Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jennifer Hoffman - A Feltétel nélküli Szeretet

heart-ascension.jpgAz a Szeretet, amely csak adni tud és nem vár semmit sem cserébe. Az a Szeretet, amely elismer és elfogad minden dolgot, ami van, mégha ezek közül számosat nem is ért meg. Az a Szeretet, amely arra hív benneteket, hogy ragyogjatok fényetekkel fényesen. Az az út, amikor szeretni, tudni kell magunkat és ez az egyetlen Szeretet, amit szabadon megoszthatunk másokkal. A feltétel nélküli Szeretet a leghatalmasabb erő a Világegyetemben és semmi más nincs ott, ami gyengébb vagy tehetetlen lenne ettől, mert ez egy energia, amely nem téveszthető össze az érzelmi szeretettel, a szerelemmel.

Az a szó, hogy Szeretet, ahogy itt használjuk most, arról szól, hogy leírjuk vele a kapcsolatainkat azokkal, akikre vágyunk, vagy szeretnénk magunknak, vagy csak azt gondoljuk, hogy milyen jó lenne és szeretnénk azt, hogy elfogadnának bennünk. De ez így egy 3 dimenziós energia, amely ki van téve minden árnyéknak, kétségbeesésnek és félelemnek, és amely része a 3. dimenziós világunknak. Az érzelmi szeretet, azaz a szerelem állapotában, gyengék és sérülékenyek bizonytalanok és zavarodottak lehetünk.  A megérzett érzelmeinket javarészét a múltból szereztük be, a Karma, az érzelmi DNS, a történelem és a lélek csoportok dinamikája szerint. Az érzelmi szeretet feltételes és kérdést hoz maga után, míg a Feltétel nélküli Szeretet pedig sohasem az.

A Feltétel nélküli Szeretet nem kapcsolódik ahhoz, hogy mit éreznek mások rólunk, de ez a Szeretet nagyon is összetéveszthető az érzéseinkkel. Vegyük azt figyelembe, hogy ez a szeretet hasonlít a levegőhöz, ahhoz, amit belélegzünk, így könnyebben megérthető az, hogy hogyan kapcsolódunk össze vele. A levegő mindenütt jelen van, az életünk nélkülözhetetlen alkotórésze, mindenkinek nélkülözhetetlen, mindenki használja és szabadon hozzáférhető bárki számára. Nem ítélkezik, nem ítél meg semmit, nem korlátoz, és nem kritizál. Áldással és táplálékkal van az élet iránt, mindenféle feltétel nélkül. A levegővel szabad választásunk szerint, össze lehet kapcsolódnunk, vagy sem, ez a mi választásunkon múlik, és ugyanúgy kapcsolódhatnak hozzánk mások, vagy sem, vagy mi hozzájuk, és ez mind a választásunk kérdése. De ha tudatosak vagyunk, az lehetővé teszi azt, hogy ezt a rezgést, a Feltétel nélküli Szeretetet bevonzzuk a 3. dimenzióba, a magasabb aspektusainkból, mert mi vagyunk itt ezen a rezgésszinten.

A Feltétel nélküli Szeretet állapotában egy magasabb rezgésszinten vagyunk, és amikor eltávolodunk, eltávolítjuk a feltételes érzelmi kapcsolatainkat, akkor nyitottak lehetünk arra, hogy adjuk és kapjuk ezt az energiát. A Feltétel Nélküli Szeretet energiáját, minden lélegzettel megkapjuk, és minden lélegzettel összekapcsolódunk a világgal. Ahogy a Szeretet átáramlik a rezgésmezőnkön, akkor az megáld és felemel bennünket. És ha mi is szabadon adjuk a Feltétel nélküli Szeretet energiáját másoknak, akkor lehetővé tesszük azt, hogy másokkal is megoszthassuk ezt az áldást. Amikor erre a szintre, a Feltétel nélküli Szeretethez visszük magunkat, akkor olyan egyszerűvé és könnyűvé válik a tudatosságunk rezgése, hogy bevonzza azt, amire vágytunk az érzelmi szeretetünkkel.

Copyright © 2012 Jennifer Hoffman - OmniMedia, Inc.

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás:

http://spiritlibrary.com/uriel-heals/unconditional-love?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=e2cf8a526e-Daily_Update&utm_medium=email

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Jennifer - nzdzeni@gmail.com

The heart image was created by me and you are infringing copyright. Please either attribute by linking back here:
http://www.flickr.com/photos/nzdzeni/316682000/in/photostream/

or remove it.

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 12
Összes: 3027970
Hónap: 15321
Nap: 505