Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


UFO Jeruzsálem felett

ufok_jeruzsalem_felett.jpgEgyszerre több azonosítatlan repülő objektum tűnt fel a jeruzsálemi Templom-hegyen álló muzulmán Szikla-mecset felett 2012. október 5-én, pénteken éjjel. A jelenségnek számos szemtanúja volt közülük többen videóra is vették az UFO-kat.

Egyikük, aki önmagát csak AQ néven említi, a felvételt eljuttatta egy UFO kutatással foglalkozó csoportnak, amit a 'Third Phase of Moon' nyomban fel is töltött több videomegosztóra. Ezen különböző fényerejű objektumok láthatók, amint a Templom-hegy felett, váltakozó intenzitással villódzva, lassan úsznak a kivilágított városrész felett a levegőben.Az eset kísértetiesen hasonlít egy másfél évvel ezelőtti észlelésre. 2011. január 28-án, gyakorlatilag ugyanott, a jeruzsálemi iszlám Szikla-szentély fölött jelent meg egy hatalmas sárgás-fehér fénygömb, amelyről akkor szintén készült videofelvétel. Bemutatását követően nagy médiafigyelem övezte a felvételt, amely komoly vitákat váltott ki a jelenség földönkívüli eredetében hívők és az azt elutasítók között.

A hetekig tartó felhajtást végül egy, a 'Life Little Mysteries' című, kifejezetten a paranormális, illetve misztikus jelenségek cáfolatára létrehozott oldalon megjelent cikk zárta le, ahol egy önmagát UFO felvételek gyakorlott elemzőjeként aposztrofáló, ám ennek ellenére név nélkül nyilatkozó állítólagos UFO kutató hamisítványnak nevezte a felvételt, amelyet a következőkkel indokolt:

1. Senki nem tudja, ki készítette a videót, ami szerinte egyértelműen arra utal, hogy a felvétel nem valódi, mivel - úgy ítélte meg - nagyon kevés oka lehet az eredeti szemtanúnak arra, hogy titokban akarja tartani a személyazonosságát. - Ráadásul, ha az valóban egy idegen civilizáció járművét ábrázoló felbecsülhetetlen értékű videó lenne, akkor ahelyett, hogy bárki számára ingyen elérhetővé tennéd, inkább megkeresnéd valamelyik nagy tévécsatornát, hogy vegyék meg tőled - vélekedett az illető.

2. Jeruzsálem városa, ezen belül a Templom-hegy környéke egy olyan politikai, etnikai és vallási feszültségekkel telített helyszín, ahol folyamatosan rengeteg újságíró dolgozik, ezért ha ott egy UFO valóban megjelent volna, nyilván ők is felvették volna. Csakhogy eddig még senki nem jelentkezett, hogy lenne ilyen felvétele.

3. Habár, a felvételen hallatszik egy női hang, amint azt mondja: "Szinte alig lehet ránézni, annyira fényes", ennek ellenére az mégsem tükröződik a szentély kupoláján, ami arra utal, hogy az objektum csak utólag, digitálisan került rá a felvételre.

4. A felvétel alapján a szakértő úgy ítélte meg, hogy az állítólagos földönkívüli űrhajó mindössze öt méter átmérőjű lehet, ami szerinte szintén kizárja a jelenség földönkívüli eredetét, hiszen "hogyan és miért utazna valaki egy ilyen kicsi űrhajóval keresztül az univerzumon?" - zárta érveit a portálnak nyilatkozó állítólagos szakértő.

 

 

ittvannak

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3089473
Hónap: 14291
Nap: 323