Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Apolló 13 valódi küldetése

Az alábbi videóban Robert Dean ufó-kutató, egy 2011-es kaliforniai előadásának végén, egy kérdésre - pontosabb egy megállapításra - válaszolva, megerősíti azt az évtizedek óta ismert tényt ( melyet minden komoly kutató már közhelyszerűen ismer, kivéve a magyar ufó-nemkutatókat ), hogy a Galaktikus Flotta őrjáratozott az Apolló-küldetések idején ( is ), hogy felügyelje és esetleg megakadályozza a földi hatalmak pusztító szándékait.

A szóban forgó videóban kb. 4p 30mp-től 9p 45mp-ig nagyjából erről van szó :

Vagyis ismét lelepleződik a kamu-űrkutatás egyik valós szándéka, tehát az, hogy atomrobbanással akarták ellenőrizni a Hold ( akkor már rég közvetett módon bizonyított ) üreges voltát és így a mesterséges eredetét is.

Na, és épp ez az, amit a Galaktikus Szövetség soha sem fog engedni ( ahogy a hatvanas évektől már a Föld légkörében sem engedi az atomrobbantásokat ), annak ellenére sem, hogy Tellerék továbbnyomultak akkor egy még pusztítóbb lézer-űrfegyverkezés kifejlesztésének az irányába. 

És itt jön be a képbe a Keviczky Kálmán-féle kamu-ufókutatás is, akinek - szinte mondani sem kell - a magyar ufó-nemkutatás immár több, mint két évtizede 100%-ig az áldozatul esett! - A magyar nép pedig még mélyebb tudatlanságba ( különösen akkor, mikor a dicső "ufókutatók" a nagy semmiért évenként Keviczky Kálmán-díjakat osztogatnak egymásnak )

Nos, Keviczky úgy kellett Telleréknek, mint egy falat kenyér, hiszen "Kálmán bácsi" Ufó-kutató szervezete ( mely szervezet, ahogy Magyarországon is, valójában egy személyes /volt/ ) mindig arra fektette a hangsúlyt, hogy a Földet a földönkívüliek támadással fenyegetik! - Ez volt a fixa ideája, és ezt vette át 1989-től a magyar ufó-nemkutató vonal is!

Így tehát Keviczky tulajdonképpen igazolta Tellék űrfegyverkezési programját, hisz az állandó riogatásaival pont azt az alapképletet valósította meg, mint amire az egész hazugság-világrendünk alapul : mindig a tolvaj kiált rablót!


http://spiritufo.ditro.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3122602
Hónap: 15731
Nap: 434