Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Földönkívüliekkel találkozott az elnök

2012. Március 16. - Szerző : Száraz György

 

Sokan feltették már a kérdést, hogy a földönkívüli civilizációk követei vajon miért nem lépnek kapcsolatba a Föld kormányaival, illetve bizonyos, erre szakosodott kormányzati szervekkel. Hiszen, ha valóban meg akarnák változtatni az emberiség jövőjét – méghozzá pozitívabb irányba – akkor a legegyszerűbb volna, ha a „fejétől bűzik a hal” szólás értelmében rögtön az illetékesekhez fordulnának. A válasz erre az, hogy ezt már számtalan alkalommal megtették, sőt folyamatosan teszik.

 

Sokféle kiszivárogtatott információról lehetett olvasni az elmúlt években, melyek meglehetően részletesen taglalják, hogy mely földönkívüli fajok mikor és melyik ország szellemi elitjével vették fel a kapcsolatot teljesen érzékelhető formában. Ezt hívjuk harmadik típusú találkozásoknak. A magasabb intelligenciák előtt nyílván nem léteznek államtitkok. De nem kell a távoli múlt titkosított aktái között molyolgatnunk, kutakodnunk, mert Kirszan Iljumzsinov kalmük elnök egy 2010-es televíziós nyilatkozatban világgá kürtölte, hogy földönkívüliekkel találkozott.

 

„A földönkívüliek beöltöztettek egy sárga űrruhába, és körbevezettek űrhajójukban... Egész kellemesen éreztem magam a társaságukban" – ezt a sci-fibe illő történetet fejtette ki bővebben Kirszan Nyikolajevics Iljumzsinov kalmük elnök egyik interjújában. A Vlagyimir Pozner műsorában részletesen feltárt harmadik típusú találkozásra 1997. szeptember 18-án került sor.

 

A Kalmük Autonóm Köztársaság feje elmondta, hogy nem csak találkozott, de kommunikált is az idegenekkel, s mindezt tanúkkal tudja alátámasztani. Egyik minisztere, a titkára és a sofőrje volt e természetfeletti esemény szemtanúja. Az elnök szerint is hihetetlennek hangzik a laikus füleknek ez a sztori, s fordított esetben ő sem feltétlenül adna hitelt egy ilyen beszámolónak, de ami történt, megtörtént.

 

Az eset Moszkvában történt egy szombat éjszaka a lakásában. Éppen olvasgatott és már kezdett álomba merülni, amikor arra lett figyelmes, hogy kinyílik az erkélyajtaja és egy hívogató érzés fogta el. Engedelmeskedve a késztetésnek, felkelt az ágyából, az ajtóhoz sétált, ahol egy furcsa csőszerű dolgot látott. Habozás nélkül belépett a „csőbe”, s ekkor találkozott a sárga űrruhába öltözött

földönkívüliekkel. Ezután került sor az említett kommunikációra, sőt az idegenek körbekalauzolták az űrhajójukon, majd elengedték. A találkozó több órán át tartott.

 

Az elnök beszámolója szerint a földönkívüliek teljesen előzékenyek és jóindulatúak voltak vele. Felhívták a figyelmét, hogy az emberiség még nem készült fel a velük való találkozásra.

 

A szenzációs sztori akkor váltott ki nagyobb visszhangot, amikor Andrej Lebegyev képviselő egy beadványt intézett Dmitrij Medvegyev államfőhöz ezzel kapcsolatban. A liberális képviselő azt indítványozta, hogy minél hamarabb vizsgálják ki a kalmük elnök ügyét a lehető legalaposabban.

 

Lebegyev konkrétan arra kérte Dmitrij Anatoljevicset, hogy segítsen az ügy felderítésében, minthogy Iljumzsinov úr nem teheti meg, hogy a választ megtagadja tőle. Az alábbi pontokra tért ki a vizsgálati javaslat:

  • hogyan befolyásolta szolgálati kötelességének és munkájának végzését a földönkívüliekkel való találkozás?
  • kapott-e, s ha igen, akkor milyen kérdéseket kapott a személyes munkájával kapcsolatban?
  • milyen információkat adott át az idegeneknek?
  • tett-e jelentést a kalmük elnök a megfelelő hivatalban a földönkívüli találkozásával kapcsolatban?
  • elárult-e bárminemű államtitkot az idegeneknek?
  • mely orosz hivatalnokoknak, valamint magas beosztású vezetőknek voltak hasonló élményei?

 

Lebegyev arra is megkérte továbbá az államfőt, hogy a vizsgálat eredményéről számoljon be a törvényhozásnak.

 

Furcsa, hogy az idestova 15 évvel ezelőtti találkozó és a sok ezzel kapcsolatos interjú csak most keltette fel a képviselő érdeklődését. Bár a vizsgálat eredményéről nem tudni biztosat, a 2010. áprilisi bejelentés után nem sokkal – októberben – lemondott Európa egyetlen buddhista vallású államának vezetője. Ezek tükrében viszont már nem állíthatjuk, hogy az idegenek nem állnak szóba államelnökökkel. Más lapra tartozik, hogy a mindent leleplező, kollektív „nagy találkozás” az emberiség és az ufonauták között még várat magára.

 

Boldog napot!

http://www.boldognapot.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3123135
Hónap: 15368
Nap: 427