Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MEGNYILVÁNÍTANI A LÁTOMÁSAITOKAT A MAGAS ENERGIA NAPOKON

Selacia és A Tizenkettek Tanácsa

taro.jpgÚgy mint a mostani Napfordulón, amikor az évszakok felváltják egymást, egy remek alkalom arra, hogy feltöltődjetek és számba vegyétek azt, hogy hol is tartatok az utatokon. Felismerhetitek azt, hogy ezen a Napfordulón, kinyilváníthatjátok bármely szándékotokat, mert kihasználhatjátok a mostani magas rezgésű energiákat, melyek így segítenek bennetek az álmaitok megvalósulásában.

Valószínűnek tűnik, hogy mindegyikőtök rendelkezik egy olyan világos jövőképpel, amit szeretnétek létrehozni az életetekben. A mostani helyzet segítségetekre van arra, hogy a látomásaitokat újrafrissítsétek, bár az egy másik kérdés, hogyan is fognak azok megnyilvánulni a fizikai valóságban.

Ami biztos, az, hogy a látomásaitokat folyamatosan frissíteni szükséges, mert az erre való törekvéseitek segítenek folyamatosan fenntartani az energiátokat. Ezzel fel is gyorsíthatjátok az előrehaladásotokat, majd időnként megvizsgálva a látomásaitokat megláthatjátok azt, hogy mennyire is haladtatok előre. A vizsgálódásaitok pedig azokban a helyzetekben, pillanatokban segítenek, amikor kételkedtek bármiben is, vagy a csodákban ahogy azok megtörténnek, amikor a nyomukba eredtek.

Képzeljétek el tehát, hogy a mostani Napforduló valami teljesen új dolgot hoz el az életetekbe. Ez lehet egy sokkal egészségesebb fizikai test, boldogabb kapcsolat, magasabb jövedelem, vagy még egy sor más dolog is. Fontoljátok meg most jól, számotokra melyek azok a legfontosabb célok. Hívjátok meg belső bölcsességeteket, hogy segítsen tisztázni azt, melyek azok a terültek, ahova a legkedvezőbb odafigyelni, hogy a céljaitok teljesülhessenek.

Amikor kéni fogjátok az ezekkel kapcsolatos tisztánlátást, az első gondolattal jönni fog, megérkezik hozzátok a válasz. Ne írjátok felül, ne változtassatok rajta, vagy ne aggódjatok azon, hogy hogyan fog az megtörténni, hanem egyszerűen mint amikor számítógéppel dolgoztok úgy mintha egy fájlt választanátok ki. Ha sikerült megállapítani azt, mi a legfontosabb célotok, ezt írjátok le egy papírlapra, ez segíteni fog abban, mert ez még valóságosabbá fogja tenni. Ezen kívül adni fogunk még majd nektek még nagyobb rálátást, betekintést a következő kérdések feltevésével.

Mit is hagytam figyelmen kívül, vagy mit felejtettem el, megtenni azért, hogy segítse a céljaimat valóságossá tenni? Az Imák és a szándékok fontosak, de figyelembe kell venni a külső világ tényezőit is. Ez magába foglalja azt, amit teszel, annak a gondolatmintáit és az érzelmi visszahatásokat, reakciókat.

Megváltoztatod-e, újragondolod-e a dolgokat? Megmaradtok-e a jelenlétben és a pozitív középpontotokban? Imádkoztok-e, hogy legyen-e válasz?

Kérnetek kell, és egyértelműen kell kérnetek, hogy mit is akartok, mert ez hozza a legtöbb hasznot a számotokra, amikor a kérést pozitív tartalommal teszitek meg. Ezután legyetek megfigyelői annak, hogy mit hoz elő a válasz, mit mutat meg nektek ezzel kapcsolatban, és ekkor tegyetek meg egy

alkotó lépést annak megfelelően, időszerűen. Amikor így tesztek, akkor felhatalmazást nyertek az Isteni VáltozástTevő szerepetekre.

A céljaitok vajon kivitelezhetőek-e a gyakorlatban és szívközpontotokból erednek-e?

Ahhoz hogy sikeresek legyenek a megnyilvánításaitok, céljaitok megvalósítására, egy pozitívan fenntartott tervet kell készíteni. Tartózkodjatok az elemzésektől és a terveitek átírásaitól. Csak tegyétek egyszerűen. Ha elemezni és állandóan felülbíráljátok a terveiteket, akkor az megakaszthatja ezt a folyamatot.

Melyek azok az egyszerű lépések, melynek tudtával segítenének abban, hogy a látomásaitok megnyilvánuljanak?

A válasz meg fogja mutatni, azt az egyszerű valamit, amit mozgásba lendíthettek, hogy az segítse energetizálni a céljaitokat, akár kicsi akár nagy cselekedet. Például egy telefonhívás, vagy  válasz egy emailra, jelentkezés egy testedző tanfolyamra, egy időpont-egyeztetés egy baráttal, akit hónapok óta nem láttatok, vagy akár a haragotok elengedése egy üzleti partner irányába. Az első egyszerű lépés számít most.

Kinek, vagy minek adtam át az erőmet, amely tétlenségre kárhoztatta cselekedeteimet, amely azt tette lehetővé, hogy megtorpanjak a fejlődésemben?

Amint erre a kérdésre a válasz megérkezik rájöttök arra, hogy melyik személy az vagy, milyen szervezet, amely ezt teszi veletek.

Meglehet, hogy éppen vártatok egy valakinek vagy egy szervezet válaszára, hogy pénzt szerezettek, vagy egy olyan személyre, akivel találkoznotok kell most a változásotok érdekében. Gondoljatok arra, praktikus, gyakorlati szempontból, amikor várakoztok, hogy néha szükség van Isteni időzítésre, mert ez áll a tervetek kibontakozásának hátterében. Az is lehet, hogy más tudatossági szintek, finomabb és többdimenziós tényezők azonnali bevonása szükségesek. Hívjátok meg belső bölcsességeteket, aki egyértelműen fog arról szólni, hogy milyen szerepet játszanak ezek a tényezők a haladásotokban. Gondoljatok arra, hogy egy olyan állásajánlatra vártok, amely nem érkezett meg. Nem miattatok, hanem egy szervezeten belüli politika miatt. Vegyétek tudomásul ezeket a dolgot, azt hogy ilyen is előfordulhat, mert meg lehet hogy ezt szolgálva, tudattalanul adnátok át neki a hatalmatokat. Azt kívánjuk, hogy szerezzétek vissza a hatalmatokat, mert csak ezzel együtt lehetséges egyértelműen leküzdeni az akadályaitokat. Nem számít, hogy a céljaitok milyen távolságban vannak, mert akkor fognak közelebb kerülni hozzátok, ha pozitív lépéseket tesztek meg még ma. Ne ijedjetek meg azon, ha először teszitek meg ezt a lépést, de az sem  számít, hogy hányszor teszitek, mert a jelenlegi magas energia közelebb hozza az álmaitokat. Ne hagyjátok azt, hogy elvárásaitok szóljanak ki belőletek, mert azok tönkretehetik a jelenlegi és a jövőbeli pillanataitokat.

Egyszerűen, minden nap a látomásaitok frissítésével induljatok minden nap, engedjétek meg a szíveteknek, hogy megmutassa nektek mely úton szükséges járnotok.

 

Forrás: http://spiritlibrary.com/selacia/manifesting-your-vision-on-high-energy-days

http://www.foldicsillagok.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3044576
Hónap: 11000
Nap: 467