Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi a NESARA

MI A NESARA Fénykör - Fénykor Hírlevél / 7 2003.12.14.
   
Írta: SHAUMBRA   
2011. október 27. csütörtök, 09:42

 

 

KÖSZÖNJÜK SHAUMBRA !!!

 

MI A NESARA

 

Fénykör - Fénykor Hírlevél / 7 2003.12.14.

Forrás:www.shaumbra.wire.hu

 

FELHÍVOM MINDEN KEDVES OLVASÓ FIGYELMÉT, HOGY AZ ALÁBBIAKBAN A NESARA-VAL ÉS ANNAK MAJDANI BEVEZETÉSÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK RENDKÍVÜLIEK.

ÉRDEMES IDŐT SZÁNNI RÁ!

A 7. szám tartalmából:

NESARA avagy egy új kezdet titkos törvénye az USA-ban

St. Germain „chanelling” üzenete a NESARA utáni csodálatos jövőről

 

A NESARA

NESARA = National Economic Security And Reformation Act

Azaz magyarul nagyjából: Nemzeti Gazdasági Jóvátételi És Megújulási Törvény

Bővebb információ és linkek a www.nesara.us internet címen találhatók. Az alább következő fordítást innen, illetve a www3.ceinternet.com.au link alapján készítettem.

„1993-ban az USA Legfelsőbb Bírósága ítéletet hozott a Farmer Szakszervezet vádja alapján, mely szerint az USA bankjai fondorlatos módon foglaltak le jelzálogként farmgazdaságokat. A bíróság bizonyította, hogy az USA kormánya összejátszott a bankokkal a tulajdonok lefoglalásában.

További bizonyítékot szolgáltatott a szakszervezet vádjainak igazára egy nyugalmazott CIA ügynök vallomása is. Az eljárás során kiderült az is, hogy a jövedelem adó módosítása sosem volt előírás szerint jóváhagyva a megfelelő számú (USA) állam szavazata által, így az érvényben lévő jövedelem adó szabályok törvénytelenek voltak.

Az USA Legfelsőbb Bírósága nagy többséggel a Farmer Szakszervezet javára döntött. A bírók kiderítették, hogy rengeteg bizonyítéka van a ténynek, hogy az amerikai kormány és a Federal Reserve Bank számtalanszor becsapja az amerikai polgárokat.

A bírók felismerték, hogy a helyzet megváltoztatására nagy horderejű reformokat kell életbe léptetni.

A Legfelsőbb Bíróság törvényalkotási, döntéshozatali procedúrája során általában egy vagy több bírót jelölnek ki arra a szerepre, hogy a folyamatot figyelemmel kísérje. A fenti esetben öt bírót jelöltek ki arra a feladatra, hogy egy bizottságot alkotva dolgozzák ki a megfelelő lépéseket a szükséges kormányzati és banki területen megvalósítandó reformokra.

A bírók a reformok kimunkálása során igénybe vették szakértők közreműködését is gazdasági, pénzügyi, banki, alkotmányozási, kormányzási és több más kapcsolódó területről.

Munkájuk során több ezer támogatót szereztek világszerte. Ezeket a támogatókat, akik azon munkálkodnak, hogy elhozzák nekünk a NESARA-t „Fehér Lovagoknak” nevezték el.

A Fehér Lovag elnevezés a Wall Street Journal-től származik, az ellenséges vállalat felvásárlást megakadályozó személyeket illetve vállalatokat nevezték így, akik megakadályozták, hogy a bajban lévő vállalatokat nagyobb cégek olcsón megvásárolják és megszüntessék.

Ezek a személyek, akik azért harcolnak, hogy elhozzák Amerika és az egész világ számára a NESARA-t és megszabadítsák az embereket a kormányok és a bankok cselszövéseitől, megérdemlik, hogy Fehér Lovagnak nevezzék őket.

A titkosság megőrzése érdekében a Farmer Szakszervezet jogügyletének azonosító számát megváltoztatták annak érdekében, hogy az iratok a reformok életbe lépéséig titokban maradjanak. A folyamat során mindenkinek, aki a reformok kidolgozásával kapcsolatba került, alá kellett írnia egy megállapodást, mely szerint a Legfelsőbb Bíróság reform-életbeléptető folyamatát titokban tartja. A titok megszegőit az árulás vádja és halálbüntetés illette volna.

Az öt bíró éveket töltött azzal, hogy kidolgozzák a bevezetés módját úgy, hogy a reform összhangban legyen az amerikai kormánnyal, a Federal Reserve Bank tulajdonosaival, a Valuta Alappal, a Világbankkal és még számtalan más országgal, beleértve az Egyesült Királyságot és más európai országokat is. Az amerikai banki reformok célja az volt, hogy a Federal Reserve bank rendszer váljon az USA államkincstárának részévé. Ezen kívül célul tűzték ki azt is, hogy a bankok fondorlatos, az állampolgárokat becsapó műveleteikkel azonnal hagyjanak fel és fizessenek visszamenőleges jóvátételt mindenkinek, akiket a múltban rászedtek.

Az amerikai banki reformok az egész világra hatással lesznek a reform terv szerint.

Miután nem sikerült megteremteni az összhangot és a megegyezést a kormányzattal és a bankokkal, a bírók elhatározták, hogy a reformokat egy törvény formájába öntik, amelynek a neve NESARA. A törvényt titokban fogadták el 2000. március 9-én. A törvény bejegyzését (annak érdekében, hogy ne lehessen könnyen megtalálni)( MI)) megváltoztatták úgy, hogy a törvény nyilvántartási száma egy emlékéremre vonatkozzon.

A Kongresszus tagjait utasította a Legfelsőbb Bíróság arra, hogy tagadják a NESARA létezését, így a Kongresszusnak minden tagja úgy tesz, mintha a NESARA törvényt nem fogadták volna el.

 

 

A NESARA többek között az alábbi lényeges előnyöket kínálja az amerikaiaknak, majd később a többi ország polgárainak:

1. Hitelkártya, jelzálog és más banki adósságok elengedése, a bankok és a kormány anyagi károkozásának jóvátétele

2. A jövedelemadó megszüntetése

3. Az idős állampolgárok jobb anyagi megbecsülése

4. Új elnök- és Kongresszus választás kiírása 120 napon belül a NEARA bejelentését követően

5. A választások ellenőrzése és érdekcsoportok beavatkozásának megakadályozása

6. Új nemesfém alapú amerikai nemzeti valuta létrehozása

7. Az alkotmányos törvényhozás visszaállítása

8. Az USA által folytatott agresszív katonai cselekmények azonnali leállítása

9. Béke teremtés a világon

10. Világméretű, igazságos elosztása a hosszú idő alatt felhalmozott hatalmas gazdagságnak

11. Óriási pénzösszegek felszabadítása humanitárius célokra

12. Új, eddig eltitkolt, tiszta technológiákkal működő eszközök felszabadítása és elterjesztése

13. …és még sok-sok más.

 

A fenti másik linkről további kiegészítések:

„…Amint az előkészületek megtörténnek, a NESARA hivatalosan is be lesz jelentve a tömegtájékoztatás médiáin keresztül. …Az USA kormányának le kell mondania…Bizonyítást nyert, hogy a 16. jövedelemadó módosítást soha nem fogadták el törvényesen, ezért ez a törvény illegális. Ugyanez a helyzet Ausztráliában és feltehetőleg több más országban is.

Várhatóan az egész világon követni fogják a NESARA alapelveit bizonyos új nemzetközi megállapodásoknak köszönhetően.

A NESARA bevezetését egy magasabb (dimenziójú (MI) intelligencia is segíti, amely évezredek óta kapcsolatban állt az emberiséggel. Ez a spirituális kapcsolat kiterjedtebbé fog válni a NESARA bejelentését követően.

A Titkos Kormány (más néven Világ Kormány vagy Illuminati (MI)) 60 éves kapcsolata a földön kívüli erőkkel, akiktől az elképzelhetetlenül magas szintű technológiákat szerezték napvilágra fog kerülni. Olyan technológiákról van szó, mint az időutazás vagy a Holdra és a Marsra szállás jóval korábban a nyilvánosság által ismert Holdra szállásnál.

- - - - - - - - - - - - -

A NESARA honlapján és a linkeken is fellelhető egy úgynevezett Dove Report, amely egy hölgyet takar, aki rendkívül jól van ellátva információkkal, akinek azonban a kilétét (saját biztonsága érdekében is) homály fedi. A Dove Report-ra ingyenesen fel lehet iratkozni bárkinek egy a dovelist@nesara.us címre írt méllel.

Az egyik Dove Report-ban például az alábbiak olvashatók:

„…Nagy pénzösszegek szétosztása a tömegeknek, NESARA, Fehér Lovagok, új banki és monetáris rendszer, kormány átszervezés, régi erőközpontok megszüntetése. Ezek voltak az okai annak, hogy a NESARA ellenzői a CIA-től megrendelték a 2001. szeptember 11-i támadásokat. Most olyan titkokat fedek fel, melyeket a világ leggazdagabb és leghatalmasabb emberei szigorúan őriznek. Az USA-ban és a világ többi részén az ellenőrzött médiák távol tartják az emberektől ezeket a tényeket, kivéve a teljesen egyértelmű eseményeket. A titoktartás az, ami lehetővé tette, hogy ártatlan emberek ezreinek életét vegyék el 2001. szeptember 11-én. Itt az ideje, hogy felszínre kerüljön az igazság, hogy soha többé ne történhessen meg hasonló eset. Nincs szükség háborúra. Mi, aki ismerjük a történet hátterét, tudjuk, mi folyik. Itt az ideje, hogy a nyilvánosság is megismerje a valóságot.

…Minden olyan kommunikáció, amely a háború szükségességét hirdeti egy hatalomra éhes, kapzsi, ego-vezérelt kis csoporttól származik. A családjaiknak régi hagyományaik vannak abban, hogy miként lehet a tömegeket háborúk és gazdasági hullámzások által manipulálni. Ez a csapat saját érdekei szerint kreál háborúkat. Ők, akikről írok és akik az ellenzői a NESARA-nak főként amerikai állampolgárok (többüket Európából irányítják). Ők őrködnek a legfelsőbb szintű politikusok körül. Mi amerikaiak nemtörődöm módon hozzásegítettük őket és barátaikat ahhoz, hogy magas szintű hatalmi pozíciókba kerüljenek.

De hála az égnek, az uralmuknak vége!

A Fehér Lovagoknak nevezett személyek be fogják bizonyítani, hogy ők voltak azok, akik megrendelték a támadást a WTC és a Pentagon ellen.

Hála a Fehér Lovagoknak, a régi kis csapatnak nem fog sikerülni:

1. a világháború kirobbantása,

2. további dollár kvintilliók (10 a 18. hatványon) elrablása az amerikai polgároktól,

3. egy diktátori rendszer felépítése és az Új Világrend (New World Order) létrehozása, ahol a tömegeknek a rabszolgasors jutna.

 

2000 júniusában megtudtam, hogy létezik egy befolyásos csoport a Földön, akik 20 éve a globális fejlődésért dolgoztak, éppen az ellenkezőjét tűzték ki célul, mint őseik, akik kiszipolyozták a bolygót és népét. Ezek közül többen a legnagyobb bankok tulajdonosai családjába tartoznak. A céljuk az, hogy jóléti, meggazdagodási programokat indítsanak el az átlagemberek érdekében olyan módon, hogy nagylelkű embereket nagy összegű támogatással látnak el a világ javítása, felemelése érdekében. Ezek a gazdag előrelátó személyek érezték, hogy családjaik terve a földi civilizációt katasztrófába sodorja. Hosszú időn át a Föld gazdagságának 95%-a ezeknek a családoknak a birtokában volt. A gazdag, jó szándékú látnokok úgy döntöttek, hogy változásokra van szükség a Föld túléléséhez, mivel családjaiknak nem állt szándékában változtatni a korábbi módszereiken. Felismerték, hogy csak olyan emberek hozhatják el a változást, és védhetik meg a világot, akik nem tagjai a létező status quónak.

…A NESARA ellenségei tudták, hogy hatalmuk és kontrolljuk véget ér, ha a NESARA-t publikusan bejelentik. Ezért rendelték el a 2001. szeptember 11-i támadásokat. Tudták, hogy minden készen áll arra, hogy a NESARA-t a médiákban kihirdessék. Ez azt jelentette, hogy órák választották el őket a hatalmuk elvesztésétől.

A Pentagont nem utasszállító repülő találta el, hanem egy támadó rakéta egy F16-os vadászgépről. A rakéta célja (amelyet el is talált) a Pentagonon belül működő NESARA kihirdetését menedzselő műveleti központ volt. A pennsylvaniai gép is célba talált, amely egy NESARA-val kapcsolatos földalatti bázist rombolt szét. Nem voltak arab géprablók az utas listán. A mobiltelefon beszélgetések hamisak. A mobil telefonok nem működnek 1000 láb feletti magasságban! Bebizonyították, hogy a CIA tervezte és kivitelezte az akciókat, beleértve a WTC tornyok felrobbantását is az épületben elhelyezett robbanóanyaggal. Hamarosan a nyilvánosság is meg fogja tudni az igazságot.

- - - - - - - - - - - - -

Az egyik NESARA-s linken azt állítják, hogy most december 15-én, hétfőn megtörténik a NESARA életbelépésének bejelentése. Izgalmasan hangzik!

 

 

St. Germain „chanelling” üzenete a NESARA utáni csodálatos jövőről

A következőkben egy kivonatot találtok egy november 29-i (channeling) beszélgetésből St. Germain-nel az Emberiség --a NESARA bejelentése utáni-- csodálatos jövőjéről

St. Germain:

"...az embereknek szükségük lesz egy új hit-, illetve meggyőződés-készletre. A halál utáni élet hitére és arra a hitre, hogy a magasabb dimenziókból való lények eljöhetnek a Földre és küldetéseket teljesíthetnek. Sokak számára már a halál utáni élet hite is különlegesen fontos lesz, mert sok-sok ember retteg a haláltól, pedig maga a halál folyamata csodálatos. Ez egy átmenet, egy hazaérkezés. Egy örömteli, szeretettel és gondoskodással körülvett folyamat. Olyan nagyszerű lesz, ha ezt majd minden ember felismeri a Földön.

Végül eljön az idő, amikor az emberek felismerik a halál folyamatát, és akkor majd készen állnak arra, hogy lemondjanak róla. Már nem lesz szükségetek többé halálra. Egyszerűen át fogtok lépni egy magasabb dimenzióba halál nélkül, mert amit láttok, azt teremtitek meg.

Azt teremtitek meg, amit megértetek és elhisztek, amiről meg vagytok győződve, hogy igaz. Ezért van még halál a bolygón. Ez egy hagyomány.

Egy meggyőződés, amely azt sugallja, hogy:

"a Mari néni meghalt, meg a nagymama is meghalt, tehát természetesen én is meg fogok halni." pedig nem kellene. Készíthettek magatoknak egy másik tervet, ami így szól: "A következő dimenzióba fogok átlépni, és ott fogok maradni."

...Az ehhez szükséges energiák még nem állnak teljesen rendelkezésre, de egyre közelebb kerülnek. Határozottan ebbe az irányba haladtok, és ez csodálatos lesz.

...Amikor a NESARA életbe lép, az egész bolygón érvényesülni fog. Akkor minden országban változások történnek majd a kormányokban és a szabályokban, de nem minden pontosan úgy fog történni, ahogyan az USA-ban.

...Mivel a bankok területén lezajló változások nagyon sok emberre lesznek hatással, enyhülés lesz majd a gazdasági nyomásban. Az egész világ egyszerre fog megkönnyebbülten felsóhajtani. A különböző országoknak hetek, hónapok állnak majd rendelkezésre ahhoz, hogy saját rendszerüket megváltoztassák. Időbe fog telni, főként azon országoknak, amelyeknek sok segítségre lesz ebben szüksége.

A NESARA csökkenteni fogja a világ népeinek és gyermekeinek terheit.

Más módon is fognak segítséget kapni a földi gyerekek. Miután a NESARA-t bejelentik, a „Jólét Tervben” szereplő személyek megkapják a működésükhöz a szükséges pénzbeli támogatást. Ezeknek az embereknek az eredeti feladatuk az lesz, hogy segítsék a világot és az emberiséget. Néhány ilyen programban dollármilliókkal fogják támogatni a rászoruló embereket. Rendelkezésükre áll majd a pénz, és tudni fogják, hogy meg kell osztaniuk másokkal. Az emberek százezrei fognak így a mások támogatásához szükséges pénzhez jutni. Mindegyiküknek egy testre szabott, kedvenc projektje lesz, olyasvalami, ami nagyon kedves a szívüknek. A legtöbb ember, aki az elosztásra szánt anyagi támogatást megkapja, felismeri majd, hogy az első dolog, amivel le kell számolni a Földön, az az éhezés.

...hónapok, talán néhány év is beletelik majd. Öt éven belül (a NESARA bejelentése után) minden gyermeknek nagyon boldognak, egészségesnek kell lennie.

...A NESARA bejelentését követően könnyebbé válik majd az alternatív gyógyítók helyzete, így egyre több alternatív gyógyító fog működni törvényes támogatással.

...A genetikailag módosított élelmiszereket illetően, valóban jelezni kellene a beavatkozást a csomagoláson. Ez most nem történik meg. A változások után ennek is meg lesznek a projekt felelősei, erre a célra is komoly pénzösszegek állnak majd rendelkezésre.

Azok, akik gyógyfürdőkben és klinikákon dolgoznak majd, ahol több alternatív gyógymódot képviselnek, a jövőben együtt fognak működni az orvosokkal.

...Az alternatív gyógyszerek hatással lesznek az orvosokra, főleg a család-orvosokra. Ha már nem a pénz lesz a fontos az orvosoknak, otthoni kezelést javasolnak majd a pácienseiknek, amely éppoly hatékony lesz, mint a gyógyszeres kezelés. A multinacionális vállalatok a nagy gyógyszeripari cégekkel együtt szét fognak esni. Ezután már nem lesz ilyen óriási befolyásuk az orvosokra, mint napjainkban.

Sok-sok ember fog ráébredni az igazságra a gyógyszerekkel és az egészséggel kapcsolatban.

Fel fogjak ismerni, hogy a gyógyszerek, melyeken rendszeresen élnek lassan megölik őket főleg, ha több orvosságot is szednek egyszerre (lásd a 3. sz. hírlevél gyógyszerekről szóló részét). Ennek hatására az emberek a természetes gyógymódokat fogják keresni. Egyre több történet kerül majd a mindennapi sajtóba a Reikivel, spirituális gyógyítással, kézrátételes és más alternatív gyógyító módszerekkel kapcsolatosan.

...Az emberek felismerik majd, hogy elmehetnek egy vagy két hónapra egy klinikára, és jó esélyük lesz a gyógyulásra.

...A pénz nem lesz probléma, mert ingyenesen gyógyulhatnak majd ezeken a klinikákon, amelyeket az üdülőhelyeken fognak berendezni.

...Egy másik újdonság a közlekedésben fog bekövetkezni. Az óriási olajvállalatok fokozatosan komoly

5 / 8

változásokon mennek majd keresztül. Sok feltaláló rendelkezik kész találmányokkal, amelyek a járművek büdös, kőolaj alapú erőforrásait váltják ki tiszta energiával. Ezeket már feltalálták. Már csak arra kell várnunk, hogy az olajvállalatok a háttérbe vonuljanak és a kormányok részéről se kapjanak több támogatást.

Ugyanez lesz a helyzet az otthonaitok fűtésére, és a világítására használt energiával is. Ezeket mind a szolgáltató vállalatok nélkül fogjátok megoldani. Nem kell a jövőben sok pénzt fizetni majd az energia szolgáltató vállalatoknak, mivel saját házatok energiáját ti magatok fogjátok előállítani.

(Itt jegyzem meg, hogy a budapesti áramszolgáltató 27.000 Ft-ot terhel a fogyasztóira (ki- és bekapcsolási valamint kiszállási díjként) akkor, amikor az egyébként is anyagilag teljesen padlóra került fogyasztók már nem tudják kifizetni még a havi számlájukat sem. Hát valóban nagyon itt az ideje, hogy ez a fajta kiszolgáltatottság végleg megszűnjön! (MI))

...Olyan lesz, mintha egy csoda történne, amikor majd a NESARA-t bejelentik.

Látni fogjatok, amint ezek az új lehetőségek felbukkannak. Némi időt vesz majd igénybe ez a nagy változás, de a törvények úgy fognak megváltozni, hogy az emberek érdekeit fogják szolgálni, nem a nagyvállalatokéit.

Ezért dolgozom, mert minden ember, minden civilizációtól távol élő törzs tagja és minden gyerek független és szabad kell legyen a Földön a jövőben. A kormányok azért vannak, hogy szolgálják a függetleneket, nem azért, hogy kontrollálják őket.

...A vallás egy a sok más kontrolláló tényező közül, amelynek határozottan meg kell változnia. Azt akarom, hogy minden egyes ember ismerje fel, hogy maguk is tudnak közvetlenül kommunikálni Istennel vagy isteni hírhozókkal. Nem szükséges, hogy ezt az egyház tegye meg helyettük. Valójában éppen az egyház akadályozza meg a hívőit abban, hogy Istenhez szóljanak. Annyira túlzsúfoljak a hivők fejét, hogy nem marad idejük meditációra és arra sem, hogy Istenhez szóljanak, vagy meghallják Isten üzenetét.

...Legalább 5 percet kellene hagyni az embereknek, hogy meditáljanak a templomban, de nem, nekik egy óra kell, hogy a misét, a teljes programot végigcsinálják. Ez kedvenc ön-bosszantó témám. (St. Germain-nek is?) A jövő templomában már lesz meditációra szánt idő.

Forradalom fog lezajlani a vallásokban, a hitrendszerekben is.

Egyre több és több fog felszínre kerülni az igazságból, amint többet dolgoztatjátok az elméteket, és amint több és több kérdést tesztek fel magatokban.

...Az utolsó években vagytok, de még nem vagytok a végén. Az emberek szeparációja, szétválása tovább fog folytatódni, amíg a magasabb dimenziókba nem értek.

Az embereknek meg lesz a választási lehetősége egészen addig, amíg a nagy változás meg nem történik.

Eldönthetik, hogy a másik úton haladnak tovább. Ahogyan múlik az idő, egyre többen és többen fogják a Fény útját választani.

…A jövőben nem fognak közel sem ennyi bűntényt elkövetni, mert az embereknek elég pénzük lesz, és a családjuknak elegendő élelmük. Felindulásból elkövetett bűncselekmények előfordulnak majd, mint például a családon belüli perpatvarok, mindazonáltal a gazdasági feszültség nem fogja a család békéjét veszélyeztetni úgy, mint napjainkban. A családi élet nyugodtabb lesz a NESARA után.

...Amikor majd a tömegek elől hosszú időn át eltitkolt igazságok kiderülnek, és az emberek rájönnek, hogy csúnyán becsapták őket, akkor sokaknak a hitrendszere összeomlik majd. Azonban ez egy egészséges mozzanat lesz, és nagyon rövid ideig fog tartani, ha látni fogják a sok előnyt, amelyet az új helyzet ad számukra.

A gazdasági helyzetük azonnal javulni fog. Egy idő múlva az emberek minden körülménye jobbá válik, az egészségük, a közlekedés, a lakóhelyük és a hitrendszerük is rendezett lesz.

Teljesen normális dolog ilyen helyzetben harag, de nem fog sokáig tartani, mert az emberek hirtelen extra pénzforráshoz fognak jutni, és például meglátogathatnak valakit, aki több ezer kilométerre lakik tőlük.

Az a helyzet, hogy a csillagos ég a határ a lehetőségekben.

A hitrendszerek összeomlása és újraépülése valóban be fog következni.

...A csakra rendszer megnyílásához nem lesz szükség évekre, hanem sok esetben ennél jóval rövidebb idő alatt zajlik majd le ez a folyamat. Az energiák gyorsulnak. Sok fajta választásra lesz lehetőség, sokan lesznek majd emberek, akik segítségre szorulnak, és sok örömben is részetek lesz. Biztos vagyok benne, hogy többet fogtok utazni. Azok, akik szeretik a munkájukat, maradnak majd a tevékenységüknél, azok azonban, akik nem, otthagyják majd, és olyan munkát keresnek, amelyet szeretni fognak. A "munkaerő piac" egy ideig kaotikus lesz.

6 / 8

Óriási változás lesz, a Föld nem látott még soha hasonlót. Ez egy egyszeri esemény a Földön, és segítünk nektek abban, hogy ez a változás folyamatosan, zökkenőmentesen menjen végbe.

...Valójában nagyon áldottnak érzem magam, hogy több megtestesülésben is jelen lehetek most a Földön (itt a jelenleg élő inkarnációira gondol St. Germain) . Nagyon izgalmas helyzet ez számomra, mert egyidejűleg a szellemi síkról is követhetem az eseményeket.

...A "Jólét Terv" vezetőinek egyik kedvenc projektje lesz az úgynevezett Fény Központok létrehozása. Az emberek örömmel jönnek majd ezekbe a központokba dolgozni. Lesznek majd közöttük építészek, földmérési szakértők és koordinátorok. Ezek az emberek egyszerűen a rezonancia elvén keresztül kerülnek majd a feladatuk közelébe. Sok Fény Központ lesz országszerte (St. Germain itt csak az USA-ról beszél, mert a „channeling” beszélgetés az USA-ban zajlik). Ezek a központok csodálatosak lesznek, vonzani fogják az embereket, akiknek az érdeklődési köre hasonló lesz. Lesznek oktatási központok, gyógyító központok és speciális központok állatok számára. Mindez a szellemi síkról jövő segítséggel fog történni.

Köszönjük azoknak, akik már most is követik a "fentről" érkező segítséget és együttműködnek ezekkel az energiákkal. Sokak számára az álmaik valóra válnak majd a jövőben.

...Az olyan szervezetek, mint a Vörös Kereszt, nagy fellendülésbe kerülnek, ha a „meggazdagodási programok” felelősei megkapják a működésükhöz szükséges tőkét.

El kell mondjam azt is, hogy a biztosító társaságok végül kikerülnek az üzletükből (ennek valószínűségét már Kryon is jelezte az első könyvében (MI)), mivel bármilyen váratlan esemény történik majd a jövőben, az embereknek meglesz a tudásuk és a pénzük arra, hogy kezeljék a helyzetet.

...Mindenkinek jobb, kellemesebb lesz az élete a NESARA után.”

Eddig St. Germain.

Mivel megmosolyogtatóan utópisztikusnak tűnhet többek számára a fenti információ, két dologra szeretnék emlékeztetni:

1. Utópisztikusnak tűnt-e, mondjuk 1988-ban, hogy a Szovjet Unió villám gyorsan, békésen összeomlik, és a Keleti Blokk nyugati blokká alakul éveken belül?

2. Ha mi magunk teremtjük meg a jövőnk valóságát, akkor érdemes-e szkeptikusan kezelni a NESARA-t és az azt követő megjövendölt boldogabb, harmonikusabb életet, vagy inkább jobb lenne rákapcsolni, hogy erősebb és pozitívabb gondolati és érzelmi energiákkal teremtsük meg ezt a várva-várt jövőt?

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3044569
Hónap: 11004
Nap: 467