Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megtervezzük életünk kihívásait - 02

Megtervezzük életünk kihívásait, mielőtt megszületünk?
 
2. rész

© Robert Schwartz – www.yoursoulsplan.com
Copyright © 2012 Robert Schwartz. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Do We Plan Our Life Challenges Before We’re Born?

A „Lelked adománya” (című könyv) [„Your soul’s gift”] a szeretett állatbarátaink esetében is megvizsgálja a születés előtti tervezést. A „Kedvencek” [„Pets”] fejezetben leírom Marcia szívbemarkoló történetét, aki születése előtt megtervezi, hogy törpe lesz. Ma, felnőtt nőként is 4 láb és 6 hüvelyk (kb. 137 cm) magas maradt. Marcia tudta, hogy a törpeség félelmetes kihívás lesz, főleg gyermekkorban, mikor az iskolatársai ingerelni fogják és kiközösítik. Ezt észben tartva sok feltétlenül szerető állatot tervezett magának gyermekkorától egész életén át – kutyákat, macskákat, lovakat, sőt még egy „Görbecsőr” [„Crooked Beak”] nevű kakast is. Ezenfelül megtervezte a velük való telepatikus kommunikáció képességének meglétét is.

Gyermekként, mikor az iskolából könnyekkel kísérve jött haza, „Szürkés” [„Dusty”] nevű kutyája azt mondta neki: „Ez rendben van. Számomra tökéletes vagy.” És a palominója [aranysárga lova – lófajta], „Gepárd” [„Cheetah”] mondta neki: „Nem számít, hogy ők (gyermekek az iskolában) mit mondanak. Nézd, mit tudunk te és én közösen tenni! Gyere! Menjünk!” Az állatoktól érkező feltétel nélküli szeretet elfogadása egy bölcs döntés volt Marcia születés előtti tervezésében.

Ugyancsak felderítek néhányat a leginkább traumás tapasztalatokból, melyeket egy ember csupán megtestesülése során tapasztalhat. Vannak fejezetek, melyek kifejezetten a vérfertőzésről és nemi erőszakról szólnak. Sokáig gyötrődtem azon, hogy tartalmazzon-e a könyvem ilyen témákat, ugyanis semmiképpen sem szerettem volna újra traumát okozni senkinek, illetve vérfertőzést, vagy megerőszakolást átélteknek azt okozni, hogy önmagukat érezzék felelősnek. Senki, aki ilyet tapasztalt, nem hibáztatható a tapasztalatért. Végül azonban úgy éreztem, hogy ezekben a fejezetekben található bölcsesség gyógyulást kínál, és a felfedezettek leírása mellett döntöttem.

Miért tervezné bárki a születése előtt a vérfertőzés vagy nemi erőszak megtapasztalását? A spirituális alapigazság az, hogy nincs kifejezetlen tudatosság. Más szavakkal, bármi is van benned, akár tudatos vagy tudatalatti szinten, kifejeződik a külső világban. A külső a belsőt tükrözi. Közülünk majdnem mindenkinek voltak előző életei, melyekben olyan önmagunkkal kapcsolatos hiedelmekre jutottunk, amikről a szellemünk tudja, hogy valótlan. Két, a leggyakoribb téves hiedelmek közé tartozó vélekedés, hogy értéktelenek és erőtlenek vagyunk. Ha mindkét említett hamis vélekedéssel rendelkezel a tudatodban, azok leképeződnek a téged körülvevő világban, időnként olyan traumatikus tapasztalatok formájában, mint a vérfertőzés vagy megerőszakolás.

A leképeződés célja nem a te megbüntetésed. Ellenkezőleg, a cél a valótlan hiedelmeid tudatos figyelmed fényébe emelése, ahol gyógyíthatóak. Ez egy különösen nehéz életterv-típus, ellenben benne rejlik a mélyreható gyógyulás lehetősége.

Ha akarjuk, elutasíthatjuk, hogy a Föld gömbölyű, azonban ez még nem teszi lapossá. Ennek ellenére is gömbölyű lesz. Ehhez hasonlóan tagadhatjuk, hogy a lélek olykor (noha bizonyosan nem mindig) születés előtt megtervezi az olyan traumák átélését, mint a vérfertőzés vagy nemi erőszak, azonban ez még nem jelenti azt, hogy az ilyen tervezés ne fordulna elő. Előfordul. Az emberiség ezredéveken át a szenvedésen keresztül tanult. Ha a szenvedésen keresztüli tanulás paradigmáján [világképén] túlra akarunk jutni, akkor bátorsággal, megingathatatlanul kell szemügyre vennünk azt, hogy mi hever a tudatunkban.
Majd aztán ezt meggyógyítani.
 

© Robert Schwartz – www.yoursoulsplan.com

Copyright © 2012 Robert Schwartz. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

Translated by / magyar nyelvű fordítás: TL

Fényvilág Press

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3067144
Hónap: 15518
Nap: 632