Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mayák/Aztékok és az idegenek

A mitikus Aztlán ( Úton hazafelé 1 ) régiójában, Jalisco és Zacateas között érdekes kőbe vésett ábrázolásokat kapartak elő a földből.

Az ábrák némelyikén szabályosan kivehető a nem emberi forma, amelyek mellett még a mostanában ismeretes UFO járművek is feltűnnek.
 
 
 
Az utolsó három ágú tárgy az égben, nagyon hasonlít arra, amelyet 2012. márciusában kaptak lencsevégre, a hold filmezése közben. Az objektum eltűnik a hold mögött, aztán újra megjelenik.
 
Számos ábrázolásnál helyezték el a csillagok utazója mellé a járművet is, ami könnyebbé teszi a szemlélő számmára, hogy maga döntse el, mit is lát.
 
 

Az egyik csúcsos fejnek az alján egy Chac Mool, míg egy medál egyik oldalán az azték naptárkő középső része látható nem emberi szempárral, a másik oldalon pedig egy különös lény, szintén Chac Moolként, de odahelyeztek mellé egy csészealjat is.
 
 
 
Ami mindenképpen figyelmet érdemel hogy a számos érdekes lelet mellett, megtalálták az azték naptárkő primitívebb, kezdetlegesebb verzióját is, amely a naptárkő evolúciójára utalhat.
A leletek arra utalnak, hogy az ősi kultúráknak kapcsolata volt nem földi civilizációkkal, amelyről hamarosan videót is fognak készíteni, a maya naptár végéhez igazítva a premiert.
Klaus Dona meghívta Nassim Harameint, miután Nassim elküldött neki egy fényképet arról, amit Közép-Amerikában, CALAKMUL-ban találtak egy ásatásnál.
Nassim bemutatja a konferencián az általa érdekesnek vélt leleteket, amelyeken ugyancsak UFO-kat láthatunk.
Nassim egy korábbi konferenciáján beszámolt róla, hogy különféle földönkívüli civilizációk a Napot, annak is a foltjait használják kapunak távoli csillagrendszerekhez, vagy galaxisokhoz. Ezen a konferencián bemutat egy leletet, amelyen a Napból kiáramló anyaggal együtt egy UFO is kiszáll a Napból, egy légkörrel rendelkező bolygó irányába, ahol több UFO-t is látni. A Napon ekkor egy fekete háromszög jelenik meg. Pont amilyen 2012. márciusában volt központi csillagunkon.
A másik, a kép szerinti első leleten viszont egy légkörrel rendelkező bolygó látható, amely felé egy üstökös, vagy aszteroida tart, amelyet követ egy UFO, míg egy másik rálő az üstökösre, vagy aszteroidára. A bolygó előtt álló UFO tetejéből pedig egy ablak nyílik, amelyben egy asztronauta látható.
 
 
A képhez tartozó video
Teljes konferencia video, melyben Klaus Dona bemutatja Móricz János által felfedezett Tayos, vagy Táltosok barlangját és pár óriás leletet is.
 

 
 

Forrás: hajnalhasadas.hupont.hu http://tudatvaltas2012.blogspot.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3089415
Hónap: 14307
Nap: 314