Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kétségek közt

 A Fény Galaktikus Föderációja és Blossom Goodchild közti beszélgetés összefoglalója
Copyright © 2012 Blossom Goodchild. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
2012. július 07.
téma:
Kétségek közt?

A változások lassúnak érzett menetéről:

A dolgok korábbi állapotához képest valóban történtek előrelépések, azonban még ha szeretnénk is, akkor sem tudjuk felgyorsítani a változás folyamatát. Ez nem a mi (FGF) feladatunk, mint azt ti is tudjátok, ez a ti előjogotok a Földön, tehát nektek kell ezt megtennetek.

Mi csupán a hírnökök vagyunk, akik bizonyos témákhoz információkat szolgáltatnak, bár néha voltak megelőző lépéseink is, mégis sok esetben nem szerencsés kiteríteni a kártyalapokat, ha nem jött még el a megfelelő pillanat.

Tudatában vagyunk annak, hogy sokak szemszögéből nézve csupán nagyon kismértékű fejlődés tapasztalható, azonban a mi átfogóbb meglátásunk szerint, semmi nincs, ami miatt aggódni kellene a szeretetteljesebb világba való áttérés tervében. Mi tudjuk, hogy a dolgok jól haladnak, ellentétben sokak kétségeivel.

Nem lenne jobb, ha nem lenne információnk a felemelkedés részleteivel kapcsolatban?

Ha ti tudatában vagytok létezésünknek és szívetekben azt is tudjátok, hogy mi igazat beszélünk, akkor hol a probléma? Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy előbbre mozdítsuk a dolgok menetét. 2012. december 21-i dátumot nem lehet manipulálni, ezt az időpontot nem lehet aláásni, vagy eredetétől eltérően átváltoztatni. Ez a dátum eonok óta létezik a hitrendszeretekben, az időszámításotokban, ennek okán egy konkrét esemény meg fog történni, e körül a dátum körül. Megismételjük, hogy az elkövetkező időkben forgószélszerű aktivitásoknak lehettek tanúi, ami elvezet a végén a ti földi értelmezésetek szerint egy sokat ígérő idő eljöveteléhez. Hogy pontosan mi fog kibontakozni, amikor egyre közelebb kerültök ehhez a dátumhoz, az teljes mértékben a dolgokra való reakcióitoktól függ.

Próbáljátok megérteni, nekünk tartózkodnunk kell ez ügyben, mert sok-sok okból egyszerűen nem terv szerint zajlanának az események, ha idő előtt feltárnánk a történéseket előttetek. Hiszen ha előre tudomást szereznétek ezekről, akkor ez megváltoztatná a dolgok eredeti menetét, mert összezavarná gondolataitokat a körülményekről, és ez a tudás az egész folyamat dinamikáját szétzilálná. Természetesen egy tisztább szintű tudatból / látószögből megértitek ezt, és ahogy közeledtek ezekhez a napokhoz, ez a tiszta tudat javaslatokat, lehetőségeket villant majd fel, hogy mi lehetséges.

Közben azonban arra kérünk benneteket, maradjatok pontosan ott, ahol vagytok, nincs ok bárhová is menni.

Beszélgetésünk során az összes kérdésed Blossom, mint ez a zavarodottság, amit megengedsz magadnak, nem téged szolgál!

Jobban megértenétek minket, ha szerepet cserélhetnénk, hiszen egyek vagyunk:

Mélyen legbelül azonban tudod / tudtad, milyen lesz majd a tudatlanság sötétjében, ez része a tervnek. Az igazat mondjuk, és igyekszünk tanácsot adni a felkészüléshez. Mi nem vagyunk ott, a földi létben, ahol most ti ebben a pillanatban vagytok, ahogy ti sem vagytok itt, ahol mi vagyunk. Ellenben egy oldalon állunk, hiszen társaitok vagyunk ebben a végtelen tervben. Segíteni próbálunk, és nem szándékunk a helyzetet rosszabbra fordítani. Ugyanabban a csónakban evezünk, játssza a szerepét mindenki, és szeretnénk felkészíteni benneteket.

Jövetelünk oka, hogy emlékeztessünk benneteket, hogy ti vagytok a SZERETET. Ez a mi küldetésünk! Ezzel a céllal indultunk. Hasonlóan, ti is azzal a céllal indultatok, hogy meghallgassatok minket, amikor emlékeztetni jövünk benneteket. Mindannyian tudtuk, hogy ez így lesz! Akkoriban ti is tudtátok, mi is tudtuk, hogy ezekben az időkben elveszettnek fogjátok érezni magatokat utatok során, ilyen „zavaros vizekben”, minden miatt, ami megtörténik majd.

Szeretnénk visszautalni a színdarab analógiájára, amiben mindannyian részt vesztek. Mielőtt megkezdődtek a próbák, elolvastátok a szöveget, tehát tudjátok, hogyan végződik a történet, és hogy milyen sikere lesz. Most pedig pontosan a darab utolsó jelenetét játsszátok. Mindenki rendkívül jó színész, és rendkívül meggyőzően játssza szerepét, mindenkit magával ragad a cselekmény, holott mindenki tudja, ez csak színjáték. Ismertétek a végkimenetelt, mielőtt elkezdődött volna az előadás, beleegyeztetek, hogy részt vesztek benne. Felkészültetek, felgördült a függöny, elkezdődött a színdarab, és most elérkezett az utolsó jelenet ebben a produkcióban, mielőtt nekikezdenétek egy másiknak. Annyira elmélyedtetek a most játszott részben, hogy nem gondoltok rá, tudjátok, hogyan végződik a darab.

Amire ellenben valaha is emlékeznetek kell, hogy ti vagytok a szeretet!

Történjék bármi, alakuljanak bárhogy is az események, gondolkodjatok bárhogy afelől, mi az, ami megtörténhet, vagy nem történhet meg.

Semmi sem fontosabb annál, hogy emlékezzetek, ti vagytok a szeretet!

Ez most a ti szerepetek! Azzal foglalkozni, hogy mi hogyan történhetne, tulajdonképpen energiátok elpocsékolásával egyenlő.

Az emberi természet viszont más:

Ki állítja ezt? Ha így gondolod, akkor ez a te választásod, hogy ilyen légy. Lehetőségetek van bármilyennek lenni.

Új világ létrehozása, a gondolatok megjelenítése [manifesztálása]:

Hogy milyen legyen a világotok? Dolgozzatok rajta, és ahogy ti is tudjátok, a világegyetem [univerzum] lehetőséget biztosít majd annak megvalósításához.

Csatornázó Médiumok tisztasága:

Meglátásunk szerint a csatornázás tárgya a fogadó érettségi szintjétől is nagyon függ, ez összetett kérdés. Az őszinteség az első helyen áll. Sok Médium őszinte, azonban ez nem jelenti azt, hogy mentesek mindenféle zavaró hatástól, ami a küldött információt megmásíthatná. Ez egy mélyreható téma, viszont most már sajnos fogytán a kapcsolat fenntartásához szükséges energia.

Blossom: Néha nagyon szürreális, ahogy itt ülök a nappalimban és földönkívüliekkel társalgok, azonban ha rátok hangolódok, ez nagyon természetesnek tűnik számomra.

Ez így is van, ez a világ legtermészetesebb dolga. A mostani általános érettségi szinten még nem gondolják így az emberek, azonban így lesz majd…

Szeretettel és köszönettel!

 

Copyright © 2012 Blossom Goodchild. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

http://www.blossomgoodchild.com/

Translated by / Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Fényvilág Press

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 20
Összes: 3176521
Hónap: 37245
Nap: 752