Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Május-Június

MÁJUS-JÚNIUS
 
ENERGETIKAILAG A LEGNAGYOBB KIHÍVÁST INTÉZŐ IDŐSZAK LESZ, AMIT EZ A BOLYGÓ VALAHA IS MEGTAPASZTALT

 
 

2011. MÁJUS-JÚNIUS: SHAUMBRA/SAINT GERMAIN

ENERGETIKAILAG A LEGNAGYOBB KIHÍVÁST INTÉZŐ IDŐSZAK LESZ, AMIT EZ A BOLYGÓ VALAHA IS MEGTAPASZTALT

MÁJUS ÉS JÚNIUS - a következő két hónap - energetikailag a legnagyobb kihívást intéző időszak lesz, amit ez a bolygó valaha is megtapasztalt, kifejezetten a május közepétől a június közepéig tartó időszakot értem ezalatt, de nem kizárólagosan! Ezek lesznek a legnehezebb, a legnagyobb kihívásokkal járó és a leginkább változó idők ezen a bolygón, és ti ezt érezni fogjátok. Már éreztétek. Éreztétek ennek a felvezetését.

Miközben mindez zajlik, lesznek majd érdekes felfedezések és felismerések is az univerzumotok fizikai tárgyaival kapcsolatosan. Érdekes új felfedezések lesznek ezek, és talán hónapokig, vagy akár évekig is eltarthat, míg ezek a felfedezések a nyilvánosság elé lesznek tárva, de ez meg fog történni. Olyan bolygók, amiknek a létezéséről sem tudtak eddig, olyan kozmikus információk, amiket soha nem láttak vagy legalábbis nem értettek meg - mindezeket látni lehet majd az elkövetkezendő hónapokban.

És képzelhetitek, mivel minden óriási stressz ponton van, szóval képzelhetitek miféle potenciálok történhetnek meg ebben a két hónapban. De mindig, mindig, mindig emlékezzetek - emlékezzetek - ez nem rólad szól.

És a most beérkező magas szintű energiák ráadásul még azt is okozzák, hogy azok a csoportok vagy erők, akik nem akarják a továbbhaladást, még inkább ellenállnak. Szélsőséges méretű az ellenállás, és ezt onnan ismerheted fel, hogy arról beszélnek, hogy milyen jó lenne visszatérni azokhoz a régi szép napokhoz, időkhöz. De én vagyok annak a megmondója - és nyugodtan megnézheted egy előző életedet is - hogy nem voltak semmiféle jó és szép napok, idők! Voltak bámulatos időszakok, de nincs ehhez a mostanihoz fogható idő vagy dimenzió sehol sem!

Tehát az energia nagyon, de nagyon intenzív. Ha bármi is történni fog ezen a bolygón, akkor az most fog megtörténni. Akkor az ebben az elkövetkezendő pár hónapban fog megtörténni. De ennek nem kell így lennie. Ennek nem kell rossznak lennie. De ha mégis bármi is történni fog az időjárás kapcsán, a terrorizmus kapcsán, a pénzügyek kapcsán......megmondom én nektek, hogy ennek a sok mindennek a gyökerénél, és figyeljétek csak mi fog történni ebben a két hónapban - a pénzügyek állnak.

Most megmondom nektek, hogy a pénz - ennek a bolygónak az anyagi forrásai - újraelosztásra kerülnek. Itt most nem a kommunizmusról beszélek. Hanem egyenlőségről, jogosságról, mert túl sok olyan ember van, túl sok olyan Régi Energiás Cég van, és túl sok olyan hatalmi broker van, akik csak felhalmozták a pénzt, a vagyonokat, és mindig is visszaéltek vele, és az emberek ezt többé már nem fogják tolerálni. Ez a Föld ezt többé már nem fogja tolerálni.

És ez történik. Abszolút ez történik, és ezért is van az, hogy az előttünk álló két hónap során mindezek az energiák egybefolynak, összejönnek egymással: a régi azzal, ami az új lehet; ami megpróbál ragaszkodni azzal, ami szabadságot akar - vagyis én úgy mondanám ezt, hogy összejön egymással az új igazság és a régi hamisságok. És ez most történik. Ti ennek a kellős közepén tartózkodtok. A kellős közepén.

De a kozmoszban lévő energiák, amik valaha holtpontra jutottak - ami nem valami jó dolog, amikor az energia ilyet tesz, de az mégis megállt, holtpontra jutott -és ezek az energiák most újra mozognak. Újra mozognak! Ezért is mondom, hogy lesz egy-két nagyon is rendkívüli csillagászati esemény, mivel ezek az energiák ismételten mozgásba lendültek. Tehát mindaz, amit igaznak hittetek, amit tudtatok az univerzumról - ez az összes összeesküvés és tervezgetés - hamarosan elkezd darabjaira hullani. Hamar, mert ez lényegében nem igaz. Ez egy illúzió, amire illuzórikus szemek tekintettek illuzórikus eszközökön keresztül.

Ez a két hónap kritikus lesz. Ott lesz az összes nyomás, az összes feszültség, az összes beavatkozás, az összes dualitás, és minden, és ez most nagyon -nagyon fontos lesz. Ezek a legjobb idők! Imádom a káoszt. Imádom a káoszt, mert a káosz egyáltalán nem káosz. A Káosz az átrendeződés időszaka. Csak egy pillanat erejéig tűnik káosznak, amíg minden ártendeződésre és átszervezésre kerül.

De nem számít, akármi is történik ebben a két hónapban, akármi is történik ebben a pár hónapban, vegyél egy mély lélegzetet és emlékezz, hogy 1.) mindössze egy színjáték vagy - egy nagyszerű, csodálatos színdarab, de attól ez még csak egy színdarab marad, és 2.) emlékezz, hogy minden jól van a teremtés egészében. És azért is van olyan nagy a feszültség jelenleg a Földön, mert a Teremtés magjában, az energiák újra összejöttek egymással egy nagyon csodálatos és új módon.
Forrás:http://shaumbra-hu.info/html/Next10.php

 
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3123920
Hónap: 15278
Nap: 582