Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kiálltok mellettünk

 
Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától


Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
 2012. június 21.

Kiálltok mellettünk?

 
Az üzeneteinket olvasó közönségnek vajon hány százaléka fogadja el segítségünket? Csapataink folyamatosan gyűjtik az online közösségi oldalaitokról az információkat adatbankunkba, így válik láthatóvá számunkra, hogy világotokon milyen arányban fogadják el és hányan utasítják vissza segítségnyújtásunkat. Így történt ez más világokon is, tehát nem most először vonunk le következtetéseket ezzel a módszerrel. 
 
Tapasztaltak vagyunk az ilyen típusú véleménykutatásban, illetve annak kiértékelésében. Meggyőződésünk, hogy a szükséges információk összesítését képesek vagyunk megfelelő időtartam alatt elvégezni és ennek alapján döntést hozni, vajon áttérhetünk-e közös küldetésünk következő szintjére. Mérlegelnünk kell: Elérkezett-e a megfelelő idő vagy sem, elkezdhetünk-e veletek, emberekkel személyesen együtt dolgozni, sikeres együttműködést remélve?

Kérünk benneteket, működjetek együtt velünk! Valamilyen módon tudassátok velünk érzéseiteket, ha szeretnétek a ti világotokban velünk találkozni, hogy nekikezdhessünk közös munkánknak és a sok tervnek, amiket mi nagyon nagyra tartunk, hiszen ezek jólétet és biztonságot hoznak nektek és világotok számára. Ez nem riogatás, sem taktika, hogy meggyőzzünk benneteket támogatásunk helyességéről. Ez nem a mi formánk, de cserekereskedelmet sem akarunk folytatni, így nem várunk egy „Isten hozott” feliratú lábtörlőre sem. Azt szeretnénk, ha az őszinte érzelmeitekről tudatnátok minket informálni és tudnotok kell, ha elzárkóznátok a közös munka elől, részünkről semmifajta megtorlásról szó nem lehet. Nincs semmilyen
büntetés, következmény, kiközösítés vagy nehézség, amit el kellene viselnetek, ha nem fogadjátok el támogatásunkat. Ez a döntés a ti szívetek joga és mi elfogadjuk, tiszteletben tartjuk, alkalmazkodunk hozzá és ez minden.

Szabad akaratotok követéséből született döntésetekből soha nem származhat semmilyen probléma vagy nehézség. Számotokra ez egy fontos döntés és kérünk benneteket, lelkiismeretesen átgondolva hozzátok meg azt, mielőtt a weblapon bejegyeznétek válaszotokat, a szöveg utáni hozzászólásoknál. Figyelemmel kísérjük az online közösségek nyilvános oldalait és követjük a szavazási arányt, de természetesen a visszaélésre alkalmas, rólatok szóló személyes információkat nem gyűjtjük be. Ilyet mi nem teszünk és az ilyen típusú magatartás távol áll tőlünk. A mi szövetségünk szeretettel és békével szolgálja a mindenek Teremtőjét, aki ezt a hihetetlen, csodás, fénylő világegyetemet teremtette, amit mi mindannyian otthonunknak nevezhetünk.

Kérjük visszajelzéseiteket és tudassátok azt is, milyen okból vagytok készen a közös munkára illetve
miért nem, mert a döntés oka ugyanolyan fontos, mint maga a döntés, hiszen szükségesnek tartjuk késztetéseitek megértését, az okokat és érzelmeket velünk és feladatunkkal kapcsolatban. Már igen jelentős mennyiségű információt gyűjtöttünk össze és az eredmény lelkesít minket is, mert nemcsak, hogy sokan fogadják el segítségünket, hanem még törekednek is a közös munkára, amit már több ízben tudattak velünk. Ez bátorító és felemelő és minket is ösztönöz a folytatásra, hogy jelenlétünk másokban is tudatosodjon, hogy ők is dönthessenek ajánlatukkal kapcsolatban, mert csak azok számára tűnik szembe ez az ajánlat, akik érdeklődnek, kik vagyunk mi és miért jöttünk. Ez segít nekik átlátni a helyzetet és így meghozhatják döntésüket, elfogadják-e segítségünket vagy nem élnek vele.

Mielőtt bárki megfelelő alapossággal dönthetne, hogy megbízik-e bennünk és szeretne-e velünk együtt dolgozni, tudnia kell, kik vagyunk, illetve tájékozódnia kell jövetelünk okáról. Akik ezen még nem gondolkodtak el, azoknak szeretnénk némi segítséget nyújtani, mert az egész földkerekség egén megmutatkozunk, ahogyan tovább folytatjuk programjainkat is és természetesen továbbra fenntartjuk veletek ezeken a csatornákon a kapcsolatot. Kérünk benneteket, támogassatok minket ebben a továbbiakban is, és ha felfedezitek hajóink bármelyikét, rögzítsétek és tegyétek a felvételeteket online közkinccsé, mert azt gondoljuk, ez a legjobb módja, hogy világotokban mindenki tájékozódhasson jelenlétünkről.

Azt gondoljuk, az írásos csatornázott üzeneteinket, csak a nyitott szelleműek értik, ezért ez nem alkalmas az emberek többségének tájékoztatására, mert ők sajnos nem rendelkeznek ezzel a bizonyos nyitott szellemmel. Ezt ne vegyétek se ítélkezésnek, se megvetésnek. Csupán megosztjuk veletek az információ-gyűjtésünk eredményét, ami tényes számokon és értékeken alapszik. Matematikusaitok, statisztikusaitok és kutatóitok ugyanezt, a népesség kis százalékos arányából nyert adatgyűjtési módszert alkalmazzák és most mi is ezzel a módszerrel dolgozunk. Ha az ajánlatunkra vagy kérdésünkre érkező online közösségi oldalaitokról begyűjtött ezres nagyságrendű válaszaitokat nézzük, akkor ebből a kisszámú válaszadásból következtethetünk,
milyen a nagyobb népesség aránya, akik szintén választ adhattak volna.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy beszámolhatunk az eddigi, sokat ígérő eredményekről és ha ez a trend így folytatódik tovább, biztosak lehettek benne, hogy eljön az a közeli nap, amikor leszállunk nálatok és megkezdjük a közös munkát, ami elengedhetetlen a további szükséges fejlődésetek szempontjából. Nagyon várjuk ezt a napot, mint sokan közületek. Meg kell értenetek, mi is fárasztónak tartjuk a küldetésünk jelenlegi állapotát és semmit sem szeretnénk jobban, minthogy felkapcsoljunk maximumra, felgyorsuljunk és segíthessünk Testvéreinknek, hogy kiemeljék ezt a világot a jelenlegi zavaros, komplikált és nehézkes állapotából egy olyanba, ami túlszárnyal minden álmot. Ez igenis mind lehetséges, és csak egy „kattintásnyira” van, tehát ma is várjuk válaszotokat ajánlatunkra!

Készen vagytok a velünk való találkozásra és az együttes munkára, a sok tervre, amiket dominóként, sorjában, a szükséghez igazítva raktunk ki? Ha készen álltok, akkor hagyjatok hátra üzenetet, ha még nem álltok, akkor is mondjátok el, mit gondoltok, mert a ti véleményetek is ugyanolyan fontos és szükséges további következtetések levonására, vajon a mostani életetek folyamán tanúi lehettek-e az emberiség evolúciójában a következő szintre való lépéséhez, ami magával ragad és túlszárnyal majd minden képzelőerőt.

Barátaitok és családotok vagyunk, a Fény Galaktikus Föderációja, és örömmel várjuk a földi Testvéreinkkel való újratalálkozást.


Csatornázta – Greg Giles
Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Só Mihály - Neem Kéépzelitek 1.

Ha valódi ez a reagálós csatorna és nem címhalászat(vagy még rosszabb), akkor elmondom Nektek, hogy ne csináljatok magatoknak problémát abból, hogy nem tudtok segíteni, mert nem érdemeljük még ki.

anikó - anicicus@freemail.hu

Nagy szeretettel tekintünk az előtünk álló időkre ! Izgalommal olvasom mindennap a híreket tőletek és mondom az ismerősöknek tovább. Készen állunk és örülünk, hogy részt vehetünk egy ilyen hatalmas eseményben mindenkiért és a földért ! Már nagyon várjuk a személyes találkozást !
Álsás fény szeretet ....

András - drbona@t-online.hu

Izgalmas ,érdekes, nagyszabású ,termékeny kapcsolatra mindenki nyitott,én is, amitől viszont mindenki retteg, hogy reggel belelóg a keze a bilibe,ezért választják sokan a teljes közömbösséget. Ők mindig is ilyenek lesznek, nem mennek el soha szavazni és nem bíznak meg senkiben, és nagyon nehezen győzhetők meg bármilyen változás szükségességéről. Kb 50 % -a felszínlakóknak ilyen,és még a saját szemüknek sem hisznek. Így aztán ez a "kis " akció szerintük a saját szuverenitásuk megsértése, amihez soha nem fognak semmiféle beleegyező jelzést adni. Próbáltam kicsit megértetni hogy a rezignáltság mekkora úr. Egyébként meg IGEN ,IGEN mindenképp .

Gertrúdisz - gtrudi@freemail.hu

"IGEN, ÉN AKAROM"
Tiszta szívből elfogadom a segítséget és őszinte,mélyről jövő késztetésből csatlakozom a KÖZÖS MUNKÁRA, amely a FÉNYT, SZERETETET, FELEMELKEDÉST SZOLGÁLJA.
Köszönjük, hogy VAGYTOK!!! HÁLÁSAK VAGYUNK az eddigi segítségetekért és mindennél jobban várjuk a találkozást-a fogadásotokra minden pillanatban nyitottak vagyunk és készen állunk!
FÉNY-ÁLDÁS-SZERETET KÍSÉRJEN BENNETEKET!!!!!

Pónya zoltán - zoltanponya@gmail.com

Készen állunk fogadásotokra és nagy szeretettel tekintünk az előttünk álló tervekre és feladatokra! Selamat gajun! Selamat ja!

Rankó Józsefné - aranko@freemail.hu

Miért is kell interneten feltenni ezeket e kérdéseket?
Miért interneten gyűjtik a "segírők" a jelentkezéseket?
Ha valaki felkészült, és a Föld valamint az emberiség megsegítésére teszi, tette fel az életét azt a csillagtestvérek nem tudják? Csak a "mindenható neten" keresztül vagyunk észrevehetők, vagy ez csak megint a másik oldal információ gyűjtése!
Várom a válaszokat!!

Egervári Lászlóné - e.laszlone@freemail.hu

Szeretettel üdvözöllek benneteket. Már nagyon várom a személyes találkozást Veletek. Ezért szeretnék egy kicsit többet tudni Rólatok: melyik bolygón éltek,
a fizikai megjelenés melyik formájában látlak benneteket - igazából ennek nincs nagy jelentősége, csupán csak kíváncsiság - ha személyesen találkozunk.
Azt hogy mi a célotok, már nagyjából ismerem a közvetítéseken keresztül, mert nyomon követem napról napra. A szívem, a belső hangom azt diktálja hogy ebben hinnem kell! Nincs egy szikra kétely bennem a valós fizikai létezésetek tekintetében már kicsi gyerek korom óta. Igen, készen állok a Veletek történő közös munkára! Már nagyon várom a személyes találkozást, hogy minél több információt tudhassunk meg egymásról.

Őszinte szeretettel: Egerváriné Marika

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3044573
Hónap: 11003
Nap: 469