Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Milyen űrhajók vannak a Nap körül?

Milyen űrhajók vannak a Nap körül?

 

 1. A Szaturnusz űrhajói

 

Ahhoz, hogy megérthessük azt a drámai változást, ami most a Napunkkal történik, és különösen a csillagunk körül megfigyelhető rendkívül erős földönkívüli űrhajó-aktivitást, ahhoz először is a Szaturnusz klasszikus „gyűrűkészítő” űrhajóit kell alaposabban a szemügyre vennünk, mivel őket már 1981-ben a Voyager-szondák is észlelték, de természetesen ezeket az egyértelmű felvételeket a hivatalos hazugság-tudomány vagy letagadta, vagy nevetségesen félremagyarázta.

Ebben a videóban :

0m 40s-tól - 1m 02s-ig

jól láthatók azok a hosszú, pálcikaalakú űrhajók, melyek éppen a Szaturnusznak egy bizonyos gyűrűjét készítik!

Sőt, ezzel rögtön értelemet is nyer, hogy miért olyan hihetetlenül hosszúak ( 50.000 km, 25.000 km, 12.000 km stb. ) ezek! Mivel pont olyan hosszúak az űrhajók, mint azoknak a gyűrűknek a szélessége, amiket éppen készítenek!

Maga a videó Dr. Norman R. Bergrun ’Ringmakers of Saturn’ ( Szaturnusz gyűrűkészítői ) c. leleplező könyve alapján készült. És gondoljunk csak bele, hogy mennyi ideje hazudoznak nekünk, hiszen Dr. Bergrun könyve már 1986-ban megjelent és az 1981-es Voyager-szondák felvételeinek képelemzéseit tartalmazza.

A legfontosabb felismerés pedig a képek elemzése alapján az, hogy nyilvánvalóan a Szaturnusz gyűrűi ( is ) mesterséges képződmények – ahogy a legtöbb a hold is a Naprendszerünkben! - , melyeket szinte naponta karban kell tartani, hogy égi mechanikának fittyet hányó mozgásukat fenntartsák!

( Egyébként ebből a mozgás-anomáliából a hivatalos hazugság-tudomány már rég észrevette, hogy a gyűrűk mesterséges eredetűek, de természetesen erről hivatalosan még a mai napig hallgatnak – és nézzek csak meg, hogy még ma is milyen hazugságokkal tömik az egyetemen az ifjú csillagász-jelöltek fejét! )

Ugyanakkor az újabb Cassini-szonda felvételein is állandóan feltűnnek a pálcikák, pl. :

http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS11/N00035391.jpg


http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS11/N00035396.jpg


http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS11/N00035360.jpg


http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS31/N00084958.jpg


http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS31/N00084959.jpg


http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS31/N00084960.jpg


http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS31/N00084963.jpg


http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS31/N00084966.jpg


http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS31/N00084967.jpg


http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS31/N00084968.jpg

 

Ehhez kapcsolódik még az is, hogy kilencvenes években a kontakta-szövegek alapján feltárult számunka, hogy mi a valódi spirituális szerepük a Szaturnusz gyűrűinek.

Idézet Virginia Essene - Orpheus Phylos 'Mihány Arkangyal útmutatása az új évezredre' c. könyv 123 - 124. oldaláról :"A Szaturnusz globális kommunikátoraiA szaturnusziakat leginkább globális kommunikátorokként ismerik, mert bolygójuk körgyűrűi gyönyörű, harmonikus, Univerzum-szerte hallható hangokat és harmóniákat bocsátanak ki magukból. Számtalan más rendszerhez kapcsolódnak. Ezek a szaturnuszi körgyűrűk, amelyeket már fel is fedeztetek az Űrben, igazából tűzkristály-csoportok, amelyek bonyolult szimmetrikus árnyalatokat kibocsátó, gömbölyű körgyűrűben elhelyezkedő spirálcsövekkel fonódnak össze. Magán a bolygón belül hatalmas részek vannak, melyek oszlopsorokat, vagyis kristálypilléreket tartalmaznak, valamint 15-től 90 fokig nyíló csapágyötvözeteket. Az oszloppilléreket a globális kommunikátorok telepatikus ereje aktiválja a Ken-Levónak nevezett energia lüktetésének felhasználása mellett. A globális kommunikátoroknak időrendben telepatikus úton aktiválniuk kell a megfelelő matematikai formulákat, hogy létrejöhessen a kommunikáció bármely már bolygóval vagy rendszerrel.

Amikor az oszlopok működésbe lépnek, akkor olyan rezgési mintát hoznak létre, amely a Szaturnusz körgyűrűjét hangok kibocsátására készteti. Az oszlopokat, illetve pilléreket be lehet programozni arra, hogy információkat adjanak le, illetve fogadjanak, és rácsvonal-utazó útként is használatosak. A Szaturnusz lakói arra is képesek, hogy információs hologramokat bocsássanak ki, amelyek kapcsolatba léptetik őket a magas vezetőkkel, és hírekkel szolgálnak, hasonlóan ahhoz, ahogy a ti műholdjaitok, tévéitek és radió-adóvevőitek működnek.


A Szaturnuszon ülésezik a Fenséges tanács, és innen ellenőriznek az Univerzumban minden csillagszövetséget. A Szaturnuszt úgy is ismerik, mint a kommunikáció áramlásának központi állomását, és sok más intelligens lény is él rajta. A Szaturnusz legtöbb lakója a kommunikáció területén szolgál, valamint az Űr rácsmezőinek és az Űr útjainak ellenőrzésében. Az emberiség számára különösen hasznos, hogy a szaturnusziak sokaknak közületek, és más rendszerek lakóinak is, telepatikusan üzennek, méghozzá az úgynevezett digitális pontnyelven. Ez a rendszer olyan impulzusokat ad le, amelyeket a belső fül magas rezgési szintjükön az SOS-frekvenciához hasonló hangsorként meghall. Az ilyen telepatikus kommunikáció során olyan információhoz juttok, amelyet vagy rögtön az átadás pillanatában megértetek, vagy pedig egy későbbi, megfelelő időpontban tör felszínre. Most nem a fülzúgás állapotáról beszélek. A Szaturnusz lakói fontos szerepet töltenek be fejlődési folyamatok ellenőrzésében, és feszült figyelemmel kísérik, hogy hogyan alakul a Föld és lakóinak a sorsa."

 

http://spiritufo.ditro.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3089464
Hónap: 14301
Nap: 323