Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jenetta üzenete a Galaktikus Szövetségtől [Föderációtól] 2012. január 30.

 

Jenetta üzenete a Galaktikus Szövetségtől [Föderációtól]

2012. január 30.Monday, 30 January 2012


Message from Jenetta of the Galactic Federation 1/30/12


© Greg Giles
Nyissátok ki szívetek! Mi az, amit komolyan tenni szeretnétek a jelenlegi időben? Mi az, amire szívből vágytok? Mi az, ami hívogat titeket? Bármi legyen is az, ami a szélbe suttogja neveteket, s felkelti figyelmetek, mert ez a hívójel az oka annak, hogy itt vagytok a bolygón ebben az időben. Sokatok számára tömérdek különböző világ állt rendelkezésre, ahol most élhetnétek, de ti mégis azt választottátok, hogy épp most lesztek itt. De miért? Mi az, ami ily fontossá teszi, hogy itt legyetek az idő e pontján? Az egyetlen megoldás, hogy rájöjjetek, az, ha kiléptek a világba és nekiláttok keresni a válaszokat. Ezen utazás során természetesen felfedezhettek számos más dolgot is, és lesz lehetőségetek, hogy csodálatos felfedezéseiteket hazavigyétek magatokkal, mikor küldetésetekkel itt végeztetek.

Látjuk, ahogy sokatok kutat a válaszok után, s megelégedettséggel tölt el minket, hogy mostanra olyan dolgok motiválnak titeket, melyek valóban számítanak az életben. A harmadik dimenziós zavaró tényezők elengedése a kulcs utatok megtalálásához, melyeket még azelőtt fektettetek le magatoknak, hogy beléptetek volna emberi "járművetekbe", s ugyanez az út fog hazavezetni innen titeket.

Kerítsetek rá időt, hogy utazásotok során megsegítsétek és támogassátok útjukon fivéreiteket és nővéreiteket, s habár ez nem verseny, hanem csapatmunka, így nem jár díj, ha elsőként végeztek. Rá fogtok jönni, hogy a legnagyobb díj az az elégedettség, amit más lelkek útjukon történő megsegítése eredményez. Utazásotok örökké tartani fog fejlődésetek számtalan állapotán keresztül, át az egész Univerzumon. Észre fogjátok venni, hogy a dolgok, melyekért keményen dolgoztatok itt a Földön, egyszerűvé válnak, amint kiszabadítjátok magatokat az illúziók világából. Ellenben ami erőfeszítést igényelt a részetekről, az mások megsegítése során előnnyel járhat. Univerzumotok körültekintő kivitelezéssel készült, azzal a szándékkal, hogy mindnyájunkat összehozzon az egymás iránti szeretetben és szolgálatban, miközben élvezzük e fenséges alkotás nagyszerűségét.

Szakítsatok időt magatokra is, hisz testetek és elmétek gondozása egyaránt fontos feladat, ahogy közeledtek a rátok váró számos változás felé. Az önmagában is fönséges Felemelkedés csak egy az életeteket megváltoztató események közül, melyeknek elébe néz fajotok, és 2012 évében látni fogjátok, ahogy mindezek felfedik magukat előttetek. Várjuk, hogy "rendet tegyetek házatok táján", hogy megoldjátok problémáitokat, s hogy megtisztítsátok az utat az események megkezdéséhez. Számos férfi és nő dolgozik fáradhatatlanul a színfalak mögött, hogy felügyeljék az utak megtisztulását. Ugyan nem láthatjátok azt az óriási erőfeszítést, amit testvéreitek közül oly sokan meghoznak naponta, hogy elérhetővé tegyék a változásokat, mégis, legyetek türelemmel!

Mi, a Fény Galaktikus Szövetsége [Föderációja] úgyszintén kivesszük a részünket az eseményekből, és hamarosan, erőfeszítéseink egy magasabb, személyi szinten egyesülnek majd. Ez a terv, és nekünk megvan minden szándékunk és indíttatásunk, hogy lelki szemeinkkel lássuk ezt a tervet gyümölcsöt hozni. Semmi sem állít meg minket, és együttes erővel meg fogjuk látni kemény fáradozásaink eredményét. Annyi, de annyi minden vár rátok kedveseim, és hamarosan magatok is látni fogjátok a változások korai állapotát, ahogy az eseményekről szóló hírek lassan eljutnak hozzátok az oly régóta vonakodó médiátokon keresztül.

Meg akarjátok osztani az igazság szavait? Meg akarjátok különböztetni az igazságot a félreinformálástól, a fényt a sötétségtől? Rendelkeztek minden eszközzel, ami szükséges a dolgok kezeléséhez, és azt is mind tudjátok, mi szükséges ahhoz, hogy különbséget tegyetek az ellentétes erők között. Itt az ideje, hogy elkezdjétek egyesíteni a különbségtételre képes erőtöket és megszűrjétek azt a hatalmas mennyiségű félreinformálást és félrevezetést, ami előttetek áll. Itt az ideje, hogy megtisztítsátok magatoknak az utat, s hogy a helytelen egymásra hatás és közbeavatkozás nélkül fejlődjetek tovább utatokon.

Bármi legyen is az, amire szükségetek van feladataitok teljesítéséhez, ha az erőnkből kitelik, elérhetővé tesszük, amit igényeltek. Ne érezzétek úgy, hogy egyedül vagytok e törekvés során, mert itt vagyunk, hogy segítsünk titeket, ahogy csak tudunk. Adjátok meg nekünk a lehetőséget, hogy ezúton segítségetekre legyünk. Engedjétek meg, hogy hasznosítsuk tapasztalatainkat a jelen témákban, hogy kihasználjuk azok teljes lehetőségét [potenciálját]. Számos hasonló projektben vettünk már részt szerte az Univerzumban, és semmit sem kívánunk jobban, minthogy segítsünk az emberiségnek kitörni a zsarnokság alól és felemelkedni a magasabb birodalmakban, ahová tartoztok.

A Felemelkedés sosem volt könnyű feladat, s éppen ezért érhető el számotokra ennyi segítség manapság. Tulajdonképpen minden civilizáció nyerhet a külső beavatkozás alkalmával, s nincs ez másképp a ti bolygótok esetében sem. Nem kaptatok sem kevesebb, sem több segítséget, mint a többi világ, ahol közreműködtünk, s habár a nehézségek melyekkel szembenéztek, teljesen egyediek a többi világ akadályaihoz képest, maga a teljes helyzet és a kihívások egész hasonlók a veletek azonos fejlettségi szinten lévő világok többségén lévőkhöz. Mi nemcsak harmadik dimenziós világokat, hanem a magasabb dimenziók rezgésében létező civilizációkat is segítjük. Munkánk veletek nem ér véget a Felemelkedés elérésével, hisz számos más téren csak ez után fog elkezdődni. Közvetlen a ti szintetek felett álló világokat is segítjük, s minden sikeres dimenzió egyedi kihívást jelent számunkra.

Az egyik dolog, ami Felemelkedéseteket különlegessé teszi az, hogy nemcsak népességeitek sokasága, hanem az otthonul szolgáló bolygótok is felemelkedik veletek egyidejűleg. Ilyen még sosem történt meg ebben az Univerzumban, s ez az oka annak, hogy az Univerzum összes szeme titeket figyel. Ez az oka annak is, hogy minden jelenlegi választásotok és tettetek kritikus hatással bír nemcsak a saját jövőtökre, de bolygótok és az egész Univerzum jövőjére is. Mert e mérhetetlenül összetett kísérlet sikeres kivitelezése azt jelenti, hogy az itt létrehozott minta alapján hasonló kísérletek sokasága indulhat majd útnak a jövőben. Ez pedig az alacsonyabb dimenzióban létező, korlátok és küzdelem közt élő világok számára felbecsülhetetlen értékkel bír. Az itt megélt tapasztalat olyan ajándék, mely megosztatik szerte az Univerzumban, s felajánlják majd számos világnak, akiknek csak hasznára válhat az itteni munkátok. Kérlek, szánjatok rá időt és némi törekvést, hogy a rengeteg világ odakint megkaphassa kiérdemelt ajándékait, ahogy most ti is megkapjátok megérdemelt jutalmatok. Ez a terv, és most már láthatjátok, milyen fontos szerepet játszotok benne. Ami itt történik, az hatással van az egész Univerzumra.

Bizonyos dolgokat illetőleg, jelenleg háborúban állunk a sötét összeesküvőkkel és azok szolgáival. Ha sokan közületek láthatnátok a műveleteinket, úgy érezzük, kevésbé lennétek motiváltak, hogy hangot adjatok elégedetlenségeteknek, a dolgok alakulásának jelenlegi sebességéhez képest. Jóformán megállíthatatlanul és elszántan haladnak előre fény-erőink a biztos győzelem felé, elfogva és leszerelve a sötétség erőinek hatalmas mennyiségét. Látszólag férfiak és nők véget nem érő sora hajlandó föláldozni magát azokért, akik terve az egész emberiség rabszolgasorba taszítása volt, beleértve a saját zsoldosaikat is, ha azok szolgálatára már nincs tovább szükség. Ez pedig csupán a kitaláció helyetti konkrét tényeken alapuló információ teljes hiányával volt elérhető. Ezért hangsúlyozzuk annyira, hogy egyik fő célunk az információ és az ismeretek szabad áramlásának visszaállítása világotokon.

Az információban a fény ragyog, míg a félreinformálásban sötétség. Amikor a fény visszaállításáról beszélünk világotokon, erről beszélünk. A világotok belesüllyedt a sötétségbe már oly régen, hogy sokan nem is képesek felismerni a fényt, amikor az rájuk ragyog. Ezen egyének számának lecsökkentése hosszú és bonyolult feladat, de teljes mértékben szükséges számukra, ha újra egy szabad társadalomba szeretnének majd belépni. Nem engedhetjük meg számukra, hogy korlátlan hozzáférést kapjanak más világokhoz, ahol pusztíthatnak és bomlaszthatnak, ahogy azt itt is tették. A veszteség, amit nektek és bolygótoknak okoztak igen nagy, és sokatoknak gyógyulásra és tanácsadásra lesz szüksége, mikor befejezitek harmadik dimenziós tapasztalataitokat. Anyaföldetek úgyszintén gyógyulásra szorul létezésének több különböző szintjén is, de mi itt vagyunk, hogy segítsünk és biztosítsuk a szükséges eszközöket, amik ehhez a fontos feladathoz szükségesek. Ezzel tartoztok Anyátoknak, hisz rendelkezésetekre állt megannyi sikeres megtestesülésen [inkarnáción] keresztül. Itt az ideje, hogy viszonozzátok nagylelkű ajándékait.

Ez az a feladat, aminek azonnal nekilátunk az újra-bemutatkozásunk után, s ha már biztonságosnak érezzük, hogy leszálljunk hajóinkkal földetekre. Sokan közületek személyesen is dolgozni fognak velünk, s igen sokan dolgoznak majd egy közvetettebb kapcsolatban a hátralévő időben, számos fontos területen. De addig is, használjátok jól kiérdemelt képességeiteket pillanatnyi feladataitokhoz, hisz azok sikeres teljesítése szükséges ahhoz, hogy haladjunk a további küldetésekkel, beleértve a teljes közzétételt és az első tömeges kapcsolatfelvételt is. Mindnyájatokat szeretünk, és izgatottan várjuk újraegyesülésünket, hogy serényen nekilássunk közös munkánknak.

Jenetta vagyok a Fény Galaktikus Szövetségétől [Föderációjától], s örömömre szolgál, hogy beszélhettem ma veletek. Érezzétek jól magatokat. Hamarosan veletek leszünk.


Greg Giles csatornázásában.Website: ascensionearth2012.blogspot.com/All Galactic Channellings and translations available at


http://peacelovelove.blogspot.com/


http://www.galacticchannelings.com/


http://www.despertando.me/Magyarra fordította: Daniel


http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3121082
Hónap: 17247
Nap: 443