Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mag az erőben

Csillagmagok
Mag az erőben
 
Meghal egy régi törvény, és születik egy új 
 

 

Egy igen izgalmas, és viszonylag ritka fényszög kialakulása előtt állunk, ez pedig a Jupiter és a Plútó trigon kapcsolódása lesz pont október 28-án. Utoljára, napra pontosan 2002-ben állt elő ez a konstelláció, tehát 9 éve. A Plútó ilyen kapcsolata mindig egy inspiráló átalakító erőt szimbolizál, amiben egyrészről benne van a születés, és benne van a halál is. A Jupiter pedig az Igazság, a Rend és a Hit szimbóluma – lássuk ez mit szimbolizál a Föld emberiségének.

Maga az a folyamat, amelyben benne csücsülünk, ez a tudatosodási hullám újabb mérföldköve, amely a jelenlegi állapotok szerint is gyönyörűen illeszkedik az átalakulásba. Tömören elmesélve: új igazságok megszületése és a régi rend lebomlása.

Csak körbe kell nézni a világban, s mindenhol látjuk, hogy az elmúlt néhány évben milyen átalakuláson mentünk keresztül. Ha ezt, mint egy folyamatot nézzük, nagyon jól kirajzolódik, hogy ez bizony nagyon messze vezet, nagyon nagy út áll még előttünk – hiszen néhány év alatt kerül lebontásra az, amit egy egész emberi civilizáció kialakított. És a legszebb és a leglényegesebb az egészben az, hogy ez nem valamilyen vezetők által felszított, feltüzelt átalakítás, hanem mindenkinek a SAJÁT BELSŐ VÁLASZTÁSA alapján létrejövő választás.

Hiszen Te sem azért foglalkozol „spirituális” dolgokkal, nem azért olvasod ezt az oldalt, vagy más „spiri” könyveket, mert azt egy ideológia,egy eszme mondatja veled, hanem Te egyedül döntesz így. Hiszen ha a társadalmi tanításokat, a tankönyveket néznéd, akkor soha de soha nem nyíltál volna ki a lelki birodalmak felé, hiszen erről soha senki nem beszélt Neked a hírekben, a tankönyvekben.

Ebből látszik, ha ebbe még így nem gondoltunk is bele, hogy bizony ez ami zajlik, egyértelműen mindenkinek a saját választása szerint történik. Ki mit akar megélni ebből a világból?

Nyilván, nem lehet egyik percről a másikra eltüntetni mindent – ezért továbbra is a türelem a lényeg. Minden folyik a maga ütemében, nem egyik pillanatról a másikra fog eltűnni egy eddig téged tápláló civilizáló. Hanem szépen, lassan, folyamatosan.

Ennek egyik mérföldköve a most októberben és novemberben zajló esemény-sorozat, amelynek egyik fő szimbóluma a Jupiter-Plútó trigon fényszög.

Ha ezt beültetjük a jelenlegi energetikai állapotba, elmondhatjuk, hogy itt tényleg egy robbanásszerű váltásról van szó, legalább is a korábbiakhoz képest robbanásszerű.

Átalakul az Igazság. Ez a legfontosabb – meghal egy régi törvény, és születik egy új. Ez az új világrend születése, minden egyes emberben – nem vezetőkben, nem a televízióban, nem a tankönyvekben. Bennünk, az Egy-én-ben.

És ez a legfontosabb, hogy Önmagadban engedd meg, hogy a régi gondolkodásod eltűnjön, légy merész és bátor, merj kibújni a bőrödből. A HITED legyen stabil – hiszen a Jupiter a bika jegyében jár egyébként, tehát a fizikai szinten kézzelfoghatóan tudod megtapasztalni saját hited erejét.

Ha hitetlen vagy – minden összeomlik körülötted! S ne valamilyen vallás eszméjében higgy – magadban higgy! A saját stabil belső Igazságod fog megtartani – nem kintről valamilyen erő. Ne várj tehát a szociális mentőcsomagokra, ne várj a törvénykönyvek átalakulására – Te magad légy az Igazság.

Az, amit szeretnél látni Önmagad körül – éld azt. Egy Igaz módon. Ne kifelé akard megmutatni – hanem befelé! Ez nagyon fontos: ne egy újabb köpenyt vegyél fel, hogy milyen Hitet, Igazságot akarsz megmutatni a világnak – nem erről van szó! Ne akarj megmutatni semmit, pont ez a lényeg. Ne megmutasd – hanem éld meg. Belül. Igaz módon. Ha nem érzed igaznak – ne tedd!

És ha belül éled – akkor fog kint valójában látszani. Hogy ki mit lát ebből – nem számít. Nem az a kulcs, hogy megmutatod az Igazságodat. Hanem hogy megéled belül. Még egyszer hangsúlyozom: igaz módon, tehát ne önmagad elől menekülve.

Ezek az Egy-Éni változások, saját Mag-ok megélése fog végül egy csodához vezetni.

Hiszen Te egy MAG vagy, ami kihajt. Egy MAG egy erdőben – mi együtt vagyunk az Erdő.

A tölgyfa magja nem azért bújik ki, hogy kitűnjön a többi közül, nem azért, hogy megmutassa milyen termést is hoz, és ő milyen szuper kis tölgyfa. Viszont rügyet hoz, táplál, része az erdő rendjének, szolgál, fejlődik, átalakul. Az erdő része – a sok tölgyfa együtt adja az erdőt.

S ha Te, mint a tölgyfa magja egyre tudatosabbá, egyre több csodát megnyilvánítóbbá válsz, és az erdőben egyre több mag tesz így, akkor ez az erdő a világ legcsodálatosabb erdeje lesz, ahol teljes a létezés.

- – -

S ha visszatérünk az említett, Igazság-átalakító szimbólumhoz, (ami természetesen már hosszú hetek óta aktív és október 28-a után is még sokáig az lesz), akkor arra érdemes most figyelned, hogy engedj teret az átalakulásnak az életedben.

Ha találkozol valami „mással”, ami eddigi rendszeredbe nem fért bele, akkor ez azért jön életedbe, hogy átalakulj.

Egyre erősebb és egyre szembetűnőbb módon fog megmutatkozni az, ha még mindig valamilyen téged nem szolgáló igazsághoz, hitrendszerhez kötöd magad. Ha vannak problémák életedben, akkor azok nagyon jól megmutatják, hogy hol nem vagy képes az átalakulásra.

Irányítsd rá a figyelmedet! Legyél nyitott!

Az Igazság Benned van – csak engedd kihajtani! Minden előítélet ez ellen dolgozik. Minden olyan eszme, amit kintről vettél a magadévá, de nem érzed a tiédnek, ugyan tanít, de te meglátod a tanítását?

Merd kitágítani elmédet, szétrobbantani az alapjaidat – hogy új alapokra helyezhesd az életedet.

.

 

Kiss Balázs Kunó - csillagmag.hu

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3046169
Hónap: 11053
Nap: 679