Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


UFO-t láttak Dél-Texasban

clipboard01.jpgEgy férfi rendkívüli beszámolót adott arról, hogy UFO-kat látott repülni a texasbeli Basil felett. A férfivel a NewsWest 9-es csatorna riportot készített, aki kérte névtelenségének megőrzését. Annyi azonban bizonyos, hogy a férfinek köze van a Laredo Paranormal Kutatócsoporthoz.

- A videóban látható tények Permain Basin felett magukért beszélnek. Látunk fényeket, látunk csillagokat és látunk űrhajókat. Meggyőződésem, hogy visznek valamit vagy valakit és attól függően, hogy mennyire akarjuk kinyitni Pandora szelencéjét, elgondolkodhatunk azon, nem idegenekről van-e szó. - mondja a férfi.

A férfi elmondta, hogy a fények, melyek az égen keresztülhaladnak egymást követik különböző magasságban. A szemtanú speciális éjjellátó kamerát használt, melyet a hadsereg is alkalmaz.

- Mit mond azoknak az embereknek, akik bolondnak tartják önt? - kérdezte a NewsWest 9.

- Hiszem ha látom, tartja az állítás, de aki nem hisz, az az ő dolga. Nem azért vagyunk, hogy mindenkit meggyőzzünk és mindenkinek bizonyítsunk. Van elég tény, van elég bizonyíték, ami alátámasztja, hogy léteznek, de nem tudjuk, mit akarnak. Több ezer UFO észlelési videó van az Interneten. Tudjuk viszont, hogy a kormány mindezt elfedi. - mondja a férfi.

A Loredo Paranormal Kutatócsoport képei harmadik generációs éjjellátó technológiával készültek. A szervezet szerint a hajók gömbökkel rendelkező háromszögekre hasonlítanak és 1500 méter magasan haladhattak 130 km/h-s sebességgel.

A csapat javított a videón a színek szűrésével. Egyes források szerint ezek a hajók megjelennek és eltűnnek a Naprendszer tér-idő portáljain keresztül.

- Előfordul, hogy nincsenek csillagok az égen, csupán sötétség, amikor hirtelen felbukkan a fény az égen. Nagyon világos is lehet, majd hirtelen elhalványodva eltűnik. Nem szokott ilyenkor fenn lenni a Hold, a semmiből bukkannak fel és tűnnek el a levegőben. - mondja a férfi.

A NewsWest 9 szintén belenézett a távcsövekbe, hátha felbukkan valami, azonban a csillagokon kívül nem láttak semmi mást. Amiről azonban a férfi beszél, egyelőre ismeretlen a számunkra.

- Odakinn több millió Naprendszer van. Nem mi vagyunk az egyetlenek - állítja a férfi.

A szemtanú hozzátette azt is, hogy december 21-től többet fogunk észlelni és jobban láthatók lesznek.
 http://paranormal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 12
Összes: 3123906
Hónap: 15282
Nap: 586