Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A 2010-es és 2011-es év legjobb felvételei a galaktikus rokonaink jelenlétéről

Kedves Olvasók,
Számos bejegyzésünkben utalunk már rá és legtöbbször magától értetődőnek kezeljük, hogy létezik intelligens élet rajtunk kívül az Univerzumban. Miért csak a mi kiváltságunk lenne a létezés, amikor körülbelül 200milliárd galaxis létezéséről van tudomásunk, megszámlálhatatlanul sok csillagrendszerrel és bolygóval, amelyek közül számtalan ún. exobolygón - a hivatalos tudomány által is elismerten - a Földhöz hasonló körülmények adottak, biztosítva a lehetőséget az élet kialakulására, nem is beszélve arról, hogy más dimenziókban az akár a számunkra élhetetlennek tűnő bolygók is lakottak lehetnek.

Ezen videók a legjobb minőségű, legérdekesebb felvételeket tartalmazzák a 2010-es és 2011-es évből, alaposan feladva a leckét a még mindig a mi egyedüli létezésünket hirdető embertársainknak.
( Véleményem szerint erre a felfogásra néhány év múlva úgy fogunk visszatekinteni, mint jelenleg arra a középkori világnézetre miszerint a Föld lapos és körülötte forog az egész Világegyetem..) 
 

FONTOS! Akik jelenleg itt vannak körülöttünk az a galaktikus családunk, rokonaink,  mégpedig azért, hogy segítsenek  minket a Sötét Erőktől való megszabadulásban, felügyeljék, hogy ne tudják kirobbantani a III. világháborút(nem véletlen, hogy Irán körül elcsitultak a kedélyek..) amely pillanatok alatt atomháborúvá fejlődne. Ha majd végre megtörténik a háttérhatalom eltávolítása és az Első Kapcsolatfelvétel lezajlott, újra köztünk járva,technológiájuk megosztása mellett, oldalukon a Felemelkedett Mesterekkel, segítséget nyújtanak majd a Felemelkedésre való felkészülésben, amely a bolygóra és lakosságára vár. 

Érthető módon, mivel a média és legfőképp Hollywood a földönkívüliekről szóló filmekben minden erejével azon volt, hogy egy félelmet keltő, rettegni való  képet alakítson ki róluk, ezért a legtöbben ma is a valóban negatív kis szürkékkel, zeta reticuliakkal, és egyéb negatív fajokkal azonosítják a minket látogatókat. És habár sokat lehetne írni a sötét múltról, Eisenhower paktumáról, elrablásokról, génkísérletekről, titkos bázisokról, reptoid/drakonida befolyásról, az Illuminátusokkal való összejátszásukról vagy akár az Arkhónokról, az igazság az, hogy mindez immáron nem számít. A források egybehangzó állítása szerint a két ok amiért többet már nem tudnak idejönni, még ha akárnának is, az az, hogy egyrészt a Föld körül állomásozó tíz és százezernyi hajója a Galaktikus Konföderációnak ezt megakadályozza, másrészt pedig az emberiség tudatosságának a megemelkedése megerősítette a Föld körül lévő fényhálót és ez képtelenné teszi bármilyen sötét szándékú csoportosulás számára a megjelenést.. Ahogy Cobra az egyelőre még nem teljesen lefordított Galaktikus Kódex c. írásában írja "a Föld az utolsó bolygó az Univerzumban a Sötét Erők megszállása, uralma alatt, az utolsó maradványa a galaktikus háborúknak, amelyek évmilliókon keresztül tomboltak szerte a galaxisban."
A Földön és az asztrális síkon lévő maradványai a Sötét Erőknek sarokba vannak szorítva, a mélyen földalatti bázisaik el lettek pusztítva, elmenekülni nem tudnak, az Esemény bekövetkeztével végképp eltávolításra kerülnek. Engedjétek el a félelmeiteket, ez az utolsó fegyvere a háttérhatalomnak az emberiség ellen, a Fény győzelme nagyon közel van !

(Ha esetleg valaki nem ért hozzá: azt javaslom, hogy miután elindítjuk a felvételt a videók közepén a piros négyzetben lévő fehér háromszögre kattintva, nyissuk meg új ablakban. Ezt a bal felső sarokban, a fehér, fehéren aláhúzott címre egyszer kattintva lehet megtenni. Ha megnyitottad az új ablakot, akkor a videó alján, a piros négyzet és az órajel között van egy ikon, amely egy fogaskerékre hasonlít, arra rákattintva állítsuk be, hogy 720p, így jobb minőségben lehet megtekinteni őket. Elnézést  kérek azoktól akiknek ez evidencia, de biztos sokan vannak akik, nem régen kezdték el felfedezni az internet csodálatos világát és még járatlanok benne..)

Kalandra fel!
(Cobra értékelése a Háló újrahangolásról mára várható, expressz gyorsasággal fogjuk lefordítani.)

A 2010-es év legjobb felvételei:A 2011-es év legjobbjai: 2012 februárjának felvételei:2011-es jeruzsálemi anyag:

 

http://2012felemelkedes.blog.hu/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3088056
Hónap: 15817
Nap: 423