Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az új-mexikói UFO észlelés

         

Ez az Új-Mexikó egyik ipari parkjában készült felvétel tartja lázban az UFO-hívőket. A felvételen az látható, hogy egy hatalmas UFO lebeg keresztül az autópálya felett, és száll le egy ipari épület mögött. A videó még a tegnap esti Fókusz legvégén is benne volt.

A felvételt egy lelkes UFO-hívő, Stephen Hannard, töltötte fel, de még ő is óvatos. A videó alatt megjegyezte, hogy ez akár CGI is lehet, és a látogató dönti el, hogy mit hisz el belőle. A videó kamu, és gyorsan fel is sorolok pár érvet, hogy miért.

Az első, hogy ennyire "jó" minőségű felvételt repülő csészealjakról ritkán készítenek, és azokról is sokszor kiderül, hogy hamisítványok. A jó minőségűt itt arra kell érteni, hogy ennyire tisztán kivehetőek az UFO körvonalai, alakja, és nem csak egy fényes pötty a messzi távolban.

Sokszor nagyon elüt a környezetétől az űrhajó modellje. Már az autópályás résznél is feltűnik néha, hogy valami nem jó, de amikor premierplánban mutatja a leszállást, főleg a bal oldali része, szinte kiugrik a felvételből.

Ha alaposabban szemrevételezzük a videót, azt is megfigyelhetjük, hogy sokszor nem követi a kamera rázkódását a modell, ez főleg a leszállásnál érhető tetten. Teljesen, élesen, egyenesen lefelé mozog, miközben a kamera meg-meg rázkódik.

Nincsenek szemtanúk, ami azért valljuk be, egy ekkora jelenségnél teljes mértékben érthetetlen.

További gyanús adalék, hogy nem ismert a pontos helyszín és a videó készítőjének neve sem, pedig hát egy ilyen, szenzációs felvétellel hatalmas hírnevet szerezhetne.

Fura az is, hogy a felvételt HD-ban is meg lehet tekinteni, miközben a felvétel minősége egyáltalán nem indokolja ezt. Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy ha ezt egy mobilkamerával csinálják, legjobb esetben is 480p-ben lehetne megtekinteni, ha pedig egy komolyabb videókamerával készítik a felvételnek jobb minőségűnek kellene lennie. Ebből az következik, hogy szándékosan keltenek amatőr hatást a felvételen.

Egyesek látni vélik az US AirForce logóját az űrhajó oldalán, igazából ez bármi lehet, még akár a Luftwaffe logója is, és így el is érkeztünk egy lehetséges magyarázathoz.

Április 4-én kerül mozikba az Iron Sky című űrnácis, sci-fi vígjáték. Egyáltalán nem lennék meglepődve, ha ez a videó egyfajta vírus kampány lenne a film számára.

 

http://amindenit.blog.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3123255
Hónap: 15362
Nap: 446