Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


John Kettler Blog-A Galaktikus Föderáció Felfedi Hol Kellene Tartania Technológiánknak!


fode.jpeg

A Galaktikusok kifejtették,hogy mi emberek teljes mértékben át lettünk verve a negatív idegenek és saját kormányunk által! A dolog 1934-ben kezdődött egy illegális,alkotmányellenes,szupertitkos szerződéssel az ellenséges idegenek:az Orioni Szűrkék és az amerikai elnök Franklin Delano Roosevelt között! YUPPI!Ezt követte egy sérült UFO helyreállítása az amerikai hadsereg által (a halott legénység hajója a Wolf 424-es körzetből származott),melyet San Diego partjainál emeltek ki a vízből éppen egy Spanyol-Amerikai háborús veterán církáló mellől-és gyorsan a fedélzetre vontatták azt.A Haditengerészet rájött a hajó titkára és repültek is vele!
Ezért van az,hogy az Amerikai Haditengerészet az úr minden olyan ügyben,mely az idegenekkel kapcsolatos!Természetesen az 51-es körzetben is,ahol szigorúan titkos dolgok történnek!

Az idegenek által létrejött egyezmény "biztosított" antigravitációt,különböző fegyvereket,szabadenergiát,orvosi technológákat,cserébe az USA-kormány szemet hunyt a Szürkék által elkövetett emberrablások és kísérletek felett,és amellett a kormány nem fedte fel a jelenlétüket!
Egy pillanatra álljunk meg és gondolkozzunk el a technológia mai "állásán":már az 1920-as évek előtt is lehetett volna szabad energiánk Nikola Tesla által,de a Galaktikus Föderáció-továbbiakban csak GF-azt mondja,hogy a Rockefellerek megfélemlítették és elsöpörték Tesla támogatóit,hogy megállítsák a "halálos fenyegetést",melyet ez a dolog jelentett volna az akkoriban egyre jobban erősödő Rockefeller-olajbizniszre!!!

1947-ben még egy földönkívüli faj jelent meg a színen a "szélhámos" Zeta Reticuli Szürkék képében,akik ijedten menekültek egy hajó elől,ami a Liberation Force nevet nevet viseli.A hajsza az egyik űrhajó megsemmisülését eredményezte,a másik pedig megsérült,de 1 lény túlélte a becsapódást!A túlélőt pedig 1947 és 1951 között az USA-kormány fogva tartotta,ahol kivallatták és vizsgálatoknak vetették alá.A foglyot végül a kormány "visszaadta" fajtársainak.Ez az esemény alaposan összekuszálta a dolgokat,illetve a közvélemény figyelmét is ráirányította a "furcsa" eseményekre!

1954-ben amikor az egyezmény évtizedes felújításához érkezett,Dwight David Eisenhower elnök találkozott egy delegációval a Holloman légibázison,melynek tagjai között számos jóindulatú faj képviselője jelen volt.A delegáció felajánlotta,hogy kivonja a Szűrke díszpintyeket a forgalomból,szabadenergiát,antigravitációs-és orvosi technológiákat biztosít,rendberakják a környezetet,és stabilizálják a gazdaságot.Cserébe meg kellett volna semmisíteni a nukleáris arzenált,mindenki számára elérhetővé tenni a technológiákat,felfedni a GF jelenlétét,abbahagyni az erőforrások mértéktelen kifosztását és leállítani a környezetszennyezést.
De a dolgok nem a tervek szerint haladtak.Nagyon nem!A továbbiakban az USA nemcsak folytatta sötét üzelmeit a rossz szándékú idegenekkel,hanem még ki is terjesztette azt! 
1956-ban-mint azt Paul La Violette a Secrets of Antigravity Propulsion c. munkájában dokumentálta-az antigravitációs kutatás úgy ahogy volt a fekete projectek része lett!

A Galaktikusok elmondják,hogy hol tartunk és hol kellene tartanunk technikailag:
Vannak kis tablet-számítógépeink,nagyméretű lapostévénk,de ahogy a GF mondja,nincs antigravitáció-kivéve persze a fekete projecteket!
Nincs transzportáló technológiánk,de persze harcoló alakulatokat el tudunk juttatni a célállomásra!
Telefonjaink nem működnek egy bizonyos magasság fölött az utasszállító repülőgépeken,de persze bármikor bemérhetők a műholdakról,még kikapcsolt állapotban is!
A Bolygó erősen szennyezett,így szabad energiáért kiált,amelyet a néhány kapzsi,akik a haszon és a hatalom bitorói,megtartották maguknak!
A GF szerint le vagyunk maradva,de bizonyos okok miatt ez így van jól!
Vannak hangvezérelt számítógépeink,de nincs holodeckünk (a kutyafáját-a ford.)
Űrprogramunk egy álbohózat,elrejtve a fantasztikus felfedezéseket,közben a "vezetőség" titkos,okkult módon imádja Hitlert és megünnepli a születésnapját!!!Nem hiszed el?Olvasd Richard Hoagland és Bara bestsellerét:a Dark Missiont! 
Nem vagyunk a Holdon,a Mars-kolóniát az Orioni Reptoidok évekkel ezelőtt elpusztították a jóindulatú ET-k szerint!
Kozmikus értelemben nem kószálunk a galaxisban,hanem csak egy kis felfújható medencében pancsizunk!Semmi időutazás!Semmi csillagkapuzás!A jóindulatú ET-k szerint,ha úgymond megengednék nekünk,rögtön kihasználnánk a helyzetet és disznólkodnánk 1000-rel! (Ezt tényleg nem engedhetik meg-a ford.:-)).
Még fénysebességgel sem tudunk repülni,ahogy azt néhány neutrinó tette nemrég a CERN-laboratóriumban!

Néhány iskolánknak szuper technológiái vannak,a gyerekek szorgosan tanulnak,persze nem kritikus érvelést,vagy logikát,hanem azt,hogyan legyenek engedelmes kis fogaskerekek az állami gépezetben!
Ott van ráadásul az elme-kontroll is,melyet a negatív idegenek támogatnak minden szinten,minden lehetséges eszközzel!Aljas módon tudatalattinkba behatolva,folyamatosan bombáznak minket lényegtelen információkkal az egyik oldalon,míg a másikon folyamatosan rettegésben tartanak olyan dolgokkal,mint a drogháború,háború a terror ellen,és a szokásos dolgok:meghalt,kisiklott,lezuhant stb!
Közben az olyan drága,kedves szervezetek,mint a Tavistock Intézet,lerombolja azt a kevés kis "haladást" is,melyet a társadalom elér!
Van egy külön-elég alacsony-tecnológiai szint a tömegeknek és egy másik,jóval fejlettebb a "belső körök" számára! 
Mialatt az AIDS tizedeli a népességet,az ellenanyag már réges-rég létezik,persze elzárva mindenki elől!!!

A jóindulatú ET-k elmondták,hogy az egész STAR TREK sorozatot,azért vetítették a tv-ben,hogy megmutassák,hogyan fogunk élni a jövőben!
Insiderek régóta tudják,hogy mindkét Star Trek-alkotó:Gene Roddenberry és felesége Majel Barrett kontakták voltak!De azt még kevesebben tudják,hogy a pár 7 ET-fajjal állt kapcsolatban!A "kapcsolat" egészen a házaspár halálaig tartott!Az ET-k szerint a sorozatban a Galaktikus Föderáció részben be lett mutatva azáltal,hogy különböző fajok kaptak benne szerepet!

Fordította és bejegyezte:Magellán
 
Link:egyelőre nincs,mert a John Kettler blog jelenleg karbantartás  alatt áll........khmmm.....reméljük nincs baj! 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3176467
Hónap: 37216
Nap: 734