Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rejtélyes égi jelenség borzolta fel a kedélyeket

65133.jpgA 23 éves, Calum Sherwood egy workingtoni buszon utazott, amikor kinézett az ablakon és a felhős égbolton olyat látott, amit maga sem akart nagyon elhinni. Nem sokkal később az egyik környékbeli kertben tíz halott madarat találtak, de senki nem tudta, mitől döglöttek meg. A két eset valószínűleg összefüggésben áll egymással.


Calum Sherwood nem gondolta, hogy egy unalmas utazás alkalmával is történhetnek soha nem tapasztalt, váratlan fordulatok, de amikor kitekintett a jármű ablakán és felnézett az égre, szinte biztos volt benne, egy UFO-t látott. Azonnal elővette a mobilját és megörökítette - írta a Daily Mail.

„Legalább 20 percig az égen volt, nagyon furcsa érzés volt, aztán hirtelen eltűnt” - idézte vissza az élményt Sherwood, aki az egyik környékbeli barátnőjének, Sharon Larkinnak is megmutatta a fotót. A hölgy igencsak meglepődött, mert a jelenséggel nagyjából egy időben a kertjében 10 halott madarat talált. „Sokan úgy vélik, csak a felhők furcsa összerendeződéséről van szó, de amint megláttam szinte biztos voltam benne, hogy valami nagyon furcsa dolog történt.

A jelenséggel nagyjából egy időben ugyanis 10 döglött madarat fedeztem fel a kertemben. Verebek és feketerigók voltak. Szerintem ez nem lehet véletlen egybeesés” - fejtette ki Larkin, aki hozzátette, furcsa zajokat is hallott az ég felől, amely olyanok voltak mintha fémből készült tárgyak csapódtak volna egymásnak. Véleménye szerint a környék, különös vonzerővel rendelkezhet. 

65133.jpg


Sharon Larkin egyébként előszeretettel tanulmányozza a paranormális jelenségeket, ezért is láthatott bele egyből többet, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a térségben többször is tapasztaltak hasonlókat a szemtanúk. Még 2010-ben egy helybeli férfi sétáltatta a kutyáját, amikor jól kivehető, éles, vörös fénycsík haladt keresztül a városon. Azért is lehetett jól követni, mert nagyon lassan és elég alacsonyan, jóval a felhők szintje alatt helyezkedett el. Persze lehet, hogy csak egy titkos katonai akció része volt.

 

http://paranormal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3123151
Hónap: 15368
Nap: 435