Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


UFO-anyagok kerülnek nyilvánosságra

Az USA ötven éve rejtegetett anyagokat tár fel.

Az emberiséget évezredek óta izgatja a kérdés, vajon egyedül vagyunk-e az univerzumban? Voltak korok, amikor a csillagászok azt hitték, hogy a Marson is élnek értelmes lények, máskor a Holdról gondolták ugyanezt. Számtalan elképzelés kap évről-évre szárnyra, azonban mióta űrutazás van, azóta olykor az űrhajósok is beszámoltak különleges élményekről. Az amerikai űrhivatal, a NASA azonban ezeket a jelentéseket rendre titkosította.

 

 

Ezúttal azonban egy ismeretterjesztő műsorban több egykori, hatvanas évekbeli űrprogram résztvevőit is megszólaltatták. Egyikük például így nyilatkozott: „A nagy sötétségből egyszer csak egy henger alakú objektum került elém, aminek az egyik végéből egy fehér, ceruzához hasonlító bot állt ki. Sohasem láttam még ehhez hasonlót”. És bizony, ez az űrben történt. Vajon csak valami űrbéli időjárási jelenséget hitt azonosítatlan tárgynak, vagy a földönkívüliek valóban figyelnek, vizsgálnak minket?

A földönkívüliek felkutatásával foglalkozó SETI is folyamatosan azon dolgozik, hogy galaxisunkban minél több, az élet feltételeit biztosító bolygót azonosítsanak be. „Minden jel arra mutat, hogy nem vagyunk egyedül a világűrben, sőt, milliónyi más élet nyomai bukkannak fel.” – nyilatkozta vezető csillagászuk. Huh!

forrás: Blikk

http://mosaiconline.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3089436
Hónap: 14306
Nap: 317