Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


UFO robbant az égen?

         

A kora hajnali órákban ijesztő jelenségre ébredhettek a Dél-karolinai emberek: az ég ragyogó ezüst-kékben tündöklött fel és egy nagy fényes kéken ízzó tárgy repült át az égen, majd hatalmas robbanás rázta meg a házakat. Ijedelmükben több tudatnyian hívták a 911 segélyhívó számot.

A Dél-karolinai Greenville lakóinak többsége nagy fényességre ébredt a napokban az éjjeli órákban, vagy ha arra még nem is, de arra a robbanásra ami megrázta a környék legtöbb házát, biztosan felriadt. A szemtanúk többsége arról számolt be, hogy furcsa világosságra ébredt és az ablakon kinézve egy nagy kékes-fehéren világító izzó csávát húzó, nagy sebességgel közlekedő objektumról láttak, majd a robbanásról, ami után szinte égni kezdett a 911 segélyhívó szám, annyian próbáltak bejelentést tenni. Az emberek kirohantak az utcákra és a szomszédokat faggatták ki-mint látott, majd mikor kiérkeztek a tűzoltók mindenki elmesélte, hogy mit látott-hallott.
Páran kiszínezték a történetet is, mert szerintük a fényes tárgy körözött az égben, de abban mindenki beszámolója megegyezett, hogy a fényes objektum gyorsan szelte át az eget, majd szétrobbant . A felrobbanó azonosítatlan objektumról felvétel is készült, egy cég biztonsági kamerái rögzítették az eseményeket, ami alapján tudósok vizsgálják, hogy mi történt.

Dr. Charles St Lucas, Roper Mountain Tudományos Központ csillagászati tanszékének szakértője szerint már a beszámolók alapján úgy gondolta, hogy egy meteor okozhatta a riadalmat, jóllehet az áprilisban van a meteorhullás időszaka, de az utóbbi időben több fényes meteoreső is előfordult az Egyesült Államokban. A felvétel után pedig bizonyosan állította ő és több más szakember is, hogy az égen átrepülő lángoló gömb, nem más, mint egy a Föld légkörébe betört, felmelegedő, felizzó, majd három-négy darabba széthulló meteor.

Forrás

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3122596
Hónap: 15739
Nap: 432