Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Isten veled harmadik dimenziós lelkiség!

Isten veled harmadik dimenziós lelkiség!
(első rész)

Goodbye, 3D Spirituality (Part 1)
© Kylie Brown, Conscious Life News, 01-10-2012
http://consciouslifenews.com/goodbye-3d-spirituality-part-1/1122985/


Szemléljük a régi harmadik dimenziós szerkezetek eltávolítását, főként a kormány és egészségügy területein. Mi a helyzet a harmadik dimenziós gyakorlatok eltüntetésével a Lelkiségben [Spiritualitásban]? Számos terület van, mely romboló és elgyengítő, melynek nem lesz helye az ötödik dimenzióban [5D]. Iránymutatást kaptam, hogy rámutassak arra, hogy az egyik legnagyobb terület a lélektan alkalmazása. Emlékezzetek, hogy igazából mindenki közvetítő [médium] és igényt tarthat erre a képességre. Amikor elmegyünk egy közvetítőhöz, emlékeznünk kell néhány dologra:

A médiumok általában az asztrál birodalomra hangolódnak rá, hogy visszahozzák értesüléseiket. Az asztrál birodalom nem tartalmaz fényt, és teret tart fenn az elveszett lelkeknek, és mindenféle alacsonyabb lénynek [entitásnak], és kapcsolódásnak. Így nem tudjátok, valójában ki, vagy mi jön át, és részesedik energiátokban. Ezek az energiák és lények [entitások] képesek hozzátok vagy a közvetítőhöz csatlakozni, és ezt meg is fogják tenni. Ez az oka annak, hogy oly sok spirituális körben oly sok az Egoé. A legtöbben alacsonyabb energiákkal dolgoznak napi szinten, és ezt még nem is tudják. Tehát teljesen elmerültek az effajta energiában, vagy összekapcsolásban.

Az emelkedettebb lények (angyalok és felemelkedett mesterek, stb.) nem ott tartózkodnak, és semmilyen részük sincs a jövendőmondásban – hiszen ez mind harmadik dimenziós (vagy alacsonyabb) energia eszköz.

Az idő most oly felgyorsult mértékű, így ami most valóság volt, csupán egy gondolatformával megváltoztatható. Tehát, lényegtelen bármilyen átadott információ. Néhány bekövetkezik és néhány nem. Függ attól, vajon akarjátok-e, vagy van-e félelmetek körülötte – mint ahogy mindnyájunknak van, aki valóban valóságunkat választja. Hiszen tudjuk, hogy minél többet összpontosítunk egy témára, annál valószínűbb, hogy bekövetkezik – pozitív, vagy negatív. Az egyetlen dolog, mely valóság az az „épp most”. Oly sok leckét kaptunk már a „most” jelentőségéről a negyedik dimenzióra történő felkészülésben.

Nagyon tisztelem a médiumokat, azonban épp azt hiszem, az idők és az energiák megváltoztak. Itt az ideje velük változni! A médiumoknak lehetőségük van csodálatos csatornákká, vagy gyógyítókká fejlődni, akik a magasabb tiszta energiákkal dolgoznak. Ez fog illeszkedni a bolygó és az emberiség ötödik dimenzióba történő kifejlődéséhez. Az emberek felébrednek, és alkalmazni fogják saját médiumi képességüket, ismervén a kapcsolatot felsőbb fénylényekkel támogatás céljából.

Amikor ezt az információt csatornáztam, én is meglepett voltam. Hitrendszerem egészét velejéig rázták meg. Született médium és spirituális gyógyító / csatorna vagyok, és igen, számos olvasást tartottam az embereknek. Rendszeresen játszottam / dolgoztam az asztrál birodalmakban, és MINDIG beszéltem elveszett lelkekkel. Ez a munkám része volt, és gondoltam: „ez most mit jelent nekem?”

Felöleltem a tudást, és a növekedést és kiterjeszkedést választottam. Most a csatornázásom sokkal erősebb, és úgy találtam, képes vagyok csatlakozni a Föld mély energiáihoz, melyekhez előzőleg nem tudtam. Az egész lényem sokkal fényesebb, a dolgok nem bosszantanak olyannyira, és szívemhez összekapcsoltabbnak érzem magam. Ez történt, miután abbahagytam a „jövendőmondást”, és nagy ívben elkerültem az asztrál birodalmat – az energiarendszerem néhány tisztításával egyetemben. Nem azt mondom, hogy az asztál birodalom rossz, csupán tele van mindennel, mely nem képes bejutni a magasabb birodalmakba. Tehát, ha megpróbáltok fejlődni, akkor miért folytatnátok a sűrű energiákkal való dolgozást?

Személy szerint én úgy gondolom, hogy megmutatják nekünk, hogy az „itt és most”-ra összpontosítsunk, így felfedezhetjük saját belső hatalmunkat. A Föld energiái szintén hazahívnak. Közülünk sokan, oly régóta tekintettünk kifelé, a gurukra, tanítókra, angyalokra és felemelkedett mesterekre, hogy elfeledtük saját pompánkat. Ezek a gyönyörű vezetők eljöttek utat mutatni nekünk, és segítettek minket eljuttatni arra a pontra, ahol most vagyunk. Most ez a mi időnk felemelkedni és fejlődni. Abbahagyhatjuk, hogy e tanítókra úgy tekintünk, mint felettünk állókra, vagy jobbakra, és egyenlő barátokként láthatjuk őket, akik visszakalauzolnak végtelen minőségeinkhez.

Néhány más idejétmúlt terület a régi gyógyító módozatokat tartalmazza, valamint a könyvekből, kézikönyvekből és tanítóktól való tanulás régi módjait. E „régi módokat” azok az emberek sajátították el, akik saját harmadik dimenziós ködös szűrőjükön keresztül tanultak. E régi módok követése nem arat sikert mindenki számára, hiszen ezeket nem saját egyéni energiátok számára teremtették.

A szándék csupán ugyanazt az eredményt kapja (vagy kevesebbet), hiszen a harmadik dimenzióhoz kötött. Bármi megtanulásához, csupán a lelket kell kérjétek, hogy számotokra mutassa meg, vagy „töltse le” nektek, és mindaddig, amíg ez összhangban van felsőbb énetekkel, meg fogjátok kapni a tudást saját szűrőitekhez szoktatva!

Nem azt mondom, hogy ne használjátok a régi módszereket. Csupán tudomásotokra akarom hozni, mit jelent, ha ezt teszitek – a választás, mint mindig, a tiétek. A régi módszerek alkalmazása csupán a kudarcérzethez és csalódottsághoz vezet, ahogy úgy találjátok, hogy csupán eddig juttok el, és energiáitok a harmadik dimenzióban marad majd.

Egy izgalmas korban élünk, és mindaz, melyet tennünk kell, hogy MAGUNKBAN bízzunk és hatalmazzuk fel MAGUNKAT. Nem számíthatunk folyamatosan más forrásokra, hogy ezt megtegyék számunkra; ez egy üres út, és káprázat. Itt az idő saját magunkra számítani, és csatlakozni másokhoz, megosztva szívünket és igazságunkat.

Így, ha valóban részesei akartok lenni az ötödik dimenziónak, a tanácsom az lenne, hogy keressétek azokat, akik már az új energiában élnek. Körös-körül sokan emelkednek fel, hogy megosszák az új tudást / energiákat. Könnyű lesz őket észrevenni, hiszen épp az ellenkezőjét fogják tenni annak, amit mindenki más – vagy a saját dolgukat teszik!

Barátaim, legyen ihletett az utatok!

© Kylie Brown
Cosmic/Earth Channel & Healer
http://www.wix.com/kyliebrown/cosmic-mapuche


Magyar fordítás: Clarissa
http://univerzumitudatossag.blogspot.com/
http://fenytevo.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3046179
Hónap: 11055
Nap: 683