Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MEGTEREMTENI EGY HATÁROK NÉLKÜLI VILÁGOT

MEGTEREMTENI EGY HATÁROK NÉLKÜLI VILÁGOT Az IsteniVáltozástTevő szerepetekről – A megbocsátásról A Tizenkettek Tanácsa üzenete Selacián keresztül      
Írta: Selacia/Tizenkettek Tanácsa   
2012. április 01. vasárnap, 13:03

MEGTEREMTENI EGY HATÁROK NÉLKÜLI VILÁGOT

Az IsteniVáltozástTevő szerepetekről – A megbocsátásról

A Tizenkettek Tanácsa üzenete Selacián keresztül

közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Nincs is olyan jobb és rendkívüli idő, a megbocsátásra és a múlt elengedésére, mint most. Sokkal jobban, mint bármikor, itt van egy kulcsfontosságú pillanat, a múltból származó harag és áldozatiság érzéseinek tisztítására. Mind az embereknek, mind minden egyes országnak muszáj ezt a tisztítást megtenniük.

Minden felállított határ csak a fejetekben létezik. Ezeket a határokat le kell bontani, mielőtt a Föld új fényteste materializálódik.

Ha 100 év múlva vissza tudtok majd nézni a napjainkra, arra, amikor most az emberiség a keresztútjára került, és ahogyan szembenézett ezzel, akkor tudni fogjátok, hogy milyen fontosak is voltak ezek a pillanatok a jövő generációra nézve. Képesek lesztek látni azokat a választásaitokat és döntéseitek, melyek napvilágra kerültek. Fel fogjátok tisztán ismerni, azt hogy az emberiség milyen hatalmas potenciállal rendelkezik, mint most amikor a létezését egy szeretet alapúra változtatja meg, de látni fogjátok majd a választási lehetőségeitek közül azokat is, melyek közül néhányuk félelmetes következménnyel járhatott volna.

A belső bölcsességetek szervesen kapcsolódik a spirituális/lelki önvalótokhoz, és ez szélesebb látásmódot tesz lehetővé. A bölcsesség részetekhez megérkezéséhez azonban már nem kell 100 évet várnotok, hogy teljesebb legyen a kilátásotok. Azt már most is nagyon jól tudjátok, ha megsért valaki bennetek, akkor az mindenütt fáj. Valószínűleg azt is észrevettétek, ha valami sérülést, törést okozott a múltatokban, akkor azt az érzést meg kellene gyógyítani. Ha úgy érzitek, akkor most gondolkodjatok el a fájdalmat okozott dolgaitokon. Ha ti, ugyanúgy, mint a legtöbb ember megtanultatok küzdeni a fájdalmakat okozó eseményekkel, úgy mint: a harag, hibáztatás, tagadás, megtorlás és elnyomás érzéseivel. Ezek egyike se fog meggyógyulni persze saját magától, bár készen álltok rá. Ezért ne bánkódjatok és ne bántsátok magatokat, hanem tanuljatok belőle, és határozzátok el erre magatokra és ne vesztegessetek rá több időt.

Javaslatok a megbocsátásra

 

Megbocsátani magunknak és másoknak! Ez a kulcsa a szabadságotoknak. A harag vagy irigység fogságba ejt bennetek, attól függetlenül, hogy ki volt a sértett vagy a sértő. Ez még azokra a személyekre is igaz, ha valaki csak tervezi azt, hogy megsértsen bennetek, és vonatkozik arra is ha feláldozzátok vagy megtagadjátok magatokat (ha önmagatokra vagytok dühösek vagy haragszotok). Bocsássatok meg magatoknak, mert nem többet és jobbat tettetek a munkátokkal, amin dolgoztatok, ahogy azt elvárhattátok volna. Legyetek szeretettel és szelídséggel magatokkal és mások iránt, mert ez a gyógyszer a gyógyulásotokban.

 

A megbocsátás egy választás. Ez egy olyan döntés, ami rajtatok múlik. Ne várjatok arra, hogy mások megelőznek a bocsánatkéréssel. Legyetek Azok, akik a Szellem egy magasabb útját járják, az elengedés és megbocsátás útját azok, akik jóságot látnak mindenben és mindenkiben. Minél tovább vártok ennek az útnak a választásával, annál inkább fogtok szenvedni.

 

A megbocsátáshoz meg kell tanulni, száműzni az áldozatiságot a tudatosságotokból. Ti az IsteniVáltozástTevők vagytok, kódolva/fénnyel jelölve vagytok arra, magatokhoz vegyétek életetek irányítását és a világ társteremtőiként tapasztaltok. Amikor áldozatnak érzitek magatokat, akkor az azt jelenti, hogy az egótok irányít bennetek, aki arról próbál meggyőzni bennetek, hogy nincsen hatalmatok saját sorsotokat irányítani. A ti feladatotok most az, hogy megtanuljátok felismerni az egotok hangját és azt, hogy vállaljátok azt, hogy a vezetőülésből reagáltok az életre.

 

Döntsetek abban, hogy nem engeditek meg megmérgezni a családi kapcsolataitokat, mert az blokkolhatja a lelki fejlődéseteket. Persze ezt könnyebb mondani, mint megtenni, mert a kora gyermekkorotokból a családotokban szerzett sebek, ma is élnek bennetek, és ezeket úgy élitek át, mintha gyermekek lennétek most is. Mi tartja életben ezeket? Akkor maradnak életben, amikor a gondolkozásotokban visszajátsszátok a múltatokat, és azt veszitek észre, hogy nem gyógyultak meg ezek a sebek a már nem működő családi mintákban.  Családtagjaitok meglehet, hogy még élnek, vagy már le is kapcsolódtak rólatok. Ha nem bocsátatok meg nekik, vagy nem engedtétek el őket, akkor úgy cipelitek tovább magatokkal a sérüléseiteket, mint egy bőröndöt és ez befolyásolni fogja azt, hogy érezzetek magatokkal más emberekkel és a lehetőségeiteket is. Bátorság és kitartás kell ahhoz, hogy meggyógyítsátok a múltat, de meg tudjátok tenni ez az igazság. Döntsétek el, és tegyétek meg magatokkal még ma, hogy megváltoztatjátok a családotokkal kapcsolatos érzéseiteket, amik sebesülést okoztak, összpontosítsatok a jelenre, legyetek nyitottak bármilyen gyógyításra/gyógyulásra, amely szükséges ezekhez, hogy a sérüléseitek elengedésre kerüljenek.

A megbocsátás azt jelenti, hogy magatokra összpontosítatok. Nem tudjátok elengedni a múltat, ha a múlt sebei miatt vagytok megszállva, ha meg vagytok szállva más emberektől és fájdalmat okozó helyzetektől, és attól hogy mások mit tartanak felőletek. A megbocsátásnak semmi köze ahhoz, hogy mások véleményei arra kényszerítenének, hogy változzatok meg. Hagyjátok a múltatokat a múltban! Vállaljatok felelősséget az Isteni VáltozástTevők szerepében, és tegyétek lehetővé, hogy ne úgy érezzétek, magatokat mintha áldozatok lennétek. Engedjétek el az áldozati látásmódot, mert ez nem vezet el az igazságotokhoz. Ti Isteniek vagytok! Ti egy hatalmas, erős szellemi lények vagytok, miután egy sor emberi tapasztalattal fejlődtetek. Emlékezzetek arra, hogyan kell szeretetben élni és arra, hogy hogyan kell szeretni.

Folytassátok isteni természetetek felfedezésének útját, körülölelünk bennetek szeretetünkkel és áldásainkkal!

Mi Vagyunk a Tizenkettek Tanácsa

Forrás: Creating a World without Borders  - Your Role As A Divine Changemaker-

www.selacia.com

http://spiritlibrary.com/selacia/creating-a-world-without-borders

közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3046182
Hónap: 11057
Nap: 683