Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Készüljetek arra, ami rátok vár

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE 2012.08.04.

Nézzetek magatokba és meglátjátok, hogy nagyon sok területen milyen hatalmasat fejlődtetek; elterveztétek, mielőtt arra az utazásra vállalkoztatok, ami most sokatok számára befejeződik. Nagyon sok hosszú év és sok hosszú élet telt el néhányatoknál, mióta lélegzetet vettetek azon a helyen, mely nem a jelenlegi otthonotok. Nagyon rövid időn belül kiléptek ebből a tojáshéjból, melyet Földnek neveztek, azért, hogy itt, ahová mindin is igyekeztetek, a valódi szabadság első levegővételét tegyétek meg; nem számít, melyik átmeneti irányt vagy haladást tűzted ki célul, mivel a hajódat irányítotó szelek azért voltak, hogy végül egy napon a mi kikötőnkbe segítsék a hajódat; ez elkerülhetetlen volt, mindig is meg volt ígérve és mindig garantálva volt; és most ez a nap végül elérkezik hozzád.

Érzed ezt? Felfogod ezt azokkal az érzékekkel, melyeket ritkán használtál itt a harmadik dimenziós világban? Érzékeled ezt az intuíciód segítségével? Érzed, hogy ez nagyon közel van? Ez nagyon közel van és mi – a mi részünkről – szinte el tudunk érni és fizikailag meg tudunk érinteni most téged; sokan közületek most nagyon közel kerültek hozzánk. Nem tud és nem is fog semi megállítani benneteket. A játékot épp csak egy picit kell még játszani, ennyi az egész. Csupán idő kérdése most, mivel minden kártya ki lett osztva és mi – a fényből és szeretetből valók –, mi állunk nyerésre.

Visszanézve arra a sok dologra, amin keresztülmentetek azért, hogy erre a helyre eljussatok, hihetetlen, hogy itt vagytok ezen a ponton. Sokminden történt veletek és értetek, sok mese, melyek a könyvtárok polcain regények köteteit töltené meg. A történeteiteket szó szerint évszázadokon keresztül lehetne mesélni másoknak, úgy, ahogy egy mese, majd a következő láthatatlanul tudna összevarrni egy faliszőnyeget a kalandokból, szenvedélyből és kétségekből, rejtélyből, diadalból, hódításból és túlélésből. A történeteitek könyvtárakat tölthetnének meg, olyan nagyszerű, mindet csak rólad lehetne elnevezni. Nézz mindenre, amit megtapasztaltál itt, ebben az életedben úgy, mint egy mesére, amit hozzá lehet tenni a mindig bővülő, kalandokkal teli regényedhez. Ne engedj ide, ebbe az életedbe sem egyetlen korábbi eseményt, sem olyan tapasztaltokat, melyekre hamar emlékezni tudsz az előző életeidből, nehogy megsértsenek téged vagy további érzelmi fájdalmat vagy kínt okozzanak; ezek a tapasztalatok sok esetben alaposan meg voltak tervezve és végig voltak játszva, mert ez az, amit akartál, amit kértél, hiszen erre volt szükséged ahhoz, hogy eljuss arra a helyre, ahol ma állsz.

Értitek azt, kedveseim, hogy nincs semmi, amit elszenvedtetek ebben az életetekben, ami ne lenne a teremtésetek manifesztálódása (megnyilatkozása) valahogyan és valami módon? Ti teremtettétek az egészet. Ti voltatok, akik alaposan felvázolták (körvonalazták) azt a sokmindent, amit megtapasztaltatok, így mindent összevetve kevés – sőt semmi – értelme, hogy felháborodással tekintsetek vissza, megbánjátok vagy szégyelljétek azokat a dolgokat amiket itt megtapasztaltatok. Ti terveztétek, ti teremtettétek, ti nyomtátok meg a gombokat a manifesztálásra és tapasztalásra és teljes hiábavalóság, energia- és figyelempocsékolás most megbánással tekinteni vissza a teremtésetekre – arra a teremtésre, amit megterveztetek, hogy növekedéseteket és fejlődéseteket elősegítse. Reméljük, hogy sokan közületek ebben az új fényben tudjátok elkezdeni szemlélni a korábbi tapasztalataitokat; ez az a fény és nem más, mely korábban átélt dolgaitokon fénylik.

Az utazások, mint ez is, ritkák ebben az univerzumban, és ennek résztvevője lenni abszolút áldás mindannyiótok számára; a fejlődésetek sok esetben előrehaladt, ami anélkül is megtörténhetett volna, hogy idejöttök; sok esetben végigszenvedtétek ennek a kiváltképp kemény valóságnak a leckéit. Sok tapasztalatotok volt, némelyik örömteli, némelyik fájdalmas, némelyik kiábrándító, de végül mind diadal lesz; ez az egyetlen dolog…és ezt az egyetlen dolgot szeretnétek hazavinni magatokkal.

Csináljatok tovább minden egyes napot tudván azt, hogy diadalt arattatok minden egyes dolgon, amit önmagatok próbájaként terveztetek. Gondolkodjatok ahelyett, hogy nélkülöztök és szenvedtek; ezeket azért viseltétek el, mert korábban ti állítottátok akadályként magatoknak, majd sikeresen eltakarítottátok az utatokból. Ne úgy gondoljatok ezekre a tapasztalatokra, mint fájó emlékekre, amiket a memóriatáraitokban őriztek, hanem ehelyett ábrázoljátok dicső drágakövekként, melyek megtöltik életetek kincsesládáját, mert ezek valóban azok; kincsek, emléktárgyak, emlékeztetnek a gondviselésre; és ezen értékes drágakövek nélkül nem válhatnál azzá az erőteljes, bölcs és tapasztalt lénnyé, aki ma vagy, aki most a kapualjban áll, ami mögött a teljes szabadság és minden olyan álom vár, amit sosem álmodtál.

Amiről mi beszéltünk veled az, hogy építsünk hidakat és ezt az időt szeretnénk arra fordítani, hogy megbeszéljük, hova vezet az a híd, amit építesz. Ez hozzánk vezet. Ez a bejárati ajtónkhoz vezet. A híd, amit építesz meghalad dimenziókat, időt és a jelenlegi valóságod. A híd, amit most építesz több, mint hasonlat, mivel most szó szerint egy olyan utat építesz, mellyel ebből a valóságból kiléphetsz és egy másikba beléphetsz. Érted ezt? Érted, hogy ha akarsz egy új világba jutsz? A te szemszögedből egy új univerzumba. Minden, amit megtanulni jöttlél, ami az egyetlen igaz valóságod, mindent magad mögött hagysz és egy teljesen új kalandot kezdesz új szabályokkal, barátokkal, otthonokkal, pályafutással és nagyon sok új és teljesen kifizetődő dolgokkal, amikkel az idődet töltheted.

Reméljük, hogy annyira felkészültnek láthatunk mindannyiótokat, amennyire csak lehet akkor, amikor a hídra ráléptek; nagyon fontos, hogy értsétek, mennyire óriási lesz ez a lépés számotokra. Ez volt és továbbra is ez számunkra az egyik legfontosabb feladat: hogy amennyire csak lehet, felkészítsünk benneteket erre változásra, ami a látásmódotokban, a világotokban, a valóságotokban történik, mert ezt a lépést nem lehet felszínesen (könnyedén) megtenni, nem lehet figyelmen kívül hagyni, ez nem lehet tiszteletlen, mivel ez az előrelépés a fejlődésetekben (evolúciótokban) megköveteli a figyelmeteket, a koncentrációtokat, az irányításotokat, a határozottságotokat és a tiszteleteteket; ez a lépés egy nagy ugrás számotokra és nagyon fontos, hogy mindent tegyetek meg, amit meg kell tennetek, hogy megfelelően felkészítsétek magatokat erre a megtapasztalásra.

Ez minden, amit ma el akartunk mondani nektek, kedveseink. Reméljük, hogy követitek a tanácsainkat és elgondolkodtok azon, ami közvetlen előttetek rátok vár, mert azt (ami rátok vár) nem lehet könnyedén venni. Erősen tanácsos nagyon komolyan venni és helyezzétek magatokat olyan szilárd alapokra, amennyire csak tudjátok, hogy felkészüljetek arra, ami vár rátok az ajtó mögött, ami előtt ma álltok.

Mi a barátaitok és a családotok vagyunk, akik az ajtó másik oldalán várnak rátok. Mi vagyunk a Fény Galaktikus Szövetsége.

Csatornázta: Greg Giles
Fordította: Vénusz
Website: http://www.ascensionearth2012.org/2012/08/message-from-galactic-federation-of_4.html
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3044558
Hónap: 11002
Nap: 465