Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


UFO miatt harci repülőgépeket riasztottak a levegőbe Izraelben

22541_5607.jpgIzraelben harci repülőgépeket emeltek a levegőbe, amikor az ország központi része fölött egy azonosítatlan repülő tárgy jelent meg. Egyidejűleg, biztonsági okokból a Tel Avivi Ben Gurion repülőtéren beszüntették az összes utasszállítógép fel-és leszállását.

Azonban hamarosan a pilóták jelentették, hogy az objektum nem jelent veszélyt. Arról nem adnak információt, miféle tárgy volt látható az égen.Talán nem véletlen, miért szaporodtak el az utóbbi hetekben az UFO észlelések Izael fölött. Köztudott, hohy az izraeli vezetés háborút akar Irán ellen a már amúgy is pattanásig feszült régióban. Törökország is bármelyik percben háborút indíthat Szíria ellen. A kérdés, hogy azok a földönkívüli objektumok, melyek Izrael fölött jelentek meg a napokban többször is, milyen célból tették? Hogy megállítsák a háború kitörését, vagy segítsék, esetleg csak megfigyeljék?

Azt megállapíthatjuk, hogy valamiért nagyon kiváncsiak a jelenleg ott zajló eseményekre. Spirituális szemmel nézve igencsak lesüllyednénk a már amúgy is alacsonyan lévő tudatossági szinten egy Harmadik Világháború esetén. Az ember pusztít, mígnem önmagát fogja elpusztítani. És ha még azzal az elmélettel is számolunk, miszerint egy felsőbbrendű hatalom szándékosan nem hagy minket "felébredni", még nehezebb dolgunk van. A közelgő események azonban lehetőséget adnak arra, hogy jól vizsgázzunk. Csak a saját tudatunkban bízhatunk, az egyéni szinten való felébredés elvezet minket a kozmikus emberré váláshoz, amely felülkerekedik majd a jelenlegi zsarnok, szennyezett világunkon. Ez azonban nem a földönkívüliektől fog függni. Tőled.

 

http://paranormal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3088048
Hónap: 15821
Nap: 430