Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Idegen űrhajók lepnek el minket? Újabb hajmeresztő UFO-észlelések - fotók!

 

Rejtélyes, fénylő objektumokat láttak az elmúlt hetekben két helyütt Angliában. A zárt formációban feltűnő objektumok elsőként Kent felett jelentek meg, majd egy héttel később hozzájuk kísértetiesen hasonló csészealj-szerű repülőtárgyak tűntek fel Essex felett.

A Kent feletti objektumokat január 6-án látták lebegni, róluk Ernestas Griksas készített fotót nem sokkal délután egy óra után - írta
a Daily Mail.
"Két fehér korong volt, egyik kissé halványabb volt a másikkal, különböző sebességgel mozogtak" - idézi a lap Griksas szavait.

Egy héttel később Essex felett láttak a fentebb említett objektumokhoz kísértetiesen hasonlókat. Azokat Josh Cummins autókereskedő örökítette meg nem sokkal reggel hét óra előtt. "Olyan volt, mintha a felhőkön szörfözött volna, kishíján karamboloztam, mikor megláttam" - mondta Cummings. "Nem hittem az UFO-kban, de ezután lehet, hogy átgondolom ezen véleményem" - tette hozzá.

Nick Pope UFO szakértő szerint amennyiben a képek eredetik, igencsak érdekesek. Az első képet, pontosabban az azon látható kisebb objektumot elnézve Pope nem zárja ki, hogy hibás volt a kamera, ezért tűnik duplikáltnak a furcsa tárgy. A nagyobbal kapcsolatban úgy vélekedik, hogy az akár egy légköri plazma jelenség is lehet, de ezt nehéz lenne megmondani.

A fentiekben említett észlelések körülbelül 75 mérföldre voltak a rendleshami erdőtől, ami az angol Roswellként ismert. A furcsa objektumok miatti hangulatra rátesz egy lapáttal Chris Evans tévábemondó január 16-itwitter bejegyzése. Ebben leírja, hogy kutyasétáltatás közben fura, számára megmagyarázhatatlan jelenségnek volt szemtanúja. Valami elhúzott felette, ami túl gyors volt egy kívánságlámpáshoz képest, egy hullócsillaghoz pedig túl alacsonyan volt.

 

http://www.pecsistop.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3122597
Hónap: 15735
Nap: 431