Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Földönkívüliek felfedése: Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában 1/2.

 Földönkívüliek felfedése:

Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában

1/2. 

írta: David Wilcock

eredetileg megjelent: 2013.febr.1

fordította: Benedictus

 

et_xray.jpg

 

Egy teljesen ép földönkívüli holttest Dél-Amerikából, mely a közelgő SIRIUS c.dokumentumfilmben szerepel, szinte azonos egy másik mumifikált testtel, melyet 1996-ban találtak meg Oroszországban.

Mindkét lény egy tojás alakú légi járműből lépett ki. Az oroszországi lény velünk élt a Földön legalább három hétig – és teljesen barátságos volt.

Nézd meg magad a döbbenetes összehasonlító fotókat!

 

EZ MEGÉRT EGY TELJESEN ÚJ CIKKET

(...)

Tegnap reggel írtam egy frissítést az előző cikkemhez (Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot! - http://2012felemelkedes.blog.hu/2013/02/27/uj_3_oras_orosz_dokumentumfilm_kurtoli_szet_a_penzugyi_zsarnoksagot_1 – a szerk.megj.), ami egy teljesen ép földönkívüli holttestről szólt – melyet Dél-Amerikában találtak.

A SIRIUS c.dokumentumfilm díjnyertes rendezője, Amardeep Kaleka, elvesztette apját egy tragikus tömeglövöldözésben egy sikh templomban.

Mindez kilenc nappal azután történt, hogy Dr. Steven Greer bejelentette, hogy egy valódi földönkívüli holttestet fognak bemutatni SIRIUS c.dokumentumfilmben.

 

24 ÓRÁVAL KÉSŐBB OROSZORSZÁG A KIRAKÓS EGY MÁSIK JELENTŐS DARABJÁVAL ÁLL ELŐ

24 órával az utolsó frissítésünk után orosz olvasók jelezték, hogy egy szinte azonos holttestre bukkantak 1996-ban – az Urál-hegységben.

A hasonlóságok a két holttest közt döbbenetesek – ahogy te is most először látni fogod.

Jelenleg nem tudjuk, hogy az orosz holttestet hol őrzik.

Annak érdekében, hogy összeálljon a történet, megismétlek pár dolgot a tegnap reggeli frissítésből.

A SIRIUS NEM „CSUPÁN MÉG EGY FÖLDÖNKÍVÜLI ÉLETET FELFEDŐ DOKUMENTUMFILM” LESZ

A SIRIUS „csupán még egy földönkívülieket felfedő dokumentumfilm” lesz magas rangú bennfentesekkel – olyan, amit már rengetegszer láttunk?

Nem egészen.

Mi van, ha Kaleka filmje egy sértetlenül megőrzött példányát készül bemutatni egy földönkívüli humanoid fajnak?

[Vagy, mint ahogy kiderül, a második példányát....kétségtelenül ugyanazon fajnak.]

 

et_xray.jpg

 

EZT GREER KILENC NAPPAL A LÖVÖLDÖZÉS ELŐTT JELENTETTE BE A BLOGJÁN

2012.július 28-án – két nappal azután, hogy India csalással vádolta a Nielsent egy több milliárd dolláros perben – Dr. Steven Greer az alábbi sürgős üzenetet tette ki a blogjára.

Amardeep Kaleka apját megölték a Sikh templomnál történt lövöldözés során – kilenc nappal azután, hogy ő és Dr. Greer nyilvánosság elé állt evvel az üzenettel, és figyelmeztetett, hogy ez veszélybe sodorhatja őket.

Menet közben kivágtunk képkockákat magából a SIRIUS előzeteséből.

A fenti röntgen talán olyasmire hasonlít, amivel sose szeretnél találkozni, ám ez a fajta ember a legapróbb a Földet látogatók közül – ahogy kiderül.

A legutóbbi SIRIUS előzetes feltárja, hogy a rejtélyes tetemet Dél-Amerikában, az Atacama-sivatagban találták – és a film megjelenését 2013 tavaszára teszik.(az előzeteshez készült magyar felirat! - http://www.youtube.com/watch?v=u4Fp7gLZ-KY – a szerk.megj.)

http://drgreersblog.disclosureproject.org/?p=192

,,FONTOS HÍREK:SÜRGŐS

Meg van rá az esély, hogy a SIRIUS c.filmbe bele tudjuk tenni a tudományos tesztelését egy elképzelhetően földönkívüli, elhunyt biológiai entitásnak, melyet sikerült megszerezni.

Ez a földönkívüli biológiai entitás (FBE) egy szövetkezeti intézet birtokában van, mely további tudományos vizsgálatoknak kívánja alávetni az elképzelhetően földönkívüli lényt.

Jelenleg nem áll módunkban felfedni a lény hollétét – sem a személy vagy személyek nevét, akiknek birtokában van.”

 

MEGLÁTOGATTÁK ÉS MEGVIZSGÁLTÁK A HOLTTESTET

http://drgreersblog.disclosureproject.org/?p=192

„Dr. Jan Bravo – aki egy STAR Igazgatósági tag és sürgősségi orvos társam (Dr.Steven Greer eredeti szakmája sürgősségi orvos – a szerk.megj.) - és én valóban meglátogattuk a csoportot, mely birtokában van ennek a FBE-nek - és személyesen, professzionálisan megvizsgáltuk a lényt.

et_autopsy4.jpg

Valóban egy igazi holttest, és minden kétséget kizáróan nem műanyag vagy ember alkotta.

Van egy feje, két karja, és két lába – és emberszerű (humanoid).

Láttuk és megvizsgáltuk a lényről készült röntgenfelvételeket.

Anatómiája azonban nem homo sapiens (modern ember), sem nem más ismert hominid (elődje az embernek).

 

MEGLEHETŐSEN DRÁGA AZ ALAPOS VIZSGÁLAT

http://drgreersblog.disclosureproject.org/?p=192

Mint ahogy gondolhatnánk, a biztonsági és a tudományos intézkedések ezen potenciálisan robbanékony és világot-rengető bizonyíték további tesztelései körül szédítőek.

Azonban úgy érezzük, minél gyorsabban, ám óvatosan folytatnunk kell.

et_body_close.jpg

A megfelelő MRI-tesztelésnek, a teljes és diszpozitív törvényszéki-szintű DNS-tesztelésnek, és a szénizotópos kormeghatározásnak más izotópokkal jelentősek a költségei – és jelenleg nincs finanszírozva.

Ki kell zárnunk más hominidokat, bizarr genetikai rendellenességeket és hasonlóakat.

et_body_4.jpg

De a legvalószínűbb az, hogy ez egy valós biológiai példány – és lehet – nagyon is az, aminek látszik.

 

A LEGKIVÁLÓBB TUDÓSOK ÉS DNS LABOROK IS BEVONÁSRA KERÜLNEK

http://drgreersblog.disclosureproject.org/?p=192

Ha további anyagi hozzájárulásokkal tudod támogatni a SIRIUS kampányát, megpróbáljuk elvégezni ezt a tudományos vizsgálatot – bármilyen ijesztő is legyen az.

Jelenleg utána kell járnunk, mi mennyi költséggel jár, de minden bizonnyal több tízezer dollárról lesz szó – vagy többről.

et_body_wide.jpg

Dr. Bravo, jómagam, és Dr. Ted Loder, a New Hampshire-i Egyetem nyugalmazott professzora fogjuk elvégezni a vizsgálatokat és teszteléseket, további más tudósokkal együtt, akik szeretnének inkognitóban maradni.

Egy profi DNS labort fogunk igénybe venni a megfelelő DNS kiértékeléshez.

Az egyetlen ok, amiért erről az érzékeny témáról beszélek most az, hogy annak érdekében, hogy a lehetséges földönkívüli testet rendesen kivizsgálhassuk és bemutathassuk a SIRIUS c.dokumentumfilmben – azonnal kell cselekednünk.

[Megjegyzés: Greer remélte, hogy a film elkészül 2012 decemberére. Jelenleg a várható megjelenés dátuma 2013 tavasza.]

Ennél, valamint a film többi részének finanszírozásánál szükségünk lesz a segítségedre. És pénzzel nem megfizethető az a biztonság és biztosítás, melyet több millió a munkánkról tudó ember nyújt számunkra.

 

TÖBB MILLIÓ EMBERNEK KELL ERRŐL TUDNIA - A BIZTONSÁGUNK ÉRDEKÉBEN

http://drgreersblog.disclosureproject.org/?p=192

A sötétben tevékenykedő projektek nem szerették volna, hogy előrehaladjunk, mint ahogy anno 2001-ben a DisclosureProject.org esetében is ugyanezt szerették volna. (az ebből készült roppant értékes, katonák beszámolóinak interjúiból összeállított dokumentumfilm angolul megtekinthető itt: http://www.youtube.com/watch?v=7vyVe-6YdUk – ebben a filmben magyarázza el az egyik atomkilövő silónál dolgozó volt katona, hogy saját szemükkel látták a figyelőkamerák felvételein, amint egy UFO a repülő kísérleti atomrakétát több fénysugárral meglövi, majd eltűnik, a rakéta pedig deaktiválódik és zuhanni kezd – a felvétel ezen jelenetét az orra előtt kobozták el: http://www.youtube.com/watch?v=o7CPLQvd5Rk - a szerk.megj.)

De megtettük.

et_autopsy3.jpg

És azért vagyunk most itt, és ezért tudjuk elmondani, mi történt – mivel több milliónyi ember tudta mivel foglalatoskodunk, jóval a történelmi pillanat előtt.

Ti - a közvélemény – vagytok a pajzsunk. Ti vagytok a védelmezőink, a gondviseléssel egyetemben.

et_body_3.jpg

Habár a tesztelés titokban fog zajlani, teljes diszkréció mellett az eredmények közzétételéig – a tényről, hogy utánajárunk ennek a bizonyítéknak, több millió embernek kell tudnia a védelmünk érdekében.

Mondd el mindenkinek, akit ismersz – most. (Az én személyes filozófiám az – ez lehet helyes, lehet helytelen -, hogy csak azoknak adok tovább ilyen jellegű híreket, akikről tudom, érdekli őket, vagy legalább nyitottak rá. Vagy óvatosan építem fel a dolgot. Senkire nem erőltetem rá, és nem dörgölöm az orra alá. Az többet árt, mint használ. Akit nem érdekel, vagy elméjének szűk dimenzióiban tabu az ilyen jellegű téma, csak agresszívan és elutasítóan, vagy gúnyolódva fog reagálni, és megértés – vagy legalább „pislákolás” - helyett konfliktus születik, ott mellőzöm. Úgy gondolom oka van annak, hogy egyeseket saját belső hangjuk odavonzza ilyen információkhoz, másokat pedig nem. - a szerk.megj.)

A legrosszabb eset az, hogy ez a lény nem az, aminek látszik. De ha igen: Te jó Isten!

(....)

 

TOVÁBBI INFÓK A MEGŐRZÖTT LÉNYRŐL GREER BLOGJÁRÓL

További érdekes információk is szerepelnek Greer blogján a megszerzett földönkívüli holttesttel kapcsolatban – ahogy az alábbi szemelvényekben olvashatjuk.

Lenyűgöző új eredmények a lehetséges földönkívüli lény testéről

http://drgreersblog.disclosureproject.org/?p=259

Megjelent: 2012.október 18. , írta: Dr.Greer

Több hétnyi utazás után visszatértünk, hogy jelentsük, bámulatos eredményeket sikerült elérnünk a kicsi lehetséges földönkívüli lény testének kutatása során, ahogy azt egy korábbi bejegyzésemben írtam.

Dr. Bravo, Emery Smith és én elutaztunk az országba, mely most otthont ad a kicsi, lehetséges földönkívüli testnek – és sikerült mélyreható röntgen- és CT-felvételeket szereznünk az egész testről.

Valamint sikerült steril, műtői körülmények alatt DNS-mintát vennünk. Ezek a DNS-minták jelenleg vizsgálat alatt vannak a világ egyik legkiválóbb genetikai szakértője által.

A röntgen és CT-vizsgálat egy sértetlen, valódi biológiai humanoid organizmust mutat – minden további kérdés nélkül.

Megdöbbentő 3D-s képeket sikerült készíteni a testről a részletes CT-vizsgálat alapján, valamint láthattuk a belső szerveket, úgy mint a tüdőt, és amit saját meglátásom szerint elég valószínű, egy szív struktúrát.

Ezeket a felvételeket épp most vizsgálta meg a világ egyik legkiválóbb szakértője a csontváz abnormalitások, fejlődési rendellenességek és magzati csontszindrómák területén.

Azt állította, hogy ez a lény nem hasonlít semmi olyan csontszerkezethez, mely embereknél előfordul.

Azt is megtudtuk, hogy ez nem egy ősi hominid, és bár humanoid, nem éppen ember.

Mind ez a szakértő, mind a radiológus, aki a röntgen és CT-felvételek részlegének vezetője, azt állította, hogy a csontsűrűség eleve kizárja, hogy a lény egy 20-22 hetes elvetélt emberi magzat lenne.

Egyszerűen túl sok kálcium található a lény csontjában, hogy egy ilyen korú magzat legyen.

Mindkét doktor úgy gondolja, a lény már születés-utáni volt a halál beálltakor (vagyis valamennyi ideig a méhen kívül élt, ha egyáltalán volt köze bármilyen méhhez...).

A DNS-vizsgálatok procedúrái összetettek és időigényesek.

Szó szerint a lehető legkorszerűbb Földön létező technológiát fogjuk bevetni a vizsgálat során.

A szakértők csapata kétség kívül a lehető megképzettebb és legprofibb csapat, amelyet össze lehetett hozni.

A DNS-vizsgálatok kb.2 hónapot fognak igénybe venni – de valószínűleg többet.

Reméljük, hogy szolgálhatunk pár eredménnyel, és a részletes CT- és röntgenképekkel a SIRIUS c.filmben.

 

TOVÁBBI INFÓK AZ INTÉZMÉNYRŐL, MELY A LÉNYT RENDELKEZÉSÜNKRE BOCSÁTOTTA

Mivel ez egy olyan sztori, ami valószínűleg sokkal, de sokkal nagyobb port fog kavarni, jó ha átvesszük a tényeket – beleértve ezt az írást Greer oldalának adminisztrátorától.

2012.dec.19 :

http://drgreersblog.disclosureproject.org/?p=276

Évekkel ezelőtt Dr. Greer találkozott az apró lényt birtokló intézmény igazgatóival.

Hosszasan és részletesen mesélték arról, hogyan találták meg az Atacama-sivatagban Dél-Amerikában, és hogy a helyiek a megtalálási hely közelében ezekről a lényekről beszéltek – és az ő tojás alakú hajóikról.

Dr. Greer ezt az információt Jonathan Weygandt vallomásával összefűzte, aki haditengerészként abban a térségben tartózkodott egy lezuhant, tojás alakú földönkívüli hajó becsapódási helyénél.

Mind a interjú filmje Weygandttal, mind vallomásának átirata a filmkészítők rendelkezésére lett bocsátva.

Weygandt vallomása lenyűgöző, nem csak azért, mert közvetlen a hajó mellett tartózkodott, mely „formáját tekintve valami tojás és könnycsepp közötti”, „dinamikus” és „nagyon organikus” - de úgy érezte, a hajó utasai próbáltak kommunikálni vele.

Rendkívüli! Főleg egy haditengerésztől!

(Vallomását itt olvashatod a filmbeli interjúk átiratából készült könyvben: http://www.bahaistudies.net/asma/Disclosure-Military-and-Government.pdf .)

DÖBBENETESEN HASONLÓ HOLTTESTET TALÁLTAK OROSZORSZÁGBAN

A fentiek publikálását követő napon megtudtuk, hogy egy döbbenetesen hasonló, teljesen sértetlen földönkívüli holttest tűnt fel Oroszországban 1996-ban.

russian_et_measure.jpg

russian_et_head_back.jpg

russian_et_head_side.jpg

A történetet nyilvánosságra hozták az orosz embereknek 1996-ban.

russian_et1.jpg

Ebben az esetben a lény kétségtelenül csukott szájjal halt meg, nem úgy, mint a SIRIUS dokumentumfilmben megjelenő példánynál, ahol az állkapcsok nyitva maradtak.

et_body_4.jpg

AZ OROSZ HOLTTESTNÉL A SZEMEK MUMIFIKÁLÓDTAK A SZEMGÖDÖRBEN

A szemek ugyancsak mumifikálódtak az orosz holttestnél – nem úgy, mint a dél-amerikai példánynál, ahol a szemüregek üresen maradtak.

russian_et_head_front.jpg

russian_et_head_front1.jpg

russian_et_head_front2.jpg

et_head_front1.jpg

FEHÉRES LERAKÓDÁS A SZÁJ KÖRÜL

Továbbá az orosz holttest esetében fehéres lerakódás található a száj körül, nem úgy, mint a dél-amerikai példánynál.

Ellentétben a dél-amerikai lénnyel, mely úgy halt meg, hogy a karjai a teste mellett voltak és a szája nyitva maradt, ez a lény keresztbe tett karokkal és zárt szájjal halt meg.

Ez kissé szögletesebbé teszi az arcát a dél-amerikai példányénál.

russian_et3.jpg

et_body_close.jpg

Azonban megfigyelhető, hogy a félig kerek koponya mélyedések a homlok mindkét oldalán alapvetően azonosak a két holttestnél – akárcsak a hegyes fejtető.

russian_et_head_front2_1.jpg

 

MÉG A LAPOCKACSONTOK IS EGYFORMÁK

Ha hátulról nézzük az orosz holttestet, szinte azonosak a lapockacsontok a dél-amerikai holttesttel.

russian_et_back.jpg

et_autopsy4_1.jpg

 

A TESTEK ALAKJA ÉS FORMÁJA SZINTE AZONOS

Az orosz tetem egy kicsit magasabb – de maximum két inch-csel (=kb.5cm – a szerk.megj.).

Ez talán annak tudható be, hogy az orosz holttest felnőtt példány, míg a dél-amerikai egyed fiatal serdülőkorú lehet.

Ezt – és a száj nyitott vagy csukott állapotát, valamint a szemek annak üregében találhatóságát – leszámítva közel azonosak.

russian_et_spin.jpg

russian_et4.jpg

russian_et_reverse.jpg

et_body_close.jpg

russian_et_measure_back.jpg

et_body_3.jpg

NÉZD MEG MAGAD A VIDEÓT

Íme az 1996-os orosz videó, melyből ezek a képek származnak.

Sajnos az egész dialógus orosz, de a képek beszédesek.

 

 

MINDKÉT LÉNY EGY TOJÁS ALAKÚ HAJÓBÓL LÉPETT KI

Az eset még érdekesebbé válik, mikor kiderül, hogy mindkét lényt egy tojás alakú hajóból látták kiszállni, amikor még életben voltak.

Ez az erről készült orosz dokumentumfilmekből – melyek közül néhány a REN-TV-n volt - és Dr. Greer fentebb található frissítéséből derül ki.

És nem ez a legfurcsább rész.

 

AZ ELEJÉN MÉG ÉLT A LÉNY

Az orosz holttest nem volt mindig halott.

Az elején még életben volt.

Kint találták meg – egy idős hölgy a Kyshtym-régióban, az Urál hegység déli részénél.

A lény egy tojás alakú hajóból lépett ki – akárcsak a másik lény Dél-Amerikában.

Még nem tiszta, hogy a lényt miért hagyták hátra a hajója nélkül – akárcsak a dél-amerikai holttest esetében.

Mivel a dél-amerikai lénnyel kapcsolatos részletek még nem kerültek nyilvánosságra, talán hasonló lehet a történet.

A dél-amerikai lény is talán élve jelent meg, és a egy ideig a helyi emberekkel élt halála bekövetkeztéig.

Kyshtym egy jelentős központ volt a Szovjetunió plutónium termelésében.

A földönkívüliek gyakran érdekeltek abban, hogy megóvjanak bennünket egy váratlan nukleáris katasztrófától.

(Személyes feltevésem szerint – számos UFO-kontakt történetének elolvasása után – inkább az emberhez nagyon hasonló, már-már azonos kinézetű fajok érdekeltek a földi emberek megóvásában, pl.plejádiak, andromédaiak, szíriusziak. A többi furcsább faj inkább tanulmányozni jön ide, vagy más érdekeltsége van. Clifford Stone {akivel a fentebb említett Dr.Steven Greer is készített interjút} sok éven át dolgozott olyan csapatban az amerikai hadseregen belül, melynek az volt a feladata, hogy a lezuhant UFO-roncsokat és idegen fajokat vizsgálja. Állítása szerint 1969 és 1989 közti szolgálata alatt többször látott egy katonai könyvet - mely szerinte nem lehetett hamisítvány, mert belső katonai használatra, afféle „tréning anyagként” szolgált” számukra a hatékonyabb munka érdekében, így értelmetlen lett volna hamisítani – mely 57 különböző fajról írt, bemutatva azok fizikai megjelenését, viselkedésüket, potenciális szándékukat, előfordulási helyüket, stb. A lista megtekinthető angolul itt: http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alien_races00.htm {3 részre tagolva ABC-sorrendben} Nem tudom, a lista ezen katonai könyv másolatából készült, vagy emlékezetből írta-e le. Elképzelhető, hogy 1989 óta az eredeti lista további sok fajjal bővült – a szerk.megj.)

 

A LÉNY LEGALÁBB HÁROM HÉTIG ÉLT AZ IDŐS HÖLGGYEL

Az idős orosz hölgy konkrétan élve elhozta a lényt a lakásába, Kyshtym városába.

A lény vele élt legalább három hétig – de kétségtelenül nem volt képes életben maradni a mi környezetünkben hosszú ideig.

et_drawing_side.jpg

Legalább három másik ember látta a lényt amíg életben volt a hölgy otthonában – és ők is szerepelnek a videóinterjúkban.

Az entitást általában Kyshtym törpének vagy Alyoshenkának nevezik – mely nevet a hölgy adta neki.

kishtimdrawing04.jpg

Alyoshenka halála után az esetet széleskörűen tárgyalták különböző orosz napilapok és TV csatornák.

Itt egy részlet az egyik REN-TV dokumentumfilmből, mely tárgyalta a témát.

 

Aztán két japán TV társaság az 1990-es évek végén készített dokumentumfilmet az esetről. Jelenleg próbáljuk megtalálni ezeket a videókat online.

Jelenleg úgy néz ki, nincs angol nyelvű videó a lényről.  

 

(folyt.köv....)


http://2012felemelkedes.blog.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3123125
Hónap: 15369
Nap: 426