Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vajon az új biometrikus jogosítvány a “fenevad bélyegének” előfutára?

Forrás: Register Herald

Az új Real ID azonosító rendszer vajon a Bibliából ismert antikrisztusi “fenevad bélyegének” az előfutára?

Egy Randolph megyei tanár szerint a két dolog között egyértelmű kapcsolat található és azt szeretné, ha a West Virginia állambeli törvényhozók minden vallásos meggyőződésre hivatkozó állampolgárnak törvényben rögzített mentességet biztosítanának a biometrikus azonosítók használata alól.

„Amennyiben mi keresztények eleget teszünk a Real ID törvényben előírtaknak, a globális azonosító rendszer részévé válnánk, amely a biometrikus azonosítókon keresztül engedélyezhetné vagy megtagadhatná jogunkat, hogy bármit megvásároljunk vagy eladjunk,” nyilatkozta Philip Hudok a szenátus Közlekedési és Infrastruktúra Bizottsága előtt.

Hudok a Clark Barnes által benyújtott SB550 számú törvényjavaslat védelmében szólalt fel, amely vallási alapon mentességet biztosítana a Real ID törvényben foglalt kötelezettség alól.

Néhány évvel ezelőtt Barnes azért is harcolt, hogy West Virginia ne csatlakozzon a Real ID programhoz, ami a szeptember 11-i támadás utáni félelmek szárnyán indult el.

Törvényjavaslata átjutott a szenátuson, de Virginia állam képviselőtestületének alsóházán már nem.

Hudok a Jelenések könyvének 13 fejezetében olvasható versekre alapozza feltételezését: „Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.” (Jelenések 13:16-17)

 

Hudok kihangsúlyozta, nem gondolja, hogy akik csatlakoznak a jelenlegi globálisan bevezetésre kerülő rendszerhez a bizonyos „végső fenevad” hatalmában lennének, de a Real ID bevezetése mindenképpen annak a jele, hogy a bibliai prófécia beteljesülése közeledik.

„Ez az egész lényege,” nyilatkozta a jogosítványról.

„Jogosítvány nélkül az ember ma már semmit sem tud elvégezni.”

A biometrikus azonosítók helyett a közlekedési hatóságnak meg kellene elégednie az illető születési anyakönyvi kivonatával, a személyazonosság igazolásához, mondta Hudok, aki a „Döntésre hívás” (Call to Decision) gyülekezet tagja Nettie-ben, az általa tanított csoportnak.

„Ha a végső időkről szóló próféciák nem fontosak a keresztények számára, akkor szeretném tudni mi érdekli őket,” mondta a Szenátus bizottsága előtt.

Hudok szerint ez emberjogi kérdés is, amit az amerikai alkotmány 5. kiegészítése garantál minden állampolgárnak.

„Szerintem gondolni kell azokra, akik vallásos meggyőződésből nem értenek egyet ezzel a rendszerrel. Az ember nem adhatja fel a meggyőződését.”

Hudok kijelentette, hogy amennyiben az új biometrikus vezetői engedély kötelezővé válik, egyszerűen jogosítvány nélkül fog vezetni.

„Nincs más választásom, minthogy a meggyőződéseim szerint éljek,” mondta.

„Meghúztam a vonalat, amit nem vagyok hajlandó átlépni. A vallásom azt tanítja, hogy ez olyan irányba visz, ahová én nem mehetek.”

Barnes elmondta, hogy az általa benyújtott javaslat azóta némi változáson ment át, de „a biometrikus azonosítók alól vallásos alapon kérhető mentesség még mindig benne foglaltatik. Ezek a jó szándékú, tiszteletreméltó emberek őszintén hisznek ebben és nem akarják, hogy biometrikus azonosítóik egy országos, sőt nemzetközi adatbázisba kerüljenek.” 

Related Posts
  • http://idokjelei.hu
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 2
Összes: 3122595
Hónap: 15740
Nap: 435