Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MAHALA: A SÁRKÁNY ÉVE - AZ EGYSÉGTUDATOSSÁG ÉVE - A NAGY FELÉBREDÉS ÉVE

MAHALA:


A SÁRKÁNY ÉVE - AZ EGYSÉGTUDATOSSÁG ÉVE - A NAGY FELÉBREDÉS ÉVE

 

Összefoglaló és kivonat

 

Közreadja:

www.foldicsillagok.hu

2012-ben a hatalmas Sárkány Évébe léptünk be. A kínai naptár csakúgy mint a maja naptár, hosszú évszázadokra tekint vissza. De a Sárkánynak, mint az év elnevezőjének van egy jellegzetes értelmezése. A Sárkány jegyét a Neptunusz uralja, amely az Egység, a víz, a vér, az ősanya, és az élet forrását jelképezi.

A Sárkány az AnyaIstennő, az alaktalant változtatja át az élet vizévé, és vörös, mint a vér.

A forma nélküli gázok, melyek a teremtés kezdetén hömpölyögtek, majd összehordták a vizeket és tömeggé és formákká alakultak át, az AnyaIstennő kavargó energiái által nyilvánultak meg. Így a gázok megszilárdultak, vizekké és légkört alkottak. Amikor még a sötétség uralkodott, akkor nem volt hang, sem víz, sem légkör. Minden megnyilvánítást az AnyaIstennőnek köszönhetünk.

2012. január 23.-án beléptünk a Sárkány évébe. Éppencsak hogy befejeződött a Carl Calleman által értelmezett maja naptár: 2011. Október 28.-án, és most beléphettünk az Egységtudatosság világába, melynek magvait 2011. November 11.-én vetettük el. Az egész világ ünnepelte ezt az eseményt, így elindulhatott 2012-ben az Egység Éve.

Ez az év a Nagy Felébredés Éve. Itt az ideje, hogy a Fénymunkások, elfoglalják tanítói szerepüket, hogy segítsenek az emberiség nagy részének az ébredésében. Izgatottan várjuk a fejleményeket.

2011. Február 3. A Neptunusz belép a saját jegyébe, a Halakba, ami vizes jegy. Ez a kozmikus esemény meghatározóan fog hatni a bolygóra, több éven keresztül.


A Neptunusz a női, Istennői energia, a gázneműség, a mágneses energia, a Foton Öv jelölője is egyben. A Foton Öv energiáit már 2011. November óta erősen érezhetjük. Ez egy magas rezgésű energia, és mindent nagyon gyorsan nyilvánít meg.

A Neptunusz már 2011. Február óta elérte a Halak jegyét, de ez a bolygó rendkívüli módon megfontolva halad. A Halakba való belépése az a pillanat, amikor a báb pillangóvá alakul át. Így elérkezett az az idő, amikor kénytelenek vagyunk megvizsgálni hiedelemrendszereinket, és el kell döntenünk azt, mi az, ami bennünket szolgál és mi az amit ki kell hajítanunk.  Készen kell állnia és szembe kell néznie az emberiségnek mindazokkal, ami történik, történni fog vele. A Fényenergia olyan hatalmas erővel érkezik hozzánk, hogy minden nehézségünket arra készteti, hogy távozzon el. Kezdjük sokkal könnyednek érezni a testünket, és ez egy olyan érzés, mintha egy hatalmas súlyt vettek volna le a hátunkról.

Nagyon sok változás lesz ebben az évben, minden szinten. Egyre több ember ébred fel és tesz fel kérdéseket, hogy mi is folyik valójában most a Földön. Sokan fogják azt mondani: "nem szeretjük azt, ami itt zajlik most", ebben a világban, és éppen ideje változtatni a gondolkodásunkban. A sötétség minden rétege a felszínre készül kerülni, folytatva a tavalyi banki botránysorozatokat, a törvénykezésre hárított korlátozásokat, ellenőrzési gyakorlást, hogy megpróbáljanak irányítani bennünket. Ahogy a sok szemét a felszínre kerül, egyre többen fogják meglátni, hogy mi zajlik a világban, ami eddig a kulisszák mögött előttük rejtve volt. A lázadások, tüntetések, ellenállások tovább fognak még erősebben folytatódni. Elvégre az Uránusz a Kosban a Szabadságharc energiája, és ez a Földhöz kötve, nagyon erőteljes hatását fogja kimutatni továbbra is.

Nagyon sok és rendkívüli esemény fog történni 2012-ben. Ezek egyik kiemeltje a 2012. Május 20.-ai Napfogyatkozás, amely a Nap és a Központi Napunk, az Alcyone (Bika csillagkép) összehangolódásával történik meg. A Központi Napunk a Plejádok csillaghalmazában található. Ez egy nagy ciklus végét jelenti, a 25920 éves ciklus végét jelzi, és egy újabb ciklus kezdetét, amely a Szeretet, Egység, Bőség ciklusaként lesz majd híres.

A Bika úrnője a Vénusz, és az általa, június 5-6 között bekövetkező Vénusz-tranzit, azaz a Vénusz átvonulása Nap előtt (Vénuszolt Napfogyatkozás) a pénzügyeink rendbetételét, és újraértelmezését, a mindenki számára elérhető bőséget, egy szeretőbb világot, és a jólétet jelenti be.

Közben a Szaturnusz a Mérlegben, a női és férfi energiák egyensúlyát egyezteti össze, amely az egységtudatosság egyik alapkövetelménye.


Mahala Gayle

Szeretettel Vagyok Mindenki Felé

blog.mahalasastrology.com

Mahala: Planet Alert 2012. Február, Lightworkers.org

Közreadja: www.foldicsillagok.hu


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 10
Összes: 3027978
Hónap: 15321
Nap: 503