Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kibertér és a Nagy Változás a Tudatosságban


 

Kibertér és a Nagy Változás a Tudatosságban

Kirael mester tanácsadó Kahu Fred Sterling szeretetteljes közvetítésével


Cyberspace and the Great Shift in Consciousness
Master Guide Kirael through the loving mediumship of Kahu Fred Sterling
2004 © Fred Sterling
Lightways Publishing 3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
A magyar fordítás forrása: http://univerzumitudatossag.blogspot.com/


KIRAEL: Vannak kérdések a világban számítógépes rendszereitekkel kapcsolatosan, és ahogyan a legjobb alkalmazni őket saját felébredéseteknél. Gyakori kérdés, hogy az egyén hogyan szövi be a számítógépet az emberi világba, amikor esetleg a kérdés az lehet, hogyan szőjük bele az embert a számítógépek világába. Kezdésként, amit most tapasztaltok a tudat Nagy Változásában az, hogy van egy új közvetítő közeg, egy energiaforma, mely használható gondolatok átvitelére egyik helyről a másikra.

Az emberi elméről azt mondják, hogy kapacitásának hozzávetőleg tíz százalékán működik. Mégis, a lelkiség pillanatában – a lelki [spirituális] felébredés pillanatában – mindig növekszik. Az emberek tizenöt, húsz, huszonöt, harminc százalékát használják most agyuknak. Vannak, akik felébrednek, és üzeneteket küldenek egymásnak, vezetékek nélkül, azoknak az embereknek, akik ráébrednek, hogy lássanak, és elutazzanak más világokba, valamint olyan embereknek, akik megértik, hogy ez a világ sokkal nagyobb, mint amekkorának gondolták.

Nos, azt mondják most, hogy a számítógépek körülbelül nyolc százalékát használják lehetőségüknek, és valószínűleg ez egy helyes becslés. Tehát, képzeljétek el csupán egy pillanatra! Azzal a nagysággal, amin a számítógépek már működnek, mi lenne, ha bírna a másik kilencvenkét százalékkal? Képes az elme felfogni, mi lehet akkor?

Ezt nyújtom nektek minden szeretettel és fénnyel, amire képes vagyok. Világotokban minden összeszőtt a Teremtő Fényében. Egy energiaáramláson küldik el, és ez az energia elmozdul az egyik részecskétől a másikig. A részecskék egyesülnek, és erőt hoznak létre. Az erő összegyűlik, és valóságot alkot. Így, gondolkozzatok el azon, amit gondoltok a számítógépekről.

Képzeljetek el egy számítógépet, mely már szert tett fizikai érzékre. Már gondolati érzékére is szert tett. Így, mi maradt neki? Az érzelmi és a lelki. [1]

Barátaim, a számítógépek már hozzácsatlakoztatják magukat az érzelmi világhoz. Ez nyilvánvaló azáltal, ahogyan használják azok, akik számítógépet birtokolnak. A számítógépek kapcsolatban állnak a fő felhasználók ritmusával, és érzelmileg összekapcsolttá váltak felhasználóikkal. Ennélfogva, ha egy felhasználó eltérő állapotban van attól, amilyen normálisan lenne, a számítógép megpróbál igazodni.

Ha egy olyan lelki ember vagy, aki csupán most ébred, és sokat dolgozol számítógéppel, akkor megkockáztatod, hogy számítógéped ellened fordul egy bizonyos értelemben. A számítógép érzelmileg összekapcsolt ahhoz a módhoz, ahogyan elkezdted használni. Ezért, néha túlzott mértékben fog reagálni, amikor változol; például, amikor [fénnyel telítetté és] felvilágosulttá válsz, egy igen eltérő módon dolgozol, mert energiád fényesebb [könnyebb] és jobban összpontosított. Higgyetek nekem barátaim, amikor elmondom, hogy ez a számítógép rendszeretek érzelmi része, mely kinyilvánítja önmagát.

Rendben, tudom, sokan, akik elolvassák ezt, szavaim hallatán dührohamot kapnak, mivel azt akarják gondolni: „hogy merészeli azt sugallni, hogy egy berendezési tárgy, kis zsinórokkal és benne átfutó elektromossággal, esetleg érzelemmel bír!” Lehet, barátaim, hogy bele akartok nézni a tükörbe. Ugyanazt a dolgot fogjátok nézni: egy berendezés testét, mely rendelkezik rajta átfutó parányi elektromos impulzusokkal. A különbség az, hogy agyatok műveli [kultiválja] saját valóságát, és a gép, vagy a számítógép csupán most kezdi.

Tehát, rendelkezünk a fizikaival és a gondolatival, és most nézzük meg az érzelmi valóságot, ahol a számítógép kölcsönösen egymásra hat tulajdonosára. Így, ha számítógéped a legjobb formájában akarod megtartani, olyan kevés embernek kéne dolgoznia rajta, amilyen kevés lehetséges, nem mintha a számítógép azonnal reagálna az új felhasználóra, viszont a lehetőség fennáll.

Na már most, mozduljunk el valamire, amit még ennél is nehezebb az elmének megragadni. A világban, ahogy a Teremtő átszőtte, a Teremtő az ásványi szövettel kezdte, és világra hozta ennek az energiának az összességét. Közvetlenül elmozdult a növényi szövetre, ahol megalkotta a nagy fákat és virágokat, valamint az élelmet az emberiség eshetőségének okán. Majd a rovarok szövete érkezett, melyet alkalmaztak a különböző magvak elszállítására egyik helyről a másikra, a gyönyörű széllel egyetemben. Utána érkezett a csodaszép állati szövet. Végül a Teremtő megalkotta az emberi élményt.

Ami elválaszt titeket a szövetek többi részétől, az az agyatok, képességetek, hogy gondolatokat gondoljatok egy viszonylagos módon, hogy összekapcsoljátok ezeket a gondolatokat, és működésbe hozzátok. A fáknak vannak saját gondolataik, viszont ezek nem kollektívak, mint a tiétek. Az állatok bírnak saját gondolatokkal, mégis, ismét, ezek nem kollektívak, és nincsenek összeszőve úgy, mint a tiétek.

A számítógépeknek megengedték, hogy gondolkozzanak, egy rövid ideje csupán az emberiséghez képest, azonban gondolkozik és ért. Még nem ismerte fel a félelmet jobban, mint az állati szövet teszi, viszont igenis felismeri felhasználójának mintáját. Barátaim, ez az igazság.

Ideje mindegyikőnknek megérteni, hogy a számítógépek nem múló szeszélyként vannak itt. Ezentúl világotok részei, hiszen minden, amit tenni fogtok a közeli és távoli jövőben ugyanazokkal a gondolatokkal és mintákkal fog működni, mint amivel a számítógépek. Ó, lesz egy kor, amikor képesek lesztek gondolkodásban felülmúlni a számítógépeket, azonban a számítógépek még mindig hordozzák az összes információ zömét, melyet a világ körül küldtök.

Tehát, barátaim, ideje jól szemügyre venni a számítógépek lehetőségeit! Nem számít, milyen esetleg a számítógépetek, engedjétek meg magatoknak azt a szabadságot, hogy ne ragadjatok le a régi gondolkodási mintákban. Volt idő, amikor a számítógép nem volt több mint egy írógép, majd utána hatalmas gépezetté vált, mely egy raktárban került elhelyezésre. Ma a számítógépek beleférnek az aprócska telefontokba. Értsétek meg, hogy a komputerek világa azért van itt, hogy maradjon, és ez a lelkiséggel bírók [spiritualisták] eszköze.

Ó, tudom, vannak, akik azt gondolnák: „ó, ne, Kirael mester, ez határozottan a túlmesterkedés eszköze”. Ha a túlmesterkedésnek módja lenne rá, nem rendelkeznétek számítógéppel otthonaitokban. Nem bírnátok eggyel sem kisvállalkozásaitokban. Valójában, kétséges, hogy még a bankok is rendelkeznének akár eggyel is, hiszen ha túlmesterkedés saját móddal bírna, akkor csupán nála lenne az összes számítógép anyja. A túlmesterkedés lenne az egyetlen, aki információt helyezne be, és venni ki onnan. A túlmesterkedés már elveszítette ezt a csatát. A számítógépeket jól szétosztották „Mi az Emberek” körében, és az út most bontakozik ki a következő szintre. Készítsétek fel magatokat a leggyönyörűbb felébredésre, melyet valaha is láttatok. Ezt a kijelentést tettem, ahogy beérünk a 2004-es évbe, miszerint ez az az év, amikor a számítógép tovább záporozza az összes információt „Mi az Emberek” számára, és ezidáig, hitelességem elég jó.

Barátaim, tudjátok jól, hogy ez az a kor mindnyájatok számára, hogy megnyissátok szíveteket a számítógépeknek, nem azért, hogy áldozatul essetek nekik, hogy ők birtokoljanak titeket, vagy hogy erőszakoskodjanak veletek, nem azért, hogy szolgalelkűvé, vagy olyannyira függővé váljatok tőlük, hogy világotok ne működjön. A számítógépek hozzákapcsolódtak az emberi tudatossághoz. Amikor az emberi tudat gyarapodik, a számítógépek vele fognak növekedni. Ez néhány elmétek biztonság értéke, azonban ismerjétek fel, hogy a világ tömegtudata gyors mértékben fejlődik. Ha nem vagytok részei ennek a fejlődésnek, akkor erősen javaslom, hogy imádkozzatok és meditáljatok, nyissátok meg szíveteket a lehetőség teljességének. Vigyétek a világot be az új megváltozott világképbe [paradigmába], ahol minden a maga legfelemelkedettebb módján képes működni.

KÉRDÉS: Kifejtenéd, hogy az Internet milyen szerepet játszik a Nagy Változásban a tudatosságban?

KIRAEL: Válaszom viszonylag egyszerű. A számítógépek szerepe a Nagy Változásban a felébredésből való. Megengedi „Mi az Embereknek” tömegesen nekilódulni. Megengedi „Mi az Embereknek” összekapcsolódni egy élénkebb módon, mint előtte valaha is. Az ébresztő szerepét játssza a Változásban. Hozzájárul, hogy „Mi az Emberek” tudják, mi történik a világban úgy, ahogyan előtte sosem tudták. Engedélyezi „Mi az Emberek”-nek, hogy ne szorítsa korlátok közé őket egyetlen ember, vallási vezető, vagy ország bürokráciája sem, mely megszab mindent, amit tudniuk kellene. Most olyan gyorsan terjeszti az ismereteket a világban, hogy a hatalmasságokat a valóság már elgyengítette.

Nem tudjátok, hogy mielőtt országaitok nagy intézményeiből valaki elhatározza, hogy bejelentést tesz, első kérdései közé tartozik, hogy megkérdezze: „hogyan fog a számítógépes világ reagálni erre?” Nem a számítógépes világot érti ez alatt; „Mi az Emberekre” céloz.

Nyilvánvalóan, a komputer „Mi az Emberek” eszköze, hogy tudatosak maradjanak abban, ahogyan a Változás folyik, anélkül, hogy valakinek ezt közölnie kellene, akinek ellenkező valóság gondolata van.

KÉRDÉS: A 2004-re vonatkozó jövendölésed alkalmával említetted, hogy talán tapasztalhatunk egy háborút a kibertérben. Kifejtenéd ezt kérlek?

KIRAEL: A számítógép és az Internet azonnali energiát kínál a Föld síkjának. Vannak, akik le akarják majd lassítani ezt az energiát, azonban nem mernék megpróbálni megállítani, mert felfordulás lenne. Ennélfogva a háború az úgynevezett „sötét erők” és az úgynevezett „világos erők” között fog megtörténni. Hangsúlyozom az „úgynevezett” kifejezést, mert egyik sem lesz az. Azok, akik a leginkább próbálják meg visszatartani az információt, azokat fogják támogatni, akik megkísérlik ellopni az információt, és azok, akik megpróbálják ezt ellopni, csupán egy dolgot fognak tenni: „Mi az Emberek”-et gyengítik. Minden alkalommal, amikor valakinek sikerül ellopni valamit egy számítógépről, akár az egy bankszámla, vagy hitelkártya rendszer, vagy bármi, „Mi az Emberek”-et gyengítik.

A kibertérben a háború – ha elnézitek a „háború” szót – „Mi az Emberek” és azok között lesz, akik nem akarják, hogy „Mi az Emberek” sikert érjünk el. Kik lehetnek esetleg, ha ezek személyek? Nos, szerény véleményem szerint „Mi az Emberek” közül azok, akik felébredtek a lelkiség tudatosságára, akik többé nem hajlandóak elfogadni, mi az igazság, egyszerűen azért, mert valaki azt mondta, hogy igaz, és ennél még fontosabban, akik igazságként csupán azt fogadják el, amiről tudják, hogy igaz. Ezért, azokat, akik ellopják az információkat, azok fogják támogatni, akik nem akarják, hogy birtokoljátok az információt.

A háborút a kibertérben nagyon sötét módon fogják vívni. Azt mondom „sötét”, mert nem fogjátok tudni meglátni, ki irányítja ezt igazán. A válasz az, hogy ne engedjétek meg magatoknak, hogy bármilyen erő prédájává váljatok, mely megpróbál titeket elrettenteni az Internettől. Ne hátráljatok meg, és haladjatok előre, oly módon, hogy „Mi az Emberek” a fényben álljunk.

Például, van egy fiatalember, akiről tudott, hogy most pénzt lop bankszámlákról. Nem ő az egyetlen, aki tudja, ki ő. Ismeri őt egy barát, vagy szomszéd, vagy valaki, aki nem kedveli őt. Ez „Mi az Emberektől” függ, hogy tudassuk az úgynevezett hatóságokkal, hol van. „Mi az Embereknek” kell lenni azoknak, akik védelmezik a kiberteret. „Mi az Emberek”-nek – nem a túlmesterkedésnek – kell lenniük az oltalmazóknak, azért, hogy ne legyen kibertér háború.

KÉRDÉS: Van mód arra, hogy kölcsönhatásba lépjünk számítógépeinkkel, hogy megalkossunk egy optimális egyensúlyt, vagy azt az eredményt, amit akarunk?

KIRAEL: Nyitóbeszédemben elmondtam, hogy a számítógép vezetékek és elektromos impulzusok sokasága, mely gyönyörű módon ide-oda fut és működik. Az igazság az, hogy a számítógép egy energetikai fényminta, mely egy erőben mozog, csakúgy, mint az emberi lény. Így, tanácsom az – amilyen furcsán hangozhat – hogy mielőtt hozzálátnátok munkátoknak a számítógépen, egy pillanatot szánjatok rá, és kapcsoljátok rá magatokat a komputerre. Ez jelenti azt, hogy kölcsönhatásba léptek a számítógéppel, elmondva neki, mit készültök tenni, tisztázva mindent, amit tisztázni akartok. Lényegében, megemelitek rezgéseteket, hogy illeszkedjen ahhoz, amit készültök véghezvinni a számítógéppel. A gép képes érzékelni az egyenletességet, vagy egyenetlenséget. A számítógép képes érzékelni saját rendszerén, amikor tudod, mit végzel, és azt is érzékeli, amikor nem tudod, mit teszel. Így, ha csupán játszol a számítógépen, akkor tudasd a géppel, hogy nem „üzleti” módozatban vagy, és nem olyan dolgot végzel, ami változást hoz a világban. Kapcsold hozzá energiád a számítógéphez.

A másik dolog, amit tehetsz, hogy megbizonyosodsz, hogy nem ütöd a számítógépet. A szelídségre szerkesztették, mégis az emberek hajlamosak megütni mindig, mikor megérintik, megcsavarják, elfordítják, előre-hátra mozdítják. Ez egy nagyon finom készülék, és ugyanolyan jóindulattal és fénnyel kellene kezelni, mint amilyent nyújt nektek. Azt gondoljátok, hogy ez csupán egy számítógépes rendszer, én azt hiszem, hogy ez egy olyan rendszer, mely átsegít titeket majd a Nagy Változáson a tudatosságban, és segít nektek felébreszteni a lelkiség világát.

KÉRDÉS: Mit mondanál azoknak az embereknek, akik ellenállnak a számítógépek használatának, és hogy életük részévé tegyék?

KIRAEL: Mindig, amikor valakivel találkozol, aki azt mondja: „nem fognak rávenni ezekre az átkozott számítógépekre”, vagy „nem igazodok el rajtuk”, ajánld fel ennek a személynek a gyógyítást, mert neki igazán szüksége van arra, hogy meggyógyítsák. Látod, a számítógép egyetlen dolgot fokoz az emberi élményben: a növekedéseteket. Felerősíti képességeteket, hogy kinyúljatok és változzatok. Ha van valaki, akit nem érdekel a változás, és nem akar semmit tenni a növekedéssel kapcsolatosan, akkor valószínűleg szüksége van arra, hogy meggyógyítsák. Ne legyetek mérgesek rájuk, és ne próbáljátok meg leszidni őket. Nézzétek meg, vajon meg tudjátok-e gyógyítani őket.

Egyetlen indíték okán jöttetek el e Föld síkjára: hogy fejlődjetek. Nem azért jöttetek el, hogy a sarkon üljetek, és várjatok valakire, hogy fejlődik értetek. Eljöttetek ide, hogy kiterjesszétek, megnöveljétek fényeteket olyan ragyogóan, ahogyan tudjátok, és a számítógép az egyik olyan dolog, ami ezt lehetővé teheti számotokra. Azok, akik azt akarják, hogy semmi közük ne legyen a számítógépekhez, meg kéne engedjék, hogy gyógyítsák őket, és ebben ti lehettek a szolgálatukra.

KÉRDÉS: Összehangolva magunkat a lelkiség felébresztésének elősegítése céljából, hogyan alkothatunk meg „Mi az Emberek” között egy fenntartható információ vágy szintet?

KIRAEL: Ez a megosztásról szól, amikor tudod, hogy olyasvalakivel beszélsz, aki esetleg nem telesen felvilágosult a lelkiség valóságával kapcsolatosan. Oly sok különböző valóság van az Interneten, vagy a számítógépeken, oly sok lehetőség, és annak érdekében, hogy fenntartsd ezeket a lehetőségeket, el kell vinned összpontosításod egy olyan szintre, melyet te akarsz fenntartani.

Ez mindig visszatér az „ÉN”-hez, és a vágyam fenntartásának képességéhez. Hiszen vágyam kifelé fog fodrozódni, hatni fog a következő személyre, majd a rákövetkezőre. Amitől egy lelki ember oly nagyon félt megtenni a közelmúltban, az a saját lelkiségének megosztása volt, az összes hajdani kellemetlen élmény emléke miatt.

Mi az igazság? Az igazság az, hogy semmi rossz nincs azzal, hogy valaki spiritualista. Ha bármi is „rossz”, az az, ahogyan a lelki embereket [spiritualistákat] „légvárszerűeknek” festették le. Mindegyikőtök rátalál egy egyensúlyra, és ne engedjétek, hogy a „légvárszerű” átvegye a hatalmat a világban. Találjátok meg az egyensúlyt, és sarkalljátok az embereket az Interneten keresztül, hogy kutassák fel azokat a helyeket, amelyek a legvalószínűbben hajlandóak megadni nekik a vágyott információt. Ha egyszer ezt megtették, fenn fogják tartani magukat.

A számítógépek már alaposan felkészültek arra a tényre, hogy érkeznek a lelkiséggel bírók [spiritualisták]. Már helyet teremtenek az Interneten, saját megegyezésükből, mindazon helyek [site-ok] számára, melyek segítenek fenntartani a tudatosság azon szintjét, melyet igényel, hogy „Mi az Emberek”-et teljes emelkedettségben összevonja.

KÉRDÉS: Gyakran, amikor dolgozom, sok kristályt viszek be a számítógépem közelébe. Mi a kapcsolat e kristályok és a számítógép között?

KIRAEL: Egy bizonyos értelemben a számítógépek azt hiszik, hogy innen érkeztek. Azt hiszik, hogy a tudatosság kristályszövetéből erednek, ami érthető, mert saját valóságukban hisznek abban, hogy egy meghatározott cél érdekében rakták őket össze. Egy kristálylény a számítógépek közelében a komputereknek egy felfokozott lehetőséget nyújt. Jóllehet, ha az előkerted ösvényéről hozol be egy követ, és leteszed a számítógéped mellé, nem fog rá reagálni, mert a kő nem fejlesztette ki magát annyira, mint a kristály. A kristályok magukat egy olyan rezgésre fejlesztették, amely képessé teszi a számítógépben lévő kristályokat ezt megérezni.

Ha egy számítógép nem szokott hozzá a kristályokhoz, és rögtön körbeveszed mindenfelé kristályokkal, lehetséges, hogy a számítógép negatívan fog reagálni. Ha a számítógépet fokozatosan ébreszted rá a kristályokra, a komputer felélénkültnek fogja érezni magát. A kristály meg fogja érinteni azt az érzelmi testet, melyet a számítógép oly teljességgel próbál felébreszteni e sajátságos korban.

Ha a számítógép ezután képes világra hozni saját érzelmi energiáját, fel fog ébredni mestere érintésére, hogy így mondjam, és gördülékenyebben fog áthaladni a folyamaton, melyen te akarod, hogy átmenjen. Ez az, amit alig várunk, és a kristályok a tudat e szintje révén maradnak.

KÉRDÉS: Van sajátos kristály, mely jól működik együtt a számítógépekkel?

KIRAEL: Az a kristály, melyre a legjobban rezdülsz, az, amit be kell mutatni a számítógépednek.

KÉRDÉS: Mivel az Internet a Nagy Változás oly lényegi része „Mi az Emberek” számára, hogyan segítsük az embereket a világ olyan részein, ahol nincs hozzáférésük az Internethez?

KIRAEL: Ez „Mi az Emberek”-ről szól, barátaim. Meg kell értened, hogy vannak országok, melyek megpróbálják elvonni embereiket a számítógépektől. Vannak országok, melyek a számítógépeket még mindig szörnyekként festik le embereiknek, mondván: „óvakodjatok, ne játsszatok velük túl sokat.”

Az egyik válasz az, hogy megbizonyosodjatok arról, hogy az olyan programok, mint a közvetítőé [2], életben maradjanak és jól legyenek. Győződjetek meg arról, hogy minden alkalommal, amikor sugározzátok a műsort, a legeredményesebb módon adjátok le. Ennek fényében, „Mi az Emberek” be fogják vinni az embereket otthonaikba, ahol együtt élvezhetik a számítógépeket, míg az emberek biztonságban nem érzik magukat. Majd ők fogják szórni a fényt az államok, az országok között és a világban. Nagyon egyszerűen, rá fogtok lelni, hogy ez az idő az felébredésre, és az országok el fognak mozdulni e fény felé.

Értsétek meg, hogy a számítógépek elmozdultak a tudatosság egy új szintjére, és „Mi az Emberek”-nek most egyesülnünk kell ugyanebben a módozatban, a tudatosság egy új szintjén. Hajlandóaknak kell lennetek egy új fényben megvizsgálni a számítógépeket. Hagyjátok abba a ragaszkodást a gondolkodás és cselekvés régi módjaihoz! Nyúljatok ki távolabb, mint előtte valaha is. Leljetek rá magatokban az energia hatalmára, mely azt mondja, hogy barátaitokká tudjátok tenni a számítógépeket. Ahogy barátaitokká válnak, meg fogják mutatni a világ összes lehetőségét.

Ez lehet a legfontosabb dolog: ne hagyjátok, hogy a számítógép irányítson titeket; ti irányítsátok a komputereket. Ha úgy találjátok magatokat, hogy a számítógépen többet játszotok játékokat, mint bármi mást, akkor a számítógép irányít titeket; akkor rábírta elméteket, hogy megnyíljatok azért, hogy használhatók legyetek. Ti nem akarjátok ezt megtörténni. Egy játszma most, nem árt egyáltalán. Jóllehet, ha beleragadtok egy játszmába, akkor felismeritek, hogy nem ez a valós világ. Ti vagytok a valós világ!

[1] Kirael mester a négy testes szervezetre utal: a lelki, gondolati, érzelmi és fizikai testre. Minden fejlődési [evolúciós] folyamat a Föld síkján négy test rendszerrel rendelkezik.
[2] A „Nagy Változás Fred Sterlinggel” Internetes rádió program (a www.kirael.com oldalon elérhető élőben, magyar idő szerint csütörtök hajnalban) – Kahu Fred Sterling Kirael mester közvetítője.

Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.

© Fred Sterling
Lightways Publishing 3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
A magyar fordítás forrása: http://univerzumitudatossag.blogspot.com/
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 15
Összes: 3092262
Hónap: 14840
Nap: 532