Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Legyetek erősek

Legyetek erősek! Egy izgalmas lovaglóösvényen vagytok


Uriel arkangyal – AuroRa Le csatornázásában

2012. július 17.

Barátaim, semmi kétség, érzitek a hatásait az energia hathatós kitöréseinek, melyek a Nap felszínéről lövellnek ki. Ágyúzzák a Földet, és annak lakóit, mely látatlan, mindazonáltal lehetetlen őket figyelmen kívül hagyni. Párosulva a retrográdban lévő [visszafelé haladó] Merkúr bolygóval, ez az erős időszak szolgál a masszív felemelkedés és változás alapozásának lerakására. Kormányaitok és pénzügyi rendszereitek épp most kezdik ennek első jeleit mutatni, mialatt eddig az ideig a felfordulás és nyugtalanság lassan érlelődött a közmondásos radar alatt. Kellő időben, semmi sem lesz rejtve tekintetektől, és a régóta előrebocsátott események, valamint a jól lefektetett tervek hamarosan valóra válnak. Legyetek erősek – egy izgalmas lovaglóösvényen vagytok.

A Napfény e hajthatatlan rohama életetek egyik jellegét sem hagyja érintetlenül. Keverik az olvasztótégelyt. A hullám erősen veri a partvonalat, és mindent, mely mostanáig rejtve maradt, felszínre hoznak, és a dagállyal bevisznek. Ügyeitekből oly nagyon soknál a felfordulás és törmelék meglehetősen magasra halmozódott fel. Legyetek tudatában annak, hogy minél jobban késleltetitek, és minél tovább vártok, hogy alaposan átvizsgáljátok azt, hogy mit tettek elétek, annál nehezebbé válik a feladat. Törjetek be ebbe, és különítsétek el a kincset a szeméttől. Tisztítsátok ki a hulladékot, és életeteknek csupán azon jellegeit tartsátok meg magatoknak, melyek tisztának és épnek tűnnek, és rezegjetek együtt a sajátotokéval összhangban lévő szinttel. Kérdezzétek meg magatokat kiértékeléseteken keresztül: „ez a helyzet egy boldog, egészséges életet mozdít elő? Ez szépen beleillik abba a csoportképbe, melyet magamnak alkottam, van helye a magasabb rezgéses Új Földben?” A leírt tengerpart életetek jelképes ábrázolása eddig a pontig, mind fizikai, mind lelki [spirituális] értelemben.

Tekintsétek Új Földetek képét egy pompás tájképnek, melyet megfesteni választottatok. Majd folytassátok, és képzeljétek el magatokat, ecsetekkel a kézben, egy festőállványhoz közelítve, melyen egy vadonatúj vászon nyugszik. Látjátok, milyen tiszta, milyen friss és érintetlen? Észreveszitek, milyen megindítóan fehér és eredeti, egy tiszta lap. Mi az, amit rá fogtok festeni, és mi az, amit kihagytok? Gyorsan változó emberi létélményetek ilyen új tablóként látható. A festékek képviselik a helyzeteket és elgondolásokat / eszméket; a remények és álmok, melyekkel bírtok, magatokkal hozandó választási lehetőségek. Emberi „edényetek” az ecset, mellyel a varázslatotokat megtörténtté teszitek. Eszményien, érzem, felemelkedéseteket az ötödik sűrűségbe valamilyen újjászületésnek kellene tekinteni, az eredeti Önvaló gyógyulásának / helyreállításának létezésetekbe, és egy ragyogóan átalakuló földi formába. Maga Gaia is átmegy ilyen átalakuláson, és rajtatok áll egy kényelmes környezet megteremtése, melyben átvészeltek számos sodrást és fordulatot, amellyel szembe kell néznie felemelkedésének útján. Egy boldog élet olyan, mint egy őseredeti és békés sziget; a felemelkedő lelketeknek egy mennyország, és egy hely, ahol táplálhatjátok szeretteiteket, és könyörületesen utat mutathattok nekik saját utazásuk mentén. Ez lesz a ti biztonságos révetek az örvénylő vihar [szélcsendes] magjában.

Egy ilyen megvilágosodott létállapot elérésének érdekében megkívánt tőletek, hogy ássatok mélyre a dolgok roppant sorába, melyek jelenleg partotokat mossák. Amit lelepleztek, annak a nagy része annak az utolsó maradványai lesznek, amely a mostani utolsó megtestesülésetek harmadik dimenziós emberi lényként. Mit szeretnétek magatokkal vinni, ahogy elmozdultok az ötödikbe? Mitől szeretnétek megszabadulni? Úgy fogjátok találni, hogy életetek nagyobb része még mindig meglehetősen gyakorlati [funkcionális] és folytatni fogja, hogy jól szolgáljon benneteket, mialatt a többi rész foszlányokban hever, helyrehozhatatlanul. Ragaszkodtok valamihez, azért mert ismerős? Féltek, hogy ennek elengedésével egy tátongó lyukat hagynak, ahol hajdan ez volt, és hogy talán sosem lesztek képesek felváltani valami egyenlő értékűvel, vagy jobbal? Illetve ez az, melyről tévesen azt hiszitek, hogy mindaz, amit tudtok / ismertek? Sokatok számára ez a bűntudatról, egy alattomos illúzióról szól, mely szorosan kapaszkodik oly sokhoz, mely többé nem szolgál titeket. Barátaim, nem viselkedtek árulóként, vagy akként, melyet talán „beijedősnek” ítéltek. Legyen akár ez egy munka, egy lakóhely, egy goromba, vagy energetikailag mérgező kapcsolat, vagy pusztán egy anyagi / anyagias poggyásztúlsúly, hadd biztosítsalak benneteket, hogy ez nincs így. Ezek az átmenetek csupán felemelkedési tervetek egy része és darabja, és a legtöbb esetben az általatok megtervezett szerződésekben leírt. Az el nem engedés és nem fejlődés csupán rongálni [szabotálni] fogja felfelé irányuló mozgékonyságotokat [mobilitásotokat], és ez az érzelmi felhalmozás egyik formájának tűnik számunkra.

Szerte a Világegyetemben minden természetesen fog a megfelelő helyére esni. Bízzatok benne, hogy minden Isteni Rendben van és lesz. A felemelkedés egy egyenlő esély, mely szeretetteljesen felajánlott minden élőlénynek a bolygón. Senkit sem hagynak hátra majd. Kívánatos, hogy mindegyikőtök olyan léptékben növekedjen és érkezzen el saját tudatosságához, mely számotokra kényelmes. Ígérem, ez feltétlenül megtörténik majd, hiszen felemelkedésetek garantált. Nem kérdés, hogy sikert fogtok elérni. Ugyanilyen okból, a jelen állapotaitok számotokra ezt úgy nyújtja, hogy lehetetlen figyelmen kívül hagynotok az elengedhetetlen változtatások meghozatalának szükségességét, melyet ez a folyamat megkíván. Próbáljatok meg ne ragaszkodni ahhoz, mely összetört, és nem lehet megjavítani. Csupán ti vagytok képesek elhatározni azt illetően, vajon valami megjavítható, vagy sem. A harag, megpróbáltatás [stressz], zűrzavar, sőt még az unalom folyamatos állapotában való létezés vagy megrekeszti, vagy meggátolja előrehaladásotokat. Jegyezzétek meg itt, hogy nem azokra a gyerekekre utalok, akikről úgy tűnik, hogy mélyen alszanak. A családi és a közeli társadalmi szerkezeteken belül elvárt, hogy nem ugyanolyan léptékben fog mindenki fejlődni. Azokra az emberekre, helyzetekre és dolgokra utalok itt, melyek nektek bánatot és fájdalmat okoznak, sőt még előidézik a kételyt önmagatokban is; mely kiváltja az aggodalmat, félelmet és levertséget [depressziót]. Valójában az a legjobb, hogy legyetek kedvesek magatokhoz, és engedjétek meg ezt az élet-felülvizsgálat időszakát, inkább, minthogy harcoltok a folyamat ellen. Hadd áramoljon, és nézzétek, hová visz el benneteket. Változtassátok meg személyes körülményeiteket oly módon, mely kényelmesnek érződik, és egy gyengéd léptékben. Maradjatok összpontosítottak, és bízzatok szívetekben – és józan eszetekben – hogy utat mutasson nektek.

Hadd ragadjam meg ezt a lehetőséget, hogy emlékeztesselek benneteket, hogy közületek egy sincs, akit ne venne körül egy mindegyre növekvő támogató hálózat. Nem szükséges, hogy lássatok minket fizikai szemetekkel, se nem kell hallanotok fizikai fületekkel. Lépjetek távolabb a harmadik dimenziós öt érzékszervetekre való hagyatkozásotokon, és érjetek el minket azáltal, hogy magatokba fordultok. Azáltal, hogy a belső szemetekkel láttok, és a belső fületekkel hallotok, hasznosítjátok a megérzés [telepátia] természetes adományát. Ha semmi mást nem visztek magatokkal ebből a párbeszédből ma, kérlek, erre emlékezzetek: a megérzés [telepátia] a kommunikáció választott eszköze minden dimenzióban a harmadik dimenzió felett. Kivétel nélkül. Ezek azok a felemelkedettebb birodalmak, melyeket választottatok, hogy elmentek oda. Sürgető, hogy megértsétek, és gyakoroljátok a használatát most. Több mint képesek vagytok az ismeret [információ] ily módon való befogadására, és éppen itt az ideje, hogy félrerakjátok az önbizalomhiányt és az elgondolást, hogy valahogyan nem vagytok jók eléggé, vagy nem nőttetek fel a kihíváshoz. Jelenlétünk jeleire fordítsatok figyelmet, és ne mulasszátok el őket. Készen állunk, ahogy mindvégig, hogy a változás ezen történelmi korában társaitok legyünk.

Barátaim, folytassátok! Csodálatra méltó munkát végeztek! Pihenjetek kényelmesen abban a tudatban, hogy a csodák épphogy elkezdődtek!

Copyright - Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Bella Capozzi http://theangeldiaries.org/ Fordítás: Clarissa [Fényvilág Press – http://fenyvilag.blogspot.com/]
Copyright © 2012 Bella Capozzi. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
http://theangeldiaries.org
Copyright © Bella Capozzi.  All rights reserved.  You may copy and distribute this material as long as you do not alter it in any way, the content remains complete and you include this copyright notice.
Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3067153
Hónap: 15521
Nap: 631