Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magamról

“A jó tanító nem saját tudásának gyümölcseit osztja meg a tanítványaival, hanem megmutatja nekik, hogyan arassák le saját gondolataik gyümölcseit.”
(Kahlil Gibran)
                                                                                                                    

 

super1.jpg Már tanárként egy idő után különleges érzések töltöttek el nap, mint nap. Kollégáimnak gyakran mondogattam: „Én gyógyítani fogok”. Eleinte nem tudtam mit kezdeni ezzel az érzéssel és miért is beszélek ilyen „butaságokat”. Keresni kezdtem a miérteket, okokat, válaszokat. Közben tettem a dolgom, de tudtam valami nincs rendben. Olyan mélyről tört fel belőlem a vágy a gyógyítás iránt, hogy éreztem, ez  így nem mehet tovább. Ezután a Sors gondoskodott a megoldásról, amit Én magamtól nem mertem volna megtenni. Elbocsátottak tanári állásomból.

 

Így indultam el azon az úton, ami mondhatom nem volt egyszerű, sem könnyű. Régi céljaim eltűntek és teljesen újak jelentek meg helyettük. Megkezdődött várhatóan az életem végéig tartó tanulásom. Könyvek sokasága, különböző előadások, tanfolyamok. Régi barátaim, ismerőseim egytől-egyig eltűntek, helyettük megjelentek hozzám hasonló érdeklődésű és gondolkodású csodálatos emberek.

 

Életem folyamatos keresésben telt és telik, hogy megtaláljam Önmagam belső lényegét, értékeit, azt, aki a kezdetektől fogva eredendően vagyok.

Égi segítőim mindvégig támogattak, így egy-egy tanulási folyamat végén mindig egy újabb képességgel bővült tárházam. Ma már eljutottam oda, hogy sok ember fordul hozzám kisebb-nagyobb problémájával. Segítek nekik megszabadulni átoktól, rontástól, testüket uraló megszállóktól. Több embernek okoz gondot a lakásában rekedt, legtöbbször ártani akaró szellemi lény. Segítségemmel lakásukba újra béke és nyugalom költözik.

 Fontos tevékenységemnek tartom az emberek csakráinak tisztítását, harmonizálását, aurájuknak feltöltését, de talán még fontosabbnak  a lakásokban lévő káros földsugárzás megszüntetését.

 Sok érdekes dolgot átéltem, megtapasztaltam. Amit megtanultam igyekeztem a lehető legjobban beépíteni magamba. Reikivel, pránanadival, szellemterápiával, kristályokkal, angyali segítséggel harmonizálom az emberek testét, lelkét, segítséget nyújtva ezáltal a hozzám fordulóknak.

 A fejlődésnek  különböző szakaszait jártam be, amiben voltak és vannak igen nehéz időszakok. A céljainkhoz vezető  út olykor nehéznek és göröngyösnek tűnik, azonban minél közelebb kerülsz Istenhez, az út annál simább, nyugodtabb, sikeresebb lesz. Ajándékként fogadom el azt a feladatot, hogy embertársaimnak segítsek azon az örömteli szakrális úton, hogy rátaláljanak a fényre, mely elvezet a szívünkben élő örök igazságra való emlékezéshez, hogy felismerjük:               

                               

MINDANNYIAN EGYEK VAGYUNKangyal-holdangyala.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3119889
Hónap: 17350
Nap: 519