Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Marix a Szíriuszról

Bemutatkozás Sarinah és MARIX

Bemutatkozás Sarinah Aurelia

Mióta feladtam 2008-ban a hivatásomat, és gőzerővel a fénymunkának szentelem magam, olyan hihetetlenül sok minden történt velem, hogy nem férne ennek a bemutatkozónak a kereteibe.

Csodákat éltem át, saját magamban és másoknál is ugyanezt tapasztaltam, ezek a jelek pedig gyökeresen megváltoztatták életemet!

Rendkívüli nagy kihívásokkal kell szembenéznie a testet öltött embernek, hogy visszataláljon a fénybe. Ahogy most visszatekintek, hálát érzek a sok fénnyel és szeretettel teli támogatásért, amit utamon ajándékként kaptam.

Az angyalokkal és a csillagtestvérekkel való kapcsolat már gyerekkorom óta létezett.

Aztán jött a nagy felejtés, a világi dolgokba való süppedés, egészen addig a pillanatig, amíg vissza nem tért a szellemi világgal való kommunikáció képessége! Csodás és természetes volt, mintha ez mindig is így lett volna.

Így egy napon Michael arkangyal bemutatta nekem Marix-ot a Szíriusz bolygóról, és olyan érzésem volt, mintha régóta ismerősök lennénk.

Létrejött egy élettel teli, fényesen ragyogó, szeretetteljes kapcsolat köztem és a Fény Galaktikus Föderációja között. Ez olyan érzéssel töltött el, mint szerintem sok Olvasót, hogy minden rendben, biztonságban vagyok és hazaérkeztem!

Fontos számomra, hogy mindegyik interjút pontosan eredeti formájában tartsanak meg a terjesztése során, mert a szavak folyamában gyakran olyan információk vannak, amire szívünk heves kalapálással reagál!

Örömmel és boldogsággal tölt el, hogy ezek az üzenetek egy széles körű Olvasótáborhoz jutnak el. Tudom, hogy a csatornázott közvetítések lehetőséget adnak, hogy a cselekvő kezek megtalálják egymást és találkozhatunk, földi utazásunk egykori kiindulási pontján azokkal, akik már örömmel várakoznak ránk.

Minden Olvasónak gyönyörű és szeretettel áldott aranykorba való átmenetet kívánva:

Ananasha

Sarinah Aurelia

Marix a Szíriuszról

Csatornázta: Sarinah

Copyright © 2012 Sarinah. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

Translated by / Németről magyarra fordította: Scarlett


Marix a Szíriuszról

Csatornázta: Sarinah

Az első finomra hangolt és egyéni kapcsolatfelvétel!

Örömünkre szolgál, hogy tudathatjuk veletek, hogy az első kapcsolatfelvételre „szűkebb körben” kerül sor, mégpedig egyfajta próbaidőszak keretében!

Ez újfent lehetőséget biztosít számunkra, hogy a kapcsolatfelvételi programot a gyakorlati tapasztalatokra alapozva tökéletesíthessük! Hiszen kedves Testvéreink, ne feledjétek, hogy ez az esemény, ebben a formában, még soha nem volt tapasztalható, ezért nekünk is fontos látni, hogy terveink mennyire csengenek egybe a valóságotokkal! Ez azt jelenti, legelőször csak egyénileg bonyolítjuk le a kapcsolatfelvételt szövetségeseinkkel, illetve mindazokkal a fényőrzőkkel, akik ebben részt kívánnak venni!

A nagy találkozás eseménye ezt követi majd, ez visszavonhatatlanul érvényes!

Hogy egyelőre miért csak „szűkebb körben” és miért próbaidőszak?

Kedves Barátaink, médiumunk [közvetítőnk] Sarinah megerősíthet minket, mennyire fontos dolog, hogy az emberi szervezet rá tudjon hangolódni, megszokja a benyomásokat és a hatalmas energiákat. Különben izgatott bizonytalanság ütheti fel a fejét, mint amikor egy kisgyermek a karácsonyfa alatt talált ajándékokat megtalálja, amire már annyira vágyott!

Pontosan a nagy napra már hosszasan, tűkön ülve váróknál fontos, hogy a találkozást úgy alakítsuk, ahogyan az a fényőrző képzeletében él!

Igen, jól érted, mert látványunk és a velünk való kapcsolat közben keletkező rendkívül magas fény-minőség megtapasztalása, bizonyára nem olyan, amit hétköznapinak vagy gyakorinak érzékeltek!

Megint az az érzésünk, hogy nincsenek megfelelő szavak annak kifejezésére, milyen érzés is, amire annyira vágytok, amit a fizikai és érzelmi testetekkel megtapasztaltok.

Nos, Sarinah-val megvalósítottuk ezt a kapcsolatot és ő most pontosan tudatában van annak, miért is fontos, hogy az első kapcsolatfelvételt fele arányban ti határozzátok meg, a visszajelzéseitek alapján, illetve hogy miért fontos egyfajta gyakorlati időszakot velünk tölteni, mielőtt „újra belépnétek a galaktikus korszakba”!

Emlékeztek még az autósiskolára, és hogy milyen volt először autót vezetni?

Gyakorlat nélkül bizonyára lehetetlen lett volna egyszerre annyi mindenre odafigyelni, mint például a visszapillantó tükörbe nézni, kinyomni a kuplungot, figyelni a forgalomra, gázt adni és a másik pillanatban pedig lefékezni.

Hogy miért hoztuk fel ezt a példát? Nos, képzeljétek el, hogy az autó egy óriási fényhajó, amit bár nem kell vezetnetek, azonban be kell szállnotok, hogy megismerjétek a hajót, minket, a legénységet, miközben a kapitány a hajó működését magyarázza nektek. Hasonlóképp még több új benyomás ér titeket, miközben visszatér emlékeitek igaz volta!

Nem lenne mindez egyszerre kicsit túl sok? Igen az asztrál utazások, ellenben a legtöbbetek nem emlékszik ezekre, és itt az a nagy különbség, hogy nem álomban látogattok el hozzánk, hanem testetekben és teljesen éber állapotban!

Itt azonban megjegyeznénk, hogy szervezeteteknek az erősen lebegő állapothoz és az energiaszinthez hozzá kell szoknia, különben „rövidzárlat” keletkezhet a testetekben!

Nos, kedves Testvéreink, mindezt csupán azért osztottuk meg veletek, hogy rávilágítsunk, éppen a mi szövetségeseinket szeretnénk különösen nagy gonddal, finom érzékkel felkészíteni a velünk való találkozásra. Mert minél magasabb az elvárás, annál erősebben indul be a saját teremtő erő, annál nagyobb lesz a veszély, hogy a fényőrző türelmetlensége okán túlbecsüli önmagát.

Tudnotok kell viszont, élő angyalok vagytok, akik most próbálgatják „szárnyaikat” és ezek a „szárnyak” a ti felsőbb javatok, még ha jelenleg ennek még nem vagytok tudatában!

Miért is fontos, hogy visszajelzéseitekkel (érzés, gondolat, nyelv útján) kezeteket felénk nyújtsátok?

Mert így az első találkozásunk Veled, olyan lesz, amit már megszoktál, amit már te is lejátszottál képzeletedben, úgymond hazai vizeken evezve, könnyebben hozzászoksz az új helyzethez.

Miért fontos az első kapcsolatfelvételt velünk, egyéni rendezőként gyakorolni és napról napra hozzánk közelebb kerülni?

Nos, így hozzászokik testetek a magas vibrációkhoz [rezgésekhez] és az érzelmi testetek saját tempóban emlékezhet, valamint nem szenvedtek energiaveszteségeket, ha kitárul a „galaktikus kapu”.

Igen, természetesen segíthetünk, ha fényünket tompítjuk, és félelmeteket csökkenthetjük, azonban gondoljátok meg, nálunk is érvényes a saját lélekterv követése, amiben a tapasztalatok gyűjtése értékes, és itt lehetőség nyílik mindennek a megtapasztalására! Kezetek felénk való nyújtása nélkül nem avatkozhatunk be egyikőtök életébe sem (szabad akarat), visszajelzéseitek ezért fontosak!

Örülünk nagyon, hogy felvehetjük veletek a kapcsolatot, és akik már ezeknél a soroknál majd kiugranak a bőrükből azt üzenjük:

Nincs további késlekedés, ha mégis, az csak a ti szabad akaratotokból történik!

Azért jöttünk, hogy elmondjuk, mi megtartjuk a szavunkat és tartjuk magunkat az időkerethez is, ami ti vagytok!

Ezek a sorok felkészítenek benneteket és biztatnak, hogy ne feledjétek, eljön az első kapcsolatfelvétel ideje és a teljes emlékezés az igazságra! Felismeritek önmagatokat – milyen nemes szavak – azonban még jobban ide illő azt mondani, azon dolgoztok, hogy élőként emelkedjetek fel a mennyei teljesség dimenzióiba, ahová sok-sok embert magatokkal visztek!

Megáldunk benneteket és elbúcsúzunk erre a pillanatra és nyújtjuk felétek kezünket, várunk Rád, a létezés kezdetén!

Köszönjük Marix!

Sarinah

Translated by / Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Copyright © 2012 Sarinah. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Soruce / Forrás: http://marix-sirius.over-blog.de/ - 2012.07.19.
Copyright – Minden jog fenntartva! A szerző írásos engedélyével másolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. Copyright © 2012 Sarinah. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!] http://marix-sirius.over-blog.de/
Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3044554
Hónap: 11003
Nap: 468