Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


UFO-roncs zuhant Szibériára

clipboard018.jpgNem kis fejtörést okozott az orosz tudósoknak az a 200 kilós fém test, mely nemrég zuhant le egy eldugott szibériai faluban. Jelenleg ugyanis úgy fest, hogy az ezüstszínű objektum nem rakétadarab, nem is az űrkorszak korai szakaszából visszamaradt űrszemét, nem is köthető az űrprogramhoz. Egyesek földönkívüli civilizáció által készített űreszköz darabkájának vélik.

A furcsa fém objektumra a Moszkvától három időzónányira fekvő aprócska Otradnensky falu közelében bukkantak. A helyiek állítása szerint a közel két méter átmérőjű fémtest az égből hullt alá, a jelek szerint erős titániumból készült. Elmondták, még 2011 decemberében fura hangokat hallottak az erdőből, de az egyelőre megmagyarázhatatlan tárgyra csak néhány napja bukkantak - írta a
Daily Mail hírportál. Jurij Bornyakov, a helyszínre érkező mentőszolgálat vezetője elmondta: az objektum körül és benne is megmérték a sugárzást, de a műszerek nem mutattak semmit.Hogy mi is lehet a Szibériában feltűnt tárgy? Felmerült az a lehetőség, hogy egy balul sikerült kazahsztáni rakétaindítás vagy műhold maradványai zuhantak le, de ezt az illetékesek tagadják. Az orosz sajtó a fragmentumot úgy emlegeti, mint egy lehetséges idegen űrhajó darabkáját, de ez a feltételezés sem nyert bizonyítást eddig. A roncsdarabot, melyet a faluból ismeretlen helyre szállítottak, az orosz űrügynökség, a Roscosmos szakértői fogják vizsgálni. 

http://paranormal.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3123100
Hónap: 15375
Nap: 416