Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KRYON/DAVID BROWN: FELÉBREDNI ÖNMAGATOKRA

FELÉBREDNI ÖNMAGATOKRA

„A lelkek világában várólistán vannak, és hosszú sorokban várakoznak a lelkek, hogy a Földre jöhessenek, hogy jelen legyenek...”

Kryon üzenete David Brown által 2012. március 2. Kaunas, Litvánia

 

a-20gy-f3gy-edt-f3-20szeretet.jpgÜdvözlet Kedveseim, Kryon Vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A lelkek világában csodálatos ez számunkra, hogy újra visszatérhettünk, ide Litvániába ezen a csípős téli estén.

Kedveseim, egy új világ van érkezőben, és ennek érdekében az egész világegyetem átalakul, így a bolygók, a csillagok és a Naprendszer átalakulása mind egy új kezdetet teremt számotokra és ezen a földön teljesen megváltoztatja a Föld bolygó energiáit.

Ez a folyamat, kedveseim a tanulási időszakába érkezik, azoknak, akik a hatalom élén állnak, na, nem mindegyikőjüknek, de a legtöbbjük arra kényszerül majd, hogy elengedjék hatalmukat és hatalmas vagyonukat. Ezen a bolygón és a világban mindenhol az energiák már 15 éve változásban vannak és David (David Brown) már csatornázott erről üzenetet. A jó hír az, hogy teremtéseiteken keresztül képesek lesztek majd megállítani a negatív energiákat, és létre tudtok majd hozni egy teljesen új világot, amely a tiszta szereteten alapszik majd, és eközben majd kétfajta energiaváltást is tudni fogtok létrehozni.

Az első energiaváltásban egy olyan tudatosságváltozást hoztok létre, amely a 3. dimenzióból a 4.-be, míg a második váltás a 4. dimenziótól az 5.-be, vezet el. Nemcsak az emberi lények, de maga a Föld bolygó is tudatosságváltáson mennek keresztül és fel fognak emelkedni és ebben a váltásban Ti  haladtok az élén. Ti ennek az új világnak, amely egy békességgel teljes gyönyörű szép világ, amely tele van szeretettel és harmóniával van teli, az élcsapata vagytok. Ebben a világban egyáltalán nem lesz helye a háborúknak, mert az emberek között elmélyült belső lelki kapcsolat lesz.

A világotok változóban van és Ti már mindent meggyógyítottatok. Közületek azokat a gyógyítókat, akik készen állnak már a változásokra és arra, hogy saját hatalmukba álljanak, számos különféle energiaforrás és Kryon energiái is támogatást és védőernyőt nyújtanak nekik az ezekhez való hozzáféréshez. A Hatalmas Bölcsesség entitásai és energiái, szeretettel és hozzáértéssel tartanak meg benneteket ebbe a térbe, nemcsak ma este, de mindörökre, egy teljesen új világ, a tiszta szeretet világának rezgésébe.

7 milliárdan vagytok jelenleg a bolygón, ennyi ember van jelen erre a Felemelkedésre. A lelkek világában várólistán vannak, és hosszú sorokban várakoznak a lelkek, hogy a Földre jöhessenek, hogy jelen legyenek, hogy a bolygó fejlődésével, és együtt tartva az összes lakójával abba az új dimenzióba kerüljenek. Ez történik most és a tudatosságotok nagyon más lesz 2012. december 21,-én. Akkor vissza fogtok nézni a régi világotokra a vállatokon keresztül visszapillantva azt fogjátok látni, hogy milyen őrült világot hagytatok magatok mögött, egy olyan világot, ahol minden a feje tetejére áll, amiben semmi sem volt igazságos, de ezt követően átléptek egy új világba, a tiszta szeretet és teljes igazság világába.

Az új világotok a tudatosság által vezetett világ lesz, míg a régi világotokban a tudatlanság uralkodott. A bankáraitok, a bolygó hatalmi és pénzügyi rendszerei elkezdenek szétesni és szinte tejesen működésképtelenné válnak, valamint a különböző gazdasági hatalmi rendszerek, akik ezekkel eddig együtt tartották fenn ezt a hatalmi rendszert, most elkezdett összeomlani.

Ennek az új világnak majd Ti álltok az élére, akik már teljesek és készek vagytok, majd szabadon élhetitek az életeteket, úgy ahogy tetszik és ez lesz az a világ, amely lehetővé teszi, hogy a szeretet folyamatosan áradjon benne.

Ahogy a Nap állandóan ragyog a Naprendszeretekben, úgy kezd majd sugározni a napfonatotok, és a szívetek is elkezd kiterjedni és összekapcsolódni a Naprendszer szívével s lehetővé teszi az elméteknek azt, hogy összekapcsolódjon a világegyetem elméjével. Azok akik már elvégezték a belső munkájukat, azok érkeznek meg oda az új tudatossági szintek első hullámaiként, és mindez elvezet bennetek a létezésetek mélységeibe és elvezet ebbe az új tudatosságba, amit itt tesztek most is ezen az estén és pontosan ez a célja annak, hogy itt vagyunk. A sejtjeitek és a DNS-etek megnyitásra kerülnek, és a szívetek összekapcsolódik az egyetemes szívvel, és elmétek összekapcsolódik a világegyetem elméjével. Ugyanúgy összekapcsolódtok egymással, mert mindannyian Egyek Vagytok. A szeretet mindig, mindig, mindig áradni fog. Azt mondjuk nektek, a testetek a kincses ládikátok, tápláljatok őket jól, és tartsátok őket edzésben, mert ezek támogatni és megtartani, fenntartani fognak bennetek, ebben az átmeneti időkben.

Ti már mindent megtanultatok és mindent megértettek ezen az estén arról, hogy milyen is a Krisztusi Tudatosságotokban lenni, amikor a megsebzett és sérült aspektusaitok összejönnek és eggyéválnak veletek, és ekkor minden családtagotok a családotokban felszabadulnak a sérüléseikből, amikor a Krisztusi Tudatosságotokba kerültök, és ekkor eljön a saját királyságotok az életetekben, azok a királyok, akik az ég és a Föld közötti mágikus úton sétálnak és a szeretet folyamatosan  keresztül áramlik rajtuk. Ti már felismertétek a becstelenség hangsúlyát a régi földön, és megszabadultatok, szabaddá lettetek a sötét oldaltól, és a szeretet folyamatosan árad rajtatok keresztül és ez a szeretet átárad és megoszthatjátok mindenkivel. Ti mindannyian össze vagytok kapcsolódva az emberiség egészével és elkezditek megemelni a magatok vibrációját, és ezzel is segítetek a bolygónak és azoknak is akik a bolygón élnek. 

Csak engedjétek meg, hogy a szívetek még jobban megnyíljon, hiszen már felkészültetek rá, és engedjétek meg a szíveteknek, hogy kiterjedjenek, csak hagyjátok, hogy megteljen szeretettel. Hagyjátok, hogy a szívetek tele legyen szeretettel, úgy mint akkor amikor először, az első alkalommal szerelembe estetek, úgy mint akkor, amikor nem féltetek attól, hogy megsebzik a szíveteket, és csak engedjétek meg hogy a szívetek kiterjedjen jobban és még-jobban, hogy kiterjedjen ahhoz a személyhez aki mellettetek ül, és kiterjedjen az egész teremre, és csak töltsétek meg több és még-több szeretettel, bátran és biztonságban engedjétek meg a szíveteknek, hogy kiterjedjen ezen a az estén. Semmi olyan kellemetlen dolog nem történik veletek ebben a meditációban a szívetekkel, amikor csukott szemmel vagytok a meditációban, csak jó dolgok történhetnek. Csak legyetek a szívetekkel és helyezzétek minden tudatosságotokat, és minden tudomásotokat a szívetekbe.

Hagyjátok azt, hogy az elmétek képernyőjén lepörögjenek az életeitek, nézzétek meg újra az összes szerelmeteket, melyeket megnyertetek vagy akár elvesztettetek. És csak legyetek a szívetekben kedveseim, a szellemi vezetőitek a lábaitok előtt térdepelnek, ők tartanak bennetek itt meg most és szeretnek és vezetnek bennetek. Ők úgy látnak bennetek, ahogy ti nem láthattok még,  akik úgy  látnak mint egy tengeralattjáró periszkópjából, egy távcsővel látnak az óceánon keresztül, és a szellemi vezetőitek viszont láthatják az utat előttetek Így csak engedjétek meg ezeknek az érzéseknek a, a szerelem érzéseinek jönni és menni, és engedjétek meg a szellemi vezetőitek, hogy elvihessenek bármerre ahová szeretnétek menni. Figyeljetek a légzésetekre és legyetek nyugodtak és tartsatok mélyre és még mélyebbre és még még-mélyebbre. Legyetek szeretettel a szívetekben és kapcsolódjatok szeretettel össze mindenkivel ebben a szobában, ezen az estén és fogadjátok mindenki szeretetét ebben a szobában. Így születik meg az új világ, ahol nincs verseny, csak szeretet van, és szeretni-szeretni egymást, egymás elfogadásával az egymásért létezéssel.

Engedjétek meg a terem energiájának, hogy kiterjedjen, engedjétek meg az energiáitoknak, hogy magasabbra még magasabbra és még-még magasabbra emelkedjenek és érezzétek a FöldAnya lélegzetét a lábaitoknál, mi tartunk benneteket, Szeretünk bennetek, simogatunk bennetek. Lehet akármilyen érzéseitek, így hagyjátok azokat a testetekben jönni, menni, és törekedjetek arra, hogy fenntartsátok egymást, szeretettel egymást, és így mentek át az új dimenziótoka, a 4. Dimenzióba. Nem fogjátok megérteni ezt a dimenziót, várnotok kell, míg az elmétek felkészül rá és felemelkedni a 4. Dimenzió elméjére, csak érezzétek ezeket az energiákat a testetekbe és csak érezzétek azt, hogy a szeretet áramlik, és ahogy az kitöröl minden negativitást.

Ahogy mondtuk az elején, Kryon energiája egy védőernyője sok-sokfajta energiának, és Litvánia* évek óta egy tudatos ország felé halad és a nyelve tele van tudatossággal és szeretettel. Az őseitek mind itt vannak veletek ezen az estén, ez egy hatalmas este, és a ti őseitek, a pogány őseitek a természettel együtt éltek, együtt éltek a földdel, a fák szellemeivel, és más különböző szellemekkel és ezeknek az embereknek ez volt az igazságuk és ők most megajándékoznak ezekkel az ajándékaikkal ezen az estén, és összekapcsolnak bennetek ezekkel az ősi szellemekkel, ezekkel az ősi világgal.

Engedjétek, hogy ez a kapcsolat meglegyen, hogy folyhassanak és érzékelhetőek legyenek ezek az energiák. Az ősi fivéreitek és nővéreitek voltak azok, akik elterjesztették ezt a gyönyörű tudatosságot a világon szerteszét. Váljatok olyanná, mint a szivacs és szívjátok magatokba az őseitek tudatosságát, az őseitek szeretetét, végig fognak ők vinni bennetek az utazásaitokon, a hazautazásotokon, a Teljes Igazságotok utazásán, arról, Akik Valójában Vagytok.

A tudatosság, Litvánián* keresztül haladt, mozgott át Amerikába, Ázsiába és majd azt követően az egész világba, megtanítva az ősi kultúrákat, hogyan kell szeretni, hogyan kell együtt élni a Földdel. Így töltekezett fel tudatossággal, sok ezer évvel ezelőtt a Föld, és ez a tudatosság most visszatért, és ismét visszaszerezve ezt a tudatosságot, az kiüríti a testetekből a régi negativitást, és a szeretet az, ami már ezek után fog energetizálni és kiterjedni bennetek.

Litván* egy régi ősi nép és nagyon közel állnak hozzájuk az amerikai őslakosok, az indián népek, a déli toltékok és a dél-mexikóiak, a Mayák és az Inkák, valamint a nagy orosz föld sámánjai. Az összes itt élő ember tudta, hogyan kell élni és szeretni ezen a földön. Tudták, hogy hogyan kell nyitva tartani a szívüket ahhoz, hogy összekapcsolódhassanak a FöldAnyával és az ÉgAtyával. Engedjétek meg azt, hogy ezen őslakosok energiái támogassák ezt a folyamatot még ma este és csak érezzétek ezeket az energiákat jönni és menni ebben a teremben, azért mert ez az energia a szeretet és az isteni hatalom energiája, és ezek az energiák most elhagyják a saját földjüket, a fehér emberek földjéért, akik megtapasztalhatták az elkülönülést, de így soha többe ne menjetek már tovább ezen az úton. Miután beköltöztök a 4. Dimenzióba, állandó kapcsolatban lesztek az istenséggel. Az amerikai őslakosoknak van egy különleges üzenete mindannyiótoknak ezen az estén. Engedjétek csak azt magatoknak, hogy meghallhassátok azt, mit mondanak nektek. Nyissátok ki a belső fületeket, hadd mondja el ezt nektek, engedjétek be a testetekbe ezt a rezgést, hogy magasabbra és még magasabbra emeljen bennetek.

És most mi elhozzuk nektek a Toltékok szellemiségét és érezzétek meg ezeket az energiákat, ezt az új energiát, ősi ugyan, de új még nektek ezen az éjszakán, és engedjétek meg azt, hogy felébressze a sejtjeiteket és a DNS-eteket, és engedjétek meg azt, hogy összekapcsolódhassatok a szellemekkel, az állatok szellemeivel, a növények szellemeivel, a nagy hatalmas fenyőerdők, a fenyvesek szellemeivel.

Sokan közületek így éltetek az amerikai őslakosokkal a Toltékokkal együtt.

És most hagyjátok, hogy elhozzuk nektek a Mayák szellemeit, akik egy hatalmas ősi tudással rendelkeztek, akik tudták, hogy egyszer eljönnek ezek az idők. Mindenki hiba nélküli ebben a teremben és volt egy maja élete, és engedjétek, meg hogy elhozzuk nektek ezt a tudást az Idők Végezetéről. Hadd hozza meg nektek a Szeretetet és a Megbocsátást és az elmélyült kapcsolatot az ÉgAtyával és a FöldAnyával, és hadd legyen számotokra a világegyetem ciklusainak mélyebb megértése.

Sok nagyon sok aspektusa magatoknak kezd megébredni ezen az estén. Sok, számos, rengeteg változás érkezik meg és ti mind még szorosabban fogtok kapcsolódni a Földhöz és a Világegyetemhez, és egymáshoz is. És csak érezzétek ezt a szívetekkel és hagyjátok, hogy a szeretet jöjjön és emeljen, magasra, magasabbra és még magasabbra, és érezzétek azt hogy a FöldAnya alattatok van és érezzétek a megnövekedett energiáit annak, ahogy elvisz bennetek a 4. Dimenzióba. Engedjétek meg a szeretetet jönni, a szeretet áradását egy röpke időre kedveseim, egy szeretet áramlás megy át a testetek, átárad a szeretet a testetekbe és egyesül veletek, együtt folyik veletek, mint ez a két folyó itt Kaunasban, ahogy folyamatosan hullámozva egyesülnek egymással.

Ti itt vagytok az összefolyásnál nagyon erős sodrásban a torkolatnál, ahol a férfi és női energiák egyesülni fognak, és csak engedjétek meg e két folyó szellemének, hogy tanítsanak meg benneteket arra, hogy hogyan kell folyni, áradni, összeáradni, és hogyan kell egyesülni. Ezért vagyunk itt Kaunasban ezen az estén, engedjétek meg a férfiaknak és a nőknek összeáradni és összefolyni, egyesülni, engedjétek meg az új világot beáramlani a szívetekbe, az új világot, a férfit és a nőt együtt áramlani.

Érezzétek, ahogy az energiáitok emelkednek magasabbra és még magasabbra és még még-magasabbra. Engedjétek meg az energiáitoknak még magasabbra emelkedni és érezzétek az összekapcsolódást a FöldAnyával és az ÉgAtyával, és ezt mind érezni fogjátok nem kevesebb, mint egy év múlva, 2012. December 21.-én, amikor egy ciklus véget ér, vagy több ciklus is, és egy új ciklus kezdődik. Amikor beléptek az új dimenziótokba az nagyon különbözni fog attól ami a mostani, és az egy új tudatosságba fog emelni bennetek és majd még magasabbra.

A Krisztusi Tudatosság 4. Dimenziója lehetővé teszi majd, hogy csak a szeretet áradjon. Ott nem lesznek döntéshozók és irányítók fölöttetek, csak a szeretet áramlása, és folyamatoson és mindig a FöldAnyával és az ÉgAtyával fogtok összekapcsolódni. Mi most lehetővé fogjuk tenni nektek, hogy ebben az energiában üljetek egy pár percig, és hagyjátok azt, hogy a testetek használhassa ezt, addig ezt az energiát. A sejtjeiteket és a DNS-eteket egy új tudati szintre hozzák, de ti elsősorban a szeretetet a saját emberi testetekbe fogjátok hozni és hordozni. A betegség és a régi tudatosság csak a múltatok egy része lesz, és elkezdhetitek megélni az életetek álmait, mind.

Ti most a negyedik dimenziós rezgésben vagytok, egy harmadik dimenziós elmével. Lassan engedjétek meg ezt a rezgést a fejtekbe áramlani, amíg felépíti az agyatokat egy negyedik dimenziós elmére, így a szeretet energiájával újrakapcsolódhattok, ami egykor levált rólatok. Hagyjátok, hogy az érzések jöjjenek, menjenek.

Érezzétek ezeknek az ősi kultúráknak az energiáit, de ezek a kultúrák, ahogy azt említettem korábban, már mind felemelkedtek a Krisztusi Tudatosság szintjére és ők most elhozzák nektek az ajándékaitokat, az ő saját energiáikat és szokásaikat. Ők mind felébredtek már a belső tudásukra, így könnyebben ráleltek a saját utjaikra. Ti mindannyian visszakapcsolódtok a Világegyetemhez, így a saját világotokba léphettek és meggyógyíthatjátok magatokat és mindent, ami körülvesz bennetek.

Legyetek ezzel az új rezgéssel, hagyjátok, hogy a testetek érezze, milyen is ezt érezni, és figyeljétek meg azt, amit láttok. Hagyjátok, hogy az érzések jöjjenek, menjenek, engedjétek meg magatoknak és a DNS-eteknek, a sejtjeiteknek megnyílni ezekre az új energiákra kerüljetek bele, ebbe a szeretet rezgésbe. Az új világ érkezőben van kedveseim, és csak tudjátok meg azt is, hogy milyen érzés ez.

Járjatok szerencsével és az Isten áldása veletek! Kryon kijelentkezik!

Köszönöm mindannyiótoknak

 

Copyright © David Brown. Minden jog fenntartva.

Reawakening Yourselves a message from Kryon channeled by David Brown

Friday, 2 March, 2012  at Kaunas

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Nász János

***

Megjegyzésem: Litván/Lengyel/Magyar/Horvát egy ősi nép, ezért ez a közvetítés minden Kárpát-medencében élőnek úgyanúgy szól!!!

„Litván* egy régi ősi nép és nagyon közel állnak hozzájuk az amerikai őslakosok, az indián népek, a déli toltékok és a dél-mexikóiak, a Mayák és az Inkák, valamint a nagy orosz föld sámánjai. Az összes itt élő ember tudta, hogyan kell élni és szeretni ezen a földön. Tudták, hogy hogyan kell nyitva tartani a szívüket ahhoz, hogy összekapcsolódhassanak a FöldAnyával és az ÉgAtyával.”

 

Mes myliu Lietuva – Szeretünk Litvánia

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3046176
Hónap: 11054
Nap: 680