Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzászólások, vélemények az oldalról

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

sankó - saramanja13@gmail.com

a szabad akaratról ahogy én tudom:amíg a biológiai létünket éljük ezen a bolygón a szabad akarat nincs csak annak az illúziója.mindent amit teszünk előre el van döntve.és ezen a ponton sokan megtorpannak,netán el is keserednek.DE:ezt a programot mindenki saját magának írta"odaát"mielőtt megkezdett volna egy újabb ciklust!leszületünk és felejtünk aztán felnőve ha spirituális útra lépünk merengünk a szabad akaraton....sokan látnak a jövőbe és nem értik...látunk valamit mielőtt megtörténne mert abba a dimenzióba kapunk betekintést ahol megterveztük az anyagi létezésünket.tehát igen irányítva vagyunk saját magunk által.a saját felsőbb énünk által aki megtervezte,hogy miket akar megtapasztalni a saját(aki mi vagyunk) és mások spirituális fejlődése érdekében.tehát én irányítom magamat. hogy ezt a megtervezést segítséggel tettem,hogy lehet csak a főbb mozzanatokat? lehet hogy mindent? nem tudom,mint mindenki én is a saját szintemen "nyomorgok".

sankó - saramanja13@gmail.com

gratulálok az oldalhoz! tisztelettel érdeklődöm: a bolygónkat az a köd vagy páraszerünek "látott,-érzékelt" burok ami körbeveszi az mi lehet? van-e köze ahoz,hogy az emberiséget "halottaknak" "láttam",hogy minden emberi tevékenység meghatározott program szerint zajlik.hajlok arra,hogy ez az a valami ami úgymond börtönbe zár ezen a bolygón,de nem vagyok benne biztos.ezt úgymond"kivülről,fölülről"érzékeltem"a Krisztus tudat állapotában.aki tudja ne kíméljen,a Küszöb Őre átengedett.az akasára sem tudok már rákapcsolódni,hogy onnan talán átadnák, egy jó ideje vissza estem spirituális tapasztalatok szempontjából.Áldás Békesség!

gebe - gebeháza

Önön az ártás szelleme ül,-vélem.

Lobotomie2 - Kérdés2

http://www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2012/02/13/bacsfi-diana%282%29.jpg

Lobotomie - Kérdés

A karlengetős bácsfidiához' van "szerencsénk"???

Gyula - Budapest

Azt szeretném megkérdezni - mint friss hallgatója az előadásoknak -, hogy Avatara előadásai letölthetőek-e valahogyan. Nem tudok sokszor másfél-két órát a gépnél tölteni, hogy végighallgassak egyet-egyet, viszont ha hordozható formában lennének meg, akkor sokkal többet hallgathatnék. Hiszen bőven van mit :-)
Előre is köszönöm a választ.
Gyula

Esternke - Újszentes

Sokan vagyunk - sokfélék... , megannyi lélek aki keresi a kiutat ebből az Életből. De az is lehet, hogy van akinek ez jó, mit tudhatom én?
Mindenesetre egy nagyon-nagyon érdekes, de főleg elgondolkoztató oldal! Mint halandó...még ebben a testben szeretnék azonban tisztázni dolgokat. Meghallgattam minden előadást, elolvastam minden írást és ha lehet még zagyvább lett a fejem.
Mikor beléptem a Vendégkönyvbe megemelkedett energiaszinttel - ha lehet így mondani - azt hittem, hogy itt legalább 1000 írás lesz ...nagyot csalódtam, sőt amit olvastam annál inkább lehangolt. Kezdeném azon, hogy ebben az évben nincs is hozzászólás, holott most már új dimenzióban vagyunk - ha igaz. Mert én személy szerint ugyanott vagyok, ahol tegnap is.Persze határozhatok nagyot, jókat meditálhatok, próbálkozhatom a vonzás törvényével(érdekes módon ami negatívat kértem - az mind-mind be is teljesedett, így tehát még azt sem mondhatom, hogy nem működik)Aztán ha nem változott semmi, vagy ha lehet még rosszabb történik,annak ellenére, hogy én a jót vonzom - akkor elkönyvelhetem azt, hogy nekem karmikus adósságom van és a szabad akaratnak semmi köze már semmihez, mert ha sorsunk meg van írva születésünk előtt, akkor görcsölhetünk hiába. Tehát ott vagyunk ahonnan elindultunk - a Mostban. Félelmünk, egonk uralkodhat tovább, enni mégis csak az ad,amit nem elménkkel, de cselekvésünkkel teremtünk meg. Ja, hogy erre gondoltunk, ezt terveztük, így határoztunk...persze, de közben mert jóhiszeműek vagyunk, megbízunk abban, hogy más sem cselekedne olyat, amit mi nem, itt állunk a nyakig kakaóban, mert valaki teleköpködte a levesünket. Hja, neki is volt szabad akarata...
Érdekes, tömeggyilkosok nem születhetnek többé a földünkre, de ha megbánják tettüket, akkor köszönöm szépen - el lesznek ezentúl , még jobban mint az a szerencsétlen, aki talán hatodszorra születik újra megfizetni egy olyan adósságot, amiről halvány lila gőze nincs. Persze ha tennének elébe egy könyvet - hogy: na te vacak hóhér aki voltál, hallgass és ne kérdezd hogy miért történik ez a sok nyomorúság veled, mikor másnak a fejével fotballoztál, akkor minimum az lenne a szenvedése, hogy miként is lehetett valamikor ilyen érzéstelen "test" és ha van lelkiismerete, akkor tényleg azon dolgozik, hogy soha ez meg ne ismételődhessen és el lehet könyvelni azt, hogy határozottan jobb ember vagy lélek lesz.
Gazdaasszonyi szempontból nézve, ha benne hagyom a rossz krumplit a zsákban, mind el fog romlani, nem valószínű, hogy a romlott fog megjavulni, igaz? Mennyivel könnyebb lenne jobbnak lenni, ha a rossz "krumplikat" Valaki kiszedné. Nem lenne akkor ennyi negatív energia az univerzumba kisugározva és nem kellene minket állandóan felvigyázni, hogy, na... má' megint milyen marhasággal teszik tönkre a földet?! Mert meggyőződésem, hogy a Kati néne, aki felnevelt három gyereket tisztességesen, bejárt a gyárba, hazajött, megkapálta a kis zöldségjét, eljárt a templomba vasárnaponként...biztos nem azon agyalt, hogy miként lehetne még több olajat kipumpolni a földből, vagy esetleg arzénnel mérgezni, hogy valakinek még több fényes holmija legyen.
Ámbár nem hiszem hogy az ilyenek sok lélekfelemelő előadásra járnak. Megy nekik a pénz bevonzása enélkül is.
Sajnos Jézus szenvedése és tanításai szinte elvesztek, ha ezt a mai világot szemléljük. Ha békén akarnánk élni, ki kellene költözni egymástól jó messze és csak telepatikusan kommunikálni(talán jobban is menne, mert rákényszerűlnénk használni az agyunkat a mobiltelefon helyett)
Nagyon sok mondanivaló kavarog bennem, rengeteget tudnék még itt feszegetni, de azt amit megértettem ezen az oldalon az - hogy SZERETETTEL kell gondolkozni. Bele tudok kötni és lehet is mindenbe, ha akarok, de szeretet nélkül semmi ez a "test", akkor hogyan tudjon továbblépni a Lélek...
Szeressük egymást gyerekek...

Alex - Re: Újszentes

Kedves Esternke!

Látom mindenkinek van csalódása, és nehezen emészti meg az ember ha nem úgy történnek a dolgok ahogy szeretnénk!
Most panaszkodhatnék én is, hogy már fél éve nincs munkám, mert 40-év fölött járok, és úgy látszik kiöregedtem az emberi társadalom elvárásaiból. Tulajdonképp eltemethetném magam ha a feleségem nem keresne annyit, hogy éppen kijöjjünk, hónapról hónapra, de neki sem biztos a munkahelye. Na ennyit erről.
A lényeg az, hogy soha nem szabad kétségbe esni, és vádaskodni, hogy az égiek nem segítenek meg, mert ha igzán kinyitod a szíved mindig megsegítenek. Ha mi föladjuk, akkor ki segít azokon akiknek szinte semmilyen hite sincs.
Én nap mint nap köszönetet mondog mindenért, még egy pohár vízért is, mert az értéke igazán a sivatagba mérhető.
Vagy mondhatnám úgy is, hogy eggyetlen gyertyaláng is elűzi a sötétséget.
Mind gyertyafények vagyunk, és elhozzuk a világosságot, csak bízzunk önnmagunkban, mert Mennyei Atyánk mindannyiunkban ott van!
(Megjegyezném, hogy 2013. 07. 18-án van egy írásom ide.)
Nem tudok neked mást írni amit már egyszer leírtam ide, Jézus eggyik tanítása.:

"Mindig arra kértelek benneteket, hogy bocsássatok meg, ne áldozatokat hozzatok! A megbocsátás, a kegyelem, az egó nagy áldaozathozatala! Amikor már nem vágysz többé a bosszúra, az önigazolásra, amikor az igazsággal nem játszol többé, amikor el tudod fogadni, hogy nem a te hatalmadban áll magadat igazzá, másokat rosszá minősíteni, ha már nem akarsz másokkal szembeszállni csak azért, hogy te kerekedj felül, akkor megérted, mi a kegyelem. Az egó nem élheti túl a kegyelem hatalmát."

Én ezt gyakorlom nap mint nap, meg imátkozom.
Előbb utóbb megtudom, hogy mi a feledatom még itt az anyaga síkon.
Addig is kitartást neked, és a sok kétségek között gyötrődőknek.
Bízzatok az égiekben teljes szívvel, és minden rendben lessz!:)

Tiszta szívű szeretettel? Alex

Esternke - esternke@hotmail.com

Kedves Alex

Végigolvastam írásom, mert nem igazán értettem, hogy hol van benne a panaszkodás, ami egyébként sem kenyerem.
Egyszerű megállapítások voltak, azon sok info után melyet ez oldalon kaptam. Lévén, hogy most már én is "megöregedtem" annyira (40 fölött hamarabb telik az idő - nemde? :) ) van már annyi élettapasztalatom, hogy nem kérdezem MÁR meg - mint sokan - hogy ez miért éppen velem történik meg? Pontosan tudom, hogy mit miért fizetek meg és hálás vagyok , ha "olcsón" szabadulok. (aki 34 évesen lesz rokkantnyugdíjas, az hamar megtanulja az alázatot)Életemet, választásaimat, gondolkodásomat már évek óta formálom - jobbá, ha lehet ezt mondani. Mindig e motto szerint éltem: úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy bánjanak veled. A mosoly az arcomról akkor tűnik csak el, ha koncentrálok. Szeretem az embereket a gyerekektől az öregekig és szeretem a vidámságomat is, meg épp azt, hogy ők is ezt szeretik...
Mindennek ellenére azért nem vagyok "vak" és bennem van az a MÉG kijavítandó hiba, hogy ítélkezem - pedig ez nem az én dolgom, ugye?! ...de azért más is megteszi, szóval ... "az vessen követ..."....
Az a sok információ, ami erről és más oldalakról kb 3 hét alatt egyszerre elémbe esett, nem csoda, hogy összezavart mindent bennem. (Persze - minden "gonoszabb" emberről "rögtön" tudtam, hogy csak anunnaki lehet...egom szerint én csak inuaki lehetek, mert egy vérszíváshoz nem értek semmi szín alatt :P)
Aztán jött az információ - több mint 100 faj van az univerzumban. Szuper! Az információk után most örvendjek, vagy sírjak? Mert ugye ha valakinek van lézerje, de nincs érzése, attól még "összeszecskázhat" engem meg másokat is nyugodtan, meg kísérletezhetik is semmi lelkiismeretfurdalás nélkűl. Megállapítottam, hogy ezt most csak félelmem mondatja velem, tehát - MÉG egy kíjavítandó dolog!
Amit az előadások margójára még rátennék - érdekes, hogy mindegyik előadó egy "kicsit" nacionalista. Ez ok, nincs is ezzel semmi gond, de a fény vivői ugye nem mind a magyar nyelvet beszélik? Az nagyon jó az egonknak, hogy végre kiderítettük, hogy a suméroktól származunk, de ez most nem útlevél a fény felé, ugye? Mert ismerek egy pár tiszta szívű(vagy lelkű)embert, aki nem is magyar...
Amit még megjegyeznék: érdekes módon az előadók többsége előbb anyagi szinten teremtette meg a bíztonságot, hogy aztán a lelkiekről tudjon beszélni..., de azért örvendek, hogy beszélnek és világítást gyujtanak a fejemben és szívemben.
Most idézni fogok: "nem a te hatalmadban áll magadat igazzá, másokat rosszá minősíteni" - jó dolog - igyekszem ez szerint IS élni.
Feltételezem,hogy írásomból kitetszik az, hogy valóban sok időt szenteltem az oldalra (nem bánom egy percét sem!!!)Köszönöm az oldalkészítőnek a sok értékes anygot. A vendégkönyvnek egyénként is az a rendeltetése, hogy impresszióinkat megírjuk, nem hogy pollémiát csináljunk - hagyjuk ezt a fórumokra - hadd "pro és kontrázzanak".
Bízom az égiekben, köszönöm szeretetteljes szavaid kedves Alex, örvendek, hogy vannak még értékes emberek...
Szeressük egymást gyerekek!

Alex - Re: esternke@hotmail.com

Kedves Esternke!

Mimdannyiunk élete egy-egy patak. mely ugyanabba a folyóba ömlik, ami végül a vízesés ködén túl a mennybe ér.
Ezt még gyermek koromban mondta a falunkban szolgálatot teljesítő pap.
Azért jutott eszembe mert nagy meglepetésemre, tegnap megnéztem egy Bkancslista nevezetű filmet, és ez a tanító beszéd ott is elhangzik.
Elgondolkodtam, hogy már a filmekbe is beleszövik a tanításokat?
Ez érdekes számomra.
Az ítélkezésről annyit szeretnék, hogy Jézus ennyit mondott róla az eggyik tanítványának. Az ítélkezés az egyedüli igazi bűn, mert minden további bűnünk ebből fakad, ha ez nem lenne paradicsomi állapot lenne a földön.
Ngayon keményen gyakorlom azt, hogyha ránézek egy ember társamra, akkor ne azt nézzem, hogy, kövér, sovány, magas, alacson, csúnya, szép, sérült, egészséges, vagy éppen más nemzetiségű, ez mind a társadalom bélyege! Hanem próbálok a hús-vér köpeny mögé látni, és meglátni benne a SZERETETTET!
Amit persze egy egóval telt elmének szinte lehetetlen.
Ezért vannak különböző tanítások, hogy az egónktól megszabaduljunk, és észrevegyük az igazi szeretetet, amely oly módon záporozik ránk, mint a nyári zápor, csak nem leszel tőle nedves!:)
És ezt a szeretet amit kapsz tovább tudod anélkül adni, hogy várnál valamit cserébe! Ez a feltétel nélküli szeretet!
Ezt sajnos itt a földön még nem sokan értik, de már egyre többen kezdenek ébredezni, és ez jó!
Köszönöm neked, hogy elovasod írásomat, meg mindenkinek aki olvassa.
Mert talán így hozzájárulhatok, mások felismeréséhez is.

Tiszta szívű szeretettel: Alex

garaboncias - csalódás

Tartalmas oldal, kétségtelen. Nagyon szépek az oldalon található tanítások, hittem bennük, tudtam hogy igazak, de aztán az életben teljesen mást tapasztaltam.
Számomra most már nyilvánvaló, hogy nem visz közelebb istenhez...
20 éve érdeklődöm a spiritualitás, az ezoterika iránt, emlékszem előző életeimre, a köztes létre, tudom hogy környezetemben ki reinkarnálódott és miért...stb.
És?? Mire megyek vele? Személyes gondjaim nem oldódnak meg ezáltal - sok-sok éve imádkozom folyamatosan istenhez őszintén, tiszta szívből. Nem érdekli őt! Ne mondjon mást senki, ezt én érzem.Kértem segítséget istentől, angyaloktól, azoktól a segítőimtől, akikre tisztán emlékszem jelenlegi leszületésem előtt, biztattak, veled leszünk, segítünk. Tisztán a fülemben van most is, ahogyan mondták...Semmi segítséget nem kaptam azóta sem!!Nem nagy dolgot kértem, csak útmutatást, vagy valami visszajelzést, soha nem kértem, hogy helyettem tegyenek meg bármit is.
Kérj, és megadatik?? Ez egy nagy hazugság!!! Önbecsapás.
Csalódtam istenben. Nem fordultam el tőle, isten vagy nem akar vagy nem tud vigyázni a teremtményeire. Ez pedig kutya kötelessége lenne, ha már egyszer megteremtett. (én nem kértem). Életemnek ez a legfontosabb megtapasztalása.Attól függetlenül mindig segítettem az életet, az embereket, de isten támogatását soha nem éreztem.
Az okosok erre azt mondják, azért van, mert az ember bűnös. ...hát én nem vagyok bűnös! Ha isten teremtett, akkor tökéletes kell hogy legyek, mint ahogyan az összes többi ember is. Hiszen ő van mindannyiunkban! Akkor isten is bűnös? Mások azt mondják, azért van ez, mert még fejletlen gyerekek vagyunk...Isten nem törődik a gyerekeivel? Ha kérdez a gyerek, nem kell válaszolnia rá?? Mások azt mondják, hogy a szenvedésből tanulunk...Igen? Akkor én nem akarok tanulni! Ha isten ilyen iskolát csinált nekem, akkor köszi, de nem kell! Köszönöm az életet, de nem akarok élni vele! És itt nem arra gondolok, hogy akkor meghalok, nem,létezni sem akarok tovább, mint isteni szikra! Soha és semmikor!Köszönöm az istennek, hogy létrehozott, de ilyen módon visszaadom az ajándékát, mert nem kell!
Másik fontos tapasztalásom az életben, hogy isten nem tévedhetetlen és nem mindenható.Ezt most már biztosan tudom.Minden más csak önbecsapás megint.
Már nem imádkozom tovább. Nem döngetek zárt ajtókat. Ha isten akarta volna, már kinyitotta volna. Ez már csak megalázás.
Kedves Embertársaim! Remélem nektek szebb élményeitek lesznek istennel. Sajnos számomra ez egy nagyon keserű de nagyon valós megtapasztalás.

Guru - Re: csalódás

Kedves Csalódott! A spirituális út, csakúgy, mint a vallásos út, csak egy út - egy mankó. Van, akinek segít a fejlődésben és van, akinek nem. Az út mindig egyéni! Mégis, mire számítottál? A mennyország nem itt van... A Föld egy tanuló terep, az ütközések világa, ahol megélheted, ami az elmédben van. Te teremted a saját valóságodat! Mégis javasolnék valamit: nem egy utat, hanem csak egyfajta nézőpontot. Van akinél ez beválik, van, akinek ez sem. Minden a tudatszinten múlik. A leszületés láncolata vagy a megváltás is. Nincsenek csodák, csak rezgésszintek. Most teremted meg a jövőd alapjait, mint ahogy a múltadból származik a jelened. Ha a tudati szintedet rendszeres meditációval emelni tudod, könnyebben el tudod viselni a földi létet, és meg tudsz szabadulni a kötöttségektől, szenvedéstől. Ami egyébként a földi élet velejárója, megváltoztatni nem tudjuk, csak a saját hozzáállásunkat! A következő oldalt javasolnám: http://vipassanameditacio.hu/ Sok sikert, testvérem, Namasté :)

Feri - re: Csalódás

Szervusz Garabonciás.
Gondoltál-e arra, hogy pont az a feladatod, hogy bizonyíték hiányában is légy biztos bizonyos dolgokban. Túl könnyü lenne a "feladat", ha a te kényed-kedved szerint kapnád meg a kívánságaidat.

Roland - Re: csalódás

Tisztelt Garabonciás!

Amiket leírtál, mintha egy kiábrándult keresztény szavai lennének, de aki hiszi a reinkarnációt, az ugyebár nem lehet keresztény. Olyan kérdéseket tettél fel, melyeket én is megtettem néhány évvel ezelőtt. A kereszténység egy nagyon lebutított vallás, és amikor az ember logikailag át akarja látni, nem csak birka módjára elhinni, akkor bizony olyan következtetésekre jut, mint Te.

Nem, mintha egyébként kételkednék szavaidban, de mindenképpen furcsállom, hogy ha Te emlékszel előző életeidre, akkor a karma törvényét hogy nem látod át? Hogyan nem érted, mit miért kapsz? Hogyan nem látod az igazságosságot, ha ismered az Univerzális törvényeket?
Valószínűleg csak olyan életeidbe látsz bele, amik kellemesek voltak, amit az egód enged láttatni. Azt nem látod, amikor embereket bántottál, sőt, kínoztál és öltél meg, mert azok az emlékek zavart okoznának a fejedben. Amit kapsz, Te teremtetted korábban. A rossz, csak a fejben létezik, rá kellene jönnöd, hogy mindezt az egód mondatja Veled...

Alex - Re: Re: csalódás

Kedves Garabonciás!

Hogy is kezdjem, úgy hogy ne kioktatásnak véld amit most le szeretnék neked írni.
Amit leírtál abból azt látom, hogy te egy elég fejlett lélek vagy, ami arra utal, hogy te önként választottad, hogy le szüless ide a földre, és taníts más útjuk kezdetén lévő lelkeket.
Neked már úgymond tanulni nem kell itt a földön, azt is mondhatnám hogy elengedték a kezed, mert tudsz egyedül is járni az igaz úton.
Neked kell már fogni mások kezét, és nem siránkozni!
Segítséget akkor kapsz, ha a segítségre szoruló lekeket elkezded tanítani!
Észre fogod venni, hogy igen is mennyire létezik a Teremtő Istenünk, és Jézus Krisztus.
Bár én ott tartanék ahol most te.
Ahogy az eszemet tudom, kis gyermek korom óta imádkozom, és fohászkodom, mégsem vontam soha felelőségre a Mennyei Teremtő Atyámat és Jézus Krisztust ha valami nem úgy sikerült, vagy tragédia ért.
Viszont rátaláltam Jézus egy nagyon bölcs tanítására, amit több kvesebb sikerrel próbálok betartani, és ajánlom mindenkinek, mert nagyon jól megtanít az alázatra kegyelemre.
Szó szerint idézam:

"Mindig arra kértelek benneteket, hogy bocsássatok meg, ne áldozatokat hozzatok! A megbocsátás, a kegyelem, az egó nagy áldaozathozatala! Amikor már nem vágysz többé a bosszúra, az önigazolásra, amikor az igazsággal nem játszol többé, amikor el tudod fogadni, hogy nem a te hatalmadban áll magadat igazzá, másokat rosszá minősíteni, ha már nem akarsz másokkal szembeszállni csak azért, hogy te kerekedj felül, akkor megérted, mi a kegyelem. Az egó nem élheti túl a kegyelem hatalmát."

Hát ezt gyakorlom nap mint nap, és imádkozom.
Nehéz az út, de a végerdmény mindennél többet ér!
Soha ne csüggedj, mert ha el is buksz, mindig lessz aki segítő kezet nyújt neked, ha most még ezt nem is érzed!

Tiszta szívű szeretettel: Alex

Pali Róbert - VONYARCVASHEGY

Minden tiszteletemmel írom soraimat! A segítségedet kérném vagy a tanácsodat,hogy hol és kitől tudnék személyesen Kanálhajtítást tanulni! Én végzett Hypno-coach vagyok és nagyon kíváncsivá tett az írásod. Gratulálok az oldaladhoz,szívesen és érdeklődve olvasgatom. Előre is köszönöm a segítségedet! Tisztelettel,PaliRobi. palirobi@citromail.hu

budapest - Re: VONYARCVASHEGY

:))))))

százszorszép - szazszorszepterv@gmail.com

Amíg az élet látja el energiával a spiritualis világunkat, addíg kényszerűek vagyunk anyagiasak lenni! Kénytelenek vagyunk táplálékot beszerezni. Anyagi világunk legfontosabb része az egészség, ami már az agyon termeltetett (nagyüzemi termelés) földből is hiánzik! Ezért vagyunk betegek! Már a múlt században felismerték, hogy a többszörös légköri nyomáson lélegzett tiszta oxigén az egész szervezetben gyógyító tulajdonsággal bír. Ehhez csak egy de-kompressziós kamrára van szükség! Mindegy hogy melyik istenben hiszel, az igazi boldogságot csak egészségesen tapasztalhatod meg! Szeretni, igazán, csak egészségesen lehet! Tecnikánk fejlettsége már megengedi, hogy utódainkra ne a betegséget, hanem az egészséget, az egészséghez való hozzáférést hagyjuk örökül. Nos... Én ehhez keresek nagyfokú, és intenzív támogatókat.
Akit érdekel, bemutatkozó(a jelenlegi státuszával) levelekre válaszolok szazszorszepterv@gmail.com

Varga Sándor - Pannonautom@rogers.com

Szeretném megköszönni ezt az igazán gazdag oldalt ahol hozzáfértem sok számomra fontos tudáshoz információhoz.
Tisztelettel és szeretettel,
Varga Sándor

Varga Sándor - Pannonautom@rogers.com

Szeretném megköszönni ezt az igazán gazdag oldalt ahol hozzáfértem sok számomra fontos tudáshoz információhoz.
Tisztelettel és szeretettel,
Varga Sándor 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3091790
Hónap: 14786
Nap: 728