Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Apró termetű földönkívüli lényt vizsgálhattak - állítja egy amerikai orvos

steven_greer.jpgDr. Steven M. Greer orvos létére meggyőződéssel hisz benne, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban, sőt egészen biztos abban is, hogy fejlett idegen civilizációk képviselői rendszeresen látogatják a Földet. Míg markáns és sokszor hajmeresztőnek hangzó nézetei miatt a visszafogottabb UFO kutatók inkább csak kellő távolságból figyelik a munkásságát, addig kétségtelen tény, hogy jó kapcsolatokat ápol nem csupán a tudomány, de a politika első vonalába tartozó személyekkel is.

A témában évtizedek óta kiterjedt kutatásokat folytató Dr. Greer néhány hónapja már beszámolt róla, hogy egy apró méretű, valószínűsíthetően földönkívüli lény tetemére bukkantak, de akkor csupán annyit lehetett tudni, hogy hamarosan komoly orvos-diagnosztikai vizsgálatoknak vetik alá a holttestet.

Néhány nappal ezelőtt Greer újra megszólalt az ügyben és ugyan képet továbbra sem hozott nyilvánosságra, ezúttal már azt közölte, hogy az apró termetű holttesten elvégezték az első vizsgálatokat, amelyek igencsak meglepő eredményt hoztak. A kutató egyelőre még az ország nevét sem hajlandó elárulni, ahol az állítólagos földönkívüli lény testét őrzik, ahogy arról sem beszél, hogy kinek a birtokában van, és egyáltalán hogyan került oda. Mindössze annyit tudni, hogy Dr. Jan Bravo, illetve Emery Smith nevű kollégái társaságában odautazott, és az pici lény holttestén röntgen-, illetve CT-vizsgálatokat végeztek, továbbá, hogy steril orvosi körülmények között DNS mintát vettek belőle, amelyet jelenleg már egy, a világ elitjéhez tartozó genetikus csoport vizsgál. - A képalkotó vizsgálatok kétségtelenül azt mutatják, hogy a test egy teljesen ép és valóban humanoid organizmus - közölte Dr. Greer. - Lenyűgöző 3D képeket tudtunk felépíteni a testről a CT szkenner segítségével, így rekonstruálni tudtuk a belső szerveinek egy részét is, mint például a tüdejét, illetve amiben teljesen biztosak vagyunk, a szívét és annak környezetét. - Ezeket a képeket később a világ legjobbjai közt számon tartott csontfejlődési rendellenességekkel foglalkozó orvos professzorok elemezték ki, akik egyértelműen arra a megállapításra jutottak, hogy a vizsgált test felépítése gyökeresen eltér az emberi csontszerkezettől. Ahogy abban is teljesen biztosak, hogy nem egy korai előember földi maradványáról van szó, amely ugyan humanoid, de távolról sem ember.

Mindkét szakember, illetve a vizsgálatokat végző orvosdiagnosztikai központ radiológus vezetője is egyetértett abban, hogy a csontsűrűsége alapján kizárt, hogy egy 20-22 hetes emberi magzatról lenne szó, mivel a csontjaiban található kálcium mennyisége sokszorosa annak, amennyi egy ilyen idős magzat esetében normális. Az orvosok továbbá biztosak abban is, hogy a lény már a születését követően hunyt el, vagyis élt az anyaméhen kívül, már, ha egyáltalán beszélhetünk ilyesmiről esetükben. - A levett minta DNS vizsgálata ugyanakkor rendkívül összetett és időigényes - mondta Dr. Greer - még akkor is, ha szó szerint a legfejlettebb technológia áll a tudósok rendelkezésére. Ennek az eredményére még legalább két hónapot kell várni. Dr. Steven Greer az utóbbi éveket egy egész estés dokumentumfilm előkészületeivel és forgatásával töltötte, amelyet "Sirius" címmel még ez év végén tervez bemutatni. A kutató azt ígéri, hogy a filmben képekkel és egyéb adatokkal igazolva részletesen beszámol az apró termetű furcsa tetemen végzett vizsgálatok eredményeiről is. A film előzetese alább magyar felirattal is megtekinthető. 
  

ittvannak

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3087530
Hónap: 15888
Nap: 637