Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Eltussolja a Nasa a földönkívüliek létezését?

 

Eltussolja a Nasa a földönkívüliek létezésére vonatkozó bizonyítékokat - legalább is ezt állítja egy lelkes YouTube felhasználó. Úgy véli, hogy az űrügynökség azért kapcsolta ki ideiglenesen napfigyelő szondáját, mert az UFO-t látott - megint.

A Nasa Solar and Heliospheric Observatory (SOHO) műholdja 1995 óta figyeli központi csillagunkat, a készített felvételeket pedig a sohodata.nascom.nasa.gov weboldalon bárki megtekintheti. Egyik fotója a napról nagy port kavart április végén: azon ugyanis egy furcsa, ismeretlen objektum látszik, mely egyesek szerint egy idegen űrhajó. A szkeptikusok (vagy a realisták?) szerint viszont csak valamiféle zavar lehetett a SOHO szenzoraiban, amiatt tűnt fel a megmagyarázhatatlan jelenség.

Néhány napra rá, május 5-én egy YouTube felhasználó, rob19791 tett közzé egy videót, melyet állítása szerint a SOHO készített, és amin a korábbihoz nagyon hasonló ismeretlen objektum látszik. A videón nagyon aprón kivehető időbélyeg szerint a furcsa objektum a szonda egy május 3-i felvételén látszik. A földönkívüliek létezésére vonatkozó bizonyítékok eltussolásának elméletének lavináját az indította be, hogy az ominózus nap után ideiglenesen megszűnt a SOHO video közvetítése, újabb, felvételek csak öt nappal később, május 8-án tűntek fel a szonda weboldalán.

A felhasználó szerint ez egyértelműen azt bizonyítja, hogy a Nasa nem akarja, hogy az emberek lássák ezeket a dolgokat - idézi a Daily Mail rob19791-et.

A Nap körül az elmúlt időszakban több anomáliát is véltek felfedezni. Az egyik a fentebb említett április végi jelenség, míg a másik egy korábbi, a Nasa Solar Dynamics Observatory (SDO) műholdja által készített felvételen látszik. Eszerint márciusban egy bolygóméretű, sötét gömbszerű objektum jelent meg a csillag közvetlen közelében, melyet látszólag egy vékony sötét sáv kötött össze a felszínnel. Az UFO-hívők idegen űrhajónak gondolták a jelenséget, a Nasa szerint viszont csak a Nap anyagának egyfajta kilökődése, melynek hidegebbek, mint a körülötte, illetve a háttérben lévő anyag, ezért bizonyos szögből nézve sötét foltként látszanak.

 

 

http://www.pecsistop.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Statisztika

Online: 12
Összes: 2787633
Hónap: 20290
Nap: 611