Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jennifer Hoffman-Uriel Arkangyal 2012. Áprilisi energiák

       
Írta: Jennifer Hoffman-Uriel Arkangyal   
2012. április 05. csütörtök, 07:21

Jennifer Hoffman-Uriel Arkangyal

2012. Áprilisi energiák

 

Január 23-ától induló nehéz időszakon túl vagyunk (részleteket lásd: 2012.-es Idővonal előrejelzéseket a Honlapunkon) és ez hatással volt az életünk minden területére, legyen szó, akár egy tervről, kapcsolatról, személyes életünk döntéseiről, vagy annak hatásairól. Sokszor képtelenek voltunk tenni, cselekedni, és nem is számított az, milyen fontosságúak voltak ezek, mennyire keményen próbáltak meg, de annyi bizonyos, hogy ezek az idők mindenkit kimozdítottak a holtpontjukról. A múlt héten (a március utolsó hetében), viszont az energiák, megújult friss illatát érezhettük, és most minden újra mozgásba lendült és ismét folytathatjuk dolgainkat. Habár folyamatosan kapunk kozmikus támogatást, ami segítségünkre van, mégsem ez a döntő, de továbblépni csak magunk által mehetünk tovább, mert van már egy új energia központunk és így saját magunk dönthetjük el, hová akarunk menni, és hogyan és mit akarunk elérni.

 

A márciusi energiák az egyensúlytalanságra hívták fel a figyelmünket, mind a személye, mind közösségi szempontból, hogy saját valóságunkra fordítsuk a figyelmünket, mi az ami szolgál, és milyen döntéseket és választásokat odáztunk el, vagy csak olyan egyszerű dolgokra, hogy hogyan vigyázzunk magunkra, vagy mit legyünk hajlandóak elfogadni. De tükörképünk felnagyítódott, olyanok voltak, mint a bolygók retrográd mozgásai (Mars, Szaturnusz, Merkúr, Plútó), és olyan dolgokat váltottak ki, hogy torzképeinket láthattuk meg magunkat ebben a tükörképben, és azt is megláthattuk, hogy mennyire gyorsan egy röpke pillanat alatt változtunk meg, mennyire fosztottuk meg magunktól az öröm érzését, és mennyire korlátoztuk magunkat, mert nem tudtunk szilárdan a lábunkon megállni. Ez volt az elmúlt időszak értékelése, terveink felülvizsgálata és megtisztítása. Április az a hónap, amikor el fogunk kezdeni cselekedni, és az ezekkel szükséges lépéseket megtenni. De nem vagyunk ki még ebből a retrográd erdőből teljesen, hogy úgy mondjuk.

 

Ahogy haladunk előre ebben a hónapban, számos ígérettel és lehetőséggel fogunk találkozni, s mindegyik arra fogja felhívni a figyelmet, hogy, készítsünk egyfajta energia leltárt, hogy hova mennek és hová folynak el az energiáink, és mit hoznak létre ezek. Mi minden időnkben, folyamatosan teremtünk, még ha tudatosak vagy öntudatlanok is vagyunk ezekkel kapcsolatban. Márciusi energiák felszínre hozták azt, hogy melyek azok a dolgok, miket szükséges felvennünk a Kidobandó és Nemműködő Dolgaink Listájára, hogy melyek azok az energiák, melyek a dolgainkat kordába tartják, de már nem szolgálnak bennünk. Tehát dobjuk ki a Kidobandó és Nemműködő Dolgaink Listájára, a bennünket korlátozó hiedelemrendszereket, a megszokottság és a félelem alapú gondolkodásunkat. Az Áprilisi energiák arról szólnak, hogy tudatosan, szándékoltan cselekszünk, cselekedünk azokon a területeken, melyek a dédelgetett álmainkat, vágyainkat hordozzák, hogy szolgáljanak bennünk.

 

Az új Hold Április 6.-án, a Húsvét 8.-án kezdődik  szinte egyidőben. Az Újjászületés és a Megújulás egybeesik. Nagyon erős holdtölte lesz április 21.-én. A Nap a Kosban van már, amely az új földi évet jelzi. (márc.20-tól!) Tehetünk még néhány utalást az új évünkkel kapcsolatoson.

Nagyon fontos, hogy fenntartsuk energia egyensúlyunkat és teremtő központunkban álljunk és életünk szándékait ezekkel megalapozzuk. Ez egy rendkívüli erős megnyilvánulási időszak, ebben vagyunk most, ahol minden szinte azonnal történik meg. Legyetek tudatába annak, hogyan működik a Teremtő Erő az életetekben. A világegyetem támogatást nyújt, akármit is teremtetetek, így akár azokat a dolgokat is létrehozhatjátok, amiket most szeretnétek az életetekben. És ebben a hónapban, Boldog Születésnapot, Kos társaim. Valóban ez egy remek, hatalmas hónap lesz.

 

Forrás: The Energies of April 2012 a message from Jennifer Hoffman

 

http://spiritlibrary.com/uriel-heals/the-energies-of-april-2012?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=7f041c12f1-Daily_Update&utm_medium=email

 

közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

 

Ami nem az anyag része, de kapcsolatban van az áprilisi energiákkal, kivonat az Idővonalból, frissítve, az áprilisi energiák tekintetében.

Részlet az Idővonalból: 2012. április eleje- május 6.

 

2012. ÁPRILIS 4. - MEGÜNNEPELJÜK A MEGVILÁGOSODOTTAK MÁTRIXA ERŐSÖDÉSÉT

A Földanya nem minden területe fog átesni ezeken a mély változásokon, sok hely lesz veszélytelen. Ez is része a Földanya bolygója rácsai újrarendeződésének, ezért ha arra kérnek benneteket vagy arra éreztek késztetést, hogy költözzetek egy teljesen más földrajzi helyre, akkor az azért van, mert újjászövitek a szent rácsokat, átalakítjátok azokat a szövedékeket, melyek megalkotják a fény új világának új alapját, ezért ünnepeljük most ezt a mesés időszakot valamennyiőtökkel, köszönjük mindannyiótoknak, hogy összejöttetek ezen a ponton és meghallgatjátok a szavainkat és a következő tíz év minden április 4-éjén megünnepeljük a Megvilágosodottak Mátrixa erősödését és a következő két év minden hónapjának negyedikéjén a Földanya teste energiáinak erősödését. Minden olyan helyszín, amit felkeresnek azok, akik őrzik ezeket az energiákat, az felerősíti a fényt és azok szándékát, akik nagy számban gyűlnek össze, hogy beindítsák a bukást követő nagy felemelkedést.

(KT:20100404)

2012. ÁPRILIS 4. A Merkúr újra direktbe vált.

Megtapasztalhattuk ez időszak alatt az információs káoszt és tisztulásokat és egyes okmányok és okiratokkal kapcsolatos mizériákat. Ezek eredményei pár héten belül kiszivárognak. A médiák kezdenek lágyulni, finomodni. Egyre több parajelenségről, UfO észlelésről, megmagyarázhatatlan jelenségekről szól a tudósítás fog megjelenni, és ami fontos készül már a Norvég Spirál kistestvére megnyilvánulni, hogy hol azt nem kötötték még az orrunkra.

 

2012. ÁPRILIS 6. – SZUPERHOLD – TELIHOLD MÉRLEG 18*

SZUPER HOLDAK

Ez az év több olyan Teliholdat és Újholdat is tartogat, amelyeket „szuper” Holdként tart számon az asztrológiai hagyomány. Ez a kifejezés arra utal, hogy a Hold az Újhold (Nap – Hold együttállás) vagy a Telihold (Nap – Hold szembenállás) során nagyon közel kerül a Földhöz (a maximális földközel 90%-át meghaladó mértékben). Ilyenkor az Újholdak még erőteljesebb indító erővel rendelkeznek, a Teliholdak pedig még alkalmasabbak a beteljesedésre, hiszen otthonunkhoz, a Földhöz, vagyis hozzánk kerülnek közelebb. Ha ez az állás nap- vagy holdfogyatkozással együtt következik be, akkor valóban rendkívüli energiamintázat keletkezik, amit érdemes kihasználni, ha valamit megérint a születési képletedben.

http://tudatbazis.hu/2012-transzcendentalis-asztrologiaja

2012. ÁPRILIS 14. : A MARS DIREKTBE VÁLT A SZŰZBEN

A takarítás után kezdődhet a rendrakás.

2012. ÁPRILIS 21. ÚJHOLD

2012. ÁPRILIS 22. FÖLDANYÁCSKÁNK NEVE NAPJA – BEINDÍTJA A PLEJÁDI NAPFORDULÓT

A FöldAnya nevenapját a hagyományok szerint április 22.-én tartjuk, és idén ez rendkívüli vendégsereg látogatásával történik meg, hiszen április 23-án a Hold, Vénusz, Jupiter újra találkoznak, mint márciusban, de ekkor hozzájuk csatlakozik a Plejádok/Fiastyúk/7 nővér csillagcsoportosulás, amely beindítja az úgynevezett plejádi napfordulót, azaz a galaktikus tavaszt is. Tudniillik a régiségben úgy tanították, hogy a Napunk egykor a Plejádok 8. főcsillaga volt, de arra már nincs emlékezet, hogy miért is sodródott el, és bújt el az Orion egyik spirálcsápjának külső karába, mint gyöngyszem a kagylóba, hogy felfedezzék majd egykoron.

 

2012. ÁPRILIS 23. (5:4:5=14=5)

VÉNUSZ-HOLD-JUPITER-PLEJÁDOK EGYÜTTÁLLÁS

Az Istennői energia beáramlása kezdetét veszi (EGY OKTÁVVAL MEGEMELKEDIK A  SZENT NŐI ENERGIA SZINTJE és május 5./6.-án Teliholdkor éri el az 555-ben a tetőpontját. HATALMAS SZERETET CUNAMI ÁRAD A FÖLDI VALÓSÁGBAN, AZ ÉGEN A SZÜRKÜLETBEN NAGYON JÓL LÁTHATÓ, RENDKÍVÜLI FÖLDI BŐSÉG-SZER-NAP.

Az Anyaföld mágnesessége csaknem a duplájára nő a szent területein.


2012. ÁPRILIS 27.-28. PLEJÁDI NAPFORDULÓ 1.

AZ ARANY FÉNY ÖSVÉNYE MEGNYÍLIK A KIRÁLYOK KAMRÁJÁBAN

Michelle Eloff (08.04.27) - Kuthumi: Egyiptomi (út-közbeni) alkímia beavatás 3

Az Arany Fény egy ősi örvényét nyitottuk ma meg a Királyok Kamrája szívében, ami csak a PLEJÁDI napforduló idején nyílik meg. Amikor ez megtörténik, minden Arany Mester Arany Sugara egy pontban összpontosul. Ma valamennyiőtöket megcsókolt ez a Fény.

http://espavo.hu/node/976

 

A Plejádi Napforduló A Szent CsillagTestvériség Napja

 

555 – SZUPERHOLD/TELIHOLD – WESAK – AZ ISTENNŐ SZÍVÉNEK PILLANATÁBA KERÜL A FÖLD

2012. MÁJUS 5-6. – WESAK – BUDA TELIHOLD

A NŐI BUDHÁK, TANÍTÓK CSOPORTOSAN MEGJELENNEK A FÖLDÖN ÉS ELKEZDIK TANÍTÁSAIKAT SAJÁT PÉLDÁIKON KERESZTÜL A KRISZTUSI/KRISTÁLYTUDATOSSÁG  ELFOGULATLAN SZERETETÉBE, KÖNYÖRÜLETESSÉGÉBE ÉS ELFOGADÁSÁBA, A LEGFŐBB JÓ A MINDEN AMI VAN NEVÉBEN

AZ ARANYASSZONYOK ADVENTJE

BEVEZETI A VÉNUSZ ÁTVONULÁSÁT A NAP ELŐTT, AMIKOR A NAP SZÍVÉBE EMELI VÉNUSZT, ÉS AZ ISTENI ATYA ÉS ANYA  EGYMÁS IRÁNTI ELFOGULATLAN SZERETETE ÁTITATJA A FÖLD FIZIKAI SÍKJÁT, MAJD FELEMELI AZT EGY OKTÁVVAL

 

 

2012. MÁJUS 5: 555 – AZ ÉV LEGNAGYOBB TELIHOLDJA (VÍZVÁLASZTÓ AZ ISTENNŐ PILLANATÁBAN)

Az év legnagyobb teliholdját május 5-én vehetjük szemügyre, a Hold ekkor 221 801 mérföldre lesz Földünktől. Az ezt követő napokban az óceánok hullámai hol extrém magasak, hol nagyon alacsonyak lesznek.

http://www.mindennapi.hu/cikk/tudomany/hatalmas-meteorraj-kozeledik-a-fold-fele/2012-01-04/11516

2012. MÁJUS 6. – SZUPERHOLD – TELIHOLD SKORPIÓ 17* CSILLAGJEGY, Mérleg csillagkép: Kitartás, gyógyító erő, egyensúly, felfokozott belső érzelmek

 

 


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 17
Összes: 3092218
Hónap: 14822
Nap: 505