások csak arany-, vagy ezüstérméket. Ahogy a rendszer megszűnik, hitelkártyákat nem fognak a továbbiakban elfogadni. Kisebb fennakadások lehetnek az ellátási rendszerben, nem árt ezért valamennyi élelmiszert és üzemanyagot felhalmozni.

Újraértékelés

Körülbelül egy héttel az Esemény után

Még mindig lehetnek enyhébb gondok az ellátással.

Bevezetésre kerül az új pénzügyi rendszer, amelynek a Yamashita arany lesz a fedezete. Ez az arany olyan helyeken lesz tárolva, melyet egyelőre nem lehet nyilvánosságra hozni. A Yamashita arannyal nem fognak nyíltan kereskedni a piacokon. A valuták egy csoportja, úgy, mint az amerikai dollár, az euro, a brit font, a svájci frank és a japán jen, valamint a kínai jüan fogják az alapját képezni az új rendszernek.

 

Treasure.jpg

 

Azok a bankok, melyek nem kötődnek szorosan a Federal Reserve-höz, és nem mentek csődbe, újra kinyitnak. Tilos lesz kamatot felszámolniuk. A teljes könyvelésük átlátható lesz a nyilvánosság számára. A tőzsdék többet nem nyitnak ki.

Újraértékelés fog történni. Ez azt jelenti, hogy a valutaárfolyamok az egyes pénznemek közt változni fognak, de nem drasztikusan. Sokkal valósabban fogják tükrözni az adott nemzet valós termelőképességét. Az iraki dínár nem fog nagyon felértékelődni, ellentétben egyes találgatásokkal. A Federal Reserve és az euro bankjegyek más bankjegyekkel együtt széles körben elfogadottak lesznek, amíg néhány hónapon belül fokozatosan ki nem lesznek vezetve és új pénzt nem nyomtatnak.

Minden becsületes üzleti megállapodás, szerződés és kötelezettség világszinten érvényben marad és tiszteletben lesz tartva. Azon üzleti megállapodások, melyek a háttérhatalom csalásaival és bűnügyeivel hozhatóak kapcsolatba, lenullázásra kerülnek és érvénytelennek lesznek nyilvánítva.

Néhány héten belül

A multinacionális cégek kötelezve lesznek, hogy visszavásárolják a részvényeiket, ami egyúttal csődbe fogja kényszeríti őket. Fel lesznek osztva, és tisztességes hányaduk saját országában államosításra kerül.

Ezek után jelentik be nyilvánosan a Globális Elszámolási alapok létezését. Ezen alapok tartalmaznak kb. 70 billió* dollárt a Pozitív Hadsereghez (az USA katonaságának a változások mellett elkötelezett része - a szerk.) köthető vagyonos hazafiaktól, 100 billió dollárt a Fehér Sárkány Társaságtól és a Templomosoktól, 120 billió dollárt az Ellenállási Mozgalomtól, és 10 billió dollárt Saint Germain vagyonából. A Globális Elszámolási alapok továbbá tartalmazzák még az összes háttérhatalomtól elkobzott pénzt és vagyontárgyat. (Ez valószínűleg többet fog kitenni, mint az összes többi tétel együttvéve - a szerk. megj)

A Globális Elszámolási alapokat több célra fogják felhasználni. Először is minden nemzeti, állami, és személyi adósság kifizetésre kerül világszerte. Ezt követően minden ember kárpótlást kap a lopásokért és bűnös tettekért, amiket a háttérhatalom ellenük elkövetett. Majd a jóléti alapok kiutalásra kerülnek, és humanitárius célokat, a környezetet és új, fejlett technológiákat támogató projekteket fognak finanszírozni belőle. A pénzek egy része a Saint Germain vagyonból közvetlenül a Fénymunkásokhoz kerül, a vagyon többi része az Első Kapcsolatfelvételhez szükséges projekteket fogja támogatni.

 

*Szerzői megjegyzés: Magyarul az 1000 milliárdot jelöli a billió. Az angol nyelvben ezzel ellentétben, a billion jelöli a milliárdot és trillion az 1000milliárdot. Tehát 1trillion=1billió=1000milliárd. Összehasonlításképp a világ GDPje 2010ben kb. 74 billió $ volt, az Amerikai Egyesült Államoké 14,5 billió $, a magyar pedig kb 190 milliárd $.http://2012felemelkedes.blog.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3088047
Hónap: 15820
Nap: 431