Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mihály Arkangyal / Egy óra egy angyallal -részlet / 2012-11-05

Mihály Arkangyal / 2012. november 5.

Linda Dillon közvetítése
Részlet: Egy óra egy angyallal című rádióműsorból –InLIght Radio
mihaly.jpegTémák: A 11/11-es és a 12/12-es portál, „A háború megnyerése”, a korai felemelkedés és a felemelkedés idővonala
Geoffrey West (GW): … Ha az elkövetkezendő 7 hétre tekintünk, akkor két jelentős, összehangolódással kapcsolatos időpont következik, Az egyik a 11/11-es, a másik a 12/12-es portál. Mi fejeződik be november 11-én? És mi december 12-én?
Mihály Arkangyal (MAA): A 11/11-es portál – tudjátok – 1992. november 11-én nyílt meg, és azóta folyamatosan emelkedett az energiaszintje, mely az egész emberi faj és Gaia számára hozzáférhető. Úgy tudjátok elképzelni, mint amikor kapukat nyitnak meg, de most szabályosan feltépik őket. A 11/11 célja, ahogyan 2011.11.11. célja, sőt még 12/12 is, hogy a kiteljesedést nem csak 11/11-én, hanem 12/12-én is elérhetitek. A lényeg a szeretet kiteljesedése és növekedése a szívben, ill. a hálóhoz való kapcsolódás.
Most nem csak Gaia bolygószintű hálójáról beszélünk, nem csak az emberi hálóról, hanem az univerzum hálójáról, a multiverzum hálójáról, az omniverzum hálójáról, amit mi a szeretet kapcsolódásának hívunk, az emberi lények közötti, az angyalok közötti, a hibridek közötti, a csillagmagok közötti és a földvigyázók közötti nyíltszívűség felé való kitárulkozás. Itt egy fokozódó hatásról van szó, az érzékelhető szeretet mély, személyes lehorgonyzásáról és kiterjesztéséről.
Ezek nagyon fontos időpontok. Mind a kettő a 11/11 és 12/12 is – tudjátok, az Isteni terv nem tartja magát általában időpontokhoz, de ezek az emberek számára fontos hivatkozási [orientációs] pontok, amire most felhívjuk figyelmeteket. Ezek a felemelkedés fontos jelzőfényei, szertartásokkal, meditációval és imával… Képzeljétek úgy, mint az Univerzum Békéjének elrendeltetése. 
El tudjátok ezt képzelni? Tegyétek meg. Ez a nap, amikor minden nemzet, minden lény legbelül kap egy lehetőséget. Szükséges? Nem. De megadatik az arany-kék lehetőség, nem csak a belső béke, hanem a külső béke megteremtéséhez – az egész bolygón, minden nemzetben, minden vezetőnél, minden iskolásnál…
Ez nem csak a stratégiai békekezdeményezésem beteljesedést jelenti. Ez a ti stratégiai békekezdeményezésetek beteljesedését is jelenti. Ez nem csak a háborúk, a civil zavargások és a Szíriai mészárlások végét jelenti. Ez a bandaháborúk közti viszály, a családi erőszak, a kínzások végéről szól. A béke fontosságának tudatosítása a cél. Ez az, amit ez a portál és ez a nap jelent… ez az, ami egyes embereknél az ajtón kopogtat.
Amit ajánlunk, az események, rendezvények tervezése, amik a békéről szólnak azon a napon. Hogy ezt kommunikáljátok a testvéreitek felé a Földön.
Nos, most van két időpontotok. Szeretitek az időpontokat, nem igaz? December 12-e különösen fontos. És még egyszer, ez egy további megnyitása és lehorgonyzása az energiáknak, ami 1993. december 12-én kezdet beáramolni. Ez volt az időintervallum, amiben az volt a feladat, hogy vigyétek véghez a dolgokat és növekedjetek – és ez így is történt- 24 éven keresztül. Még nem értetek teljesen a végéhez, bár 2012. november 11-e, egy 22 éves időciklus lezárulása volt. Ez mind előkészületeitek részét képezte, mint azt tudjátok. Mégis tartsátok szem előtt: igen, ez egy rövid szakasz, de az idő határtalan, az idő semmiség. De most a december12-ről szeretnék beszélni.
Tehát létrehoztátok a békéteket [belső békét] és vannak békekezdeményezéseitek [külső békére utal]. Mi a következő lépés? Az egyensúly. Sokszor beszéltünk arról, hogy meg kel találnotok az Egységet, az Összetartozást és az Egyensúlyt. Mindannyiótoknak ’haza kell jönni’, rá kell lelnetek a Szeretetre, a Bizalomra, a Megbocsátásra – jól végeztétek a dolgotokat. Egység-Összetartozás-Egyensúly.
Igen. Képzeljétek ezt a 12/12-es portálnyitást, mint egy kollektív határkövet, bolygó szintű ünnepként, teremtésként, az egyensúly megszerzéseként és visszaszerzéseként. Ezt geopolitikai, társadalmi és családi szinten is értjük. Minden szinten. Fizikailag… nos, fizikailag testetek kiegyensúlyozásra kerül. És igen, mindannyian érzitek/éreztétek, hogy jelenleg majdnem kiteljesedett állapotban vagytok.
Mi történik, ha a békét lehorgonyozzátok? Nos, létezik a teremtés gyakorlata, nem igaz? Van egy gyakorlati haszna, ami nem csak belsőleges, hanem a globális társadalmon belüli teremtés, a mindenki által felismert egyensúly elismerése – 7 milliárd ember egyensúlya: béke a 3. dimenzióban 11/11-én; egyensúly és a felemelkedéshez való készültség állapota 12/12-én.
Közelebbit nem mondok el nektek, mert nem szeretnék tetemes mennyiségű hamis elvárást előidézni; inkább arról beszélek, ami energetikailag létre jön, hogy hogyan vesztek részt a Mennyei Anya tervének kiteljesedésében.
Számomra fontos, hogy elmagyarázzam a két kiteljesedő portál jelentőségét, hogy felkészülhessetek és örömtelien vegyétek fel magatokba az energiát, ami benneteket és a bolygót eláraszt.
Van még valami, amit szeretnék szóba hozni, ha lehetséges.
GW: Parancsolj kérlek.
MAA: Steve Beckow írt a háborúk befejezéséről a platformotokon, hogy hogyan vélekedtek a háborúról és hogy hogyan nyertétek meg a háborút: Szeretettel. MEGNYERT és EGY [WON és ONE angolul hasonló hangzású]. És szeretném ezt megerősíteni. Szeretném, ha mindenki megértené ezt, hogy mi-mindenen mentetek keresztül. A sötétség, a kétségbeesés, a csalódottság, a harcok, a lázadás, a régi elengedése és az igazság elfogadása. Nem az én igazságomé, a ti igazságotoké, AZ igazság elfogadása: elfogadni valakit és megengedni, hogy a szeretet rügyre fakadhasson.
Megtettétek és igen, megnyertétek a [belső] háborút. Megnyertétek a fénymunkások, a fényőrzők, a szeretet fenntartóinak háborúját. Most visszahozlak benneteket.
A háborúk során, egymástól távoli helyeken vagy akár a II. világháború csatamezőin, voltak olyan helyek, ahol tovább harcoltak, a háború befejezésének ellenére. Egyesek nem tudták, nem vették észre, hogy vége a harcnak, vége az erőszaknak, a pusztításnak.
Így vannak olyan helyek a szívekben és a bolygón is, ahol még egyáltalán nem köztudott, hogy a háborút már megnyerték. Ezért támogatom ezeket az alkalmakat [rádióadás], a jó hírek felismerését és terjesztését.
Vége a háborúnak, megnyertétek. Ami azt is jelenti, hogy mi is nyertünk. Ami azt is jelenti kéz a kézben, szív a szívvel haladunk együtt. Haladunk előre a kiteljesedésben és az újjáteremtésben. ….
Köszönet Geoffrey. Folytathatod.
GW: Miközben haladunk a felemelkedés irányában, sok emberben kérdések fogalmazódnak meg. Tudjuk, hogy vannak, akik féltik családi, baráti kapcsolataikat és a kedvencként tartott állatokhoz fűződő kapcsolataikat és ezen kérdések közül már sok megválaszolásra került. Mialatt az idővonalak egyesülnek, jelenlegi tudásunk szerint tömörül az idő és ezt érezzük mi gyorsulásnak.
Mialatt ezek az idővonalak összefonódnak és bizonyos tapasztalatok és kimenetelek elveszítik szükségességüket, hogyan fogják azok, akik maradnak mások felemelkedését -akikhez érzelmileg erősen kötődnek- megtapasztalni? Eltűnnek az emberek? Fizikai halált tapasztalnak meg? Valamelyik a kettő közül? Ha eltűnnek, akkor az idővonal a fizikai emlékezetükkel együtt eltolódik? Vagy legalább addig, amíg az egyén maga is felemelkedik?
MAA: Barátom, azokra utalsz most itt, akik nem kívánnak felemelkedni?
GW: Vagy azokra, akik nem most mindjárt emelkednek fel. Ahogy én ezt értem és javíts ki kérlek, sokan korábban emelkednek fel, mint mi azt az idővonal kapcsán észleljük vagy a december 21-i dátumból ismerjük. Hogy fogják ezt észlelni, akik még nem emelkedtek fel/ vagy csak később akarnak felemelkedni?
MAA: Értem. Akkor elmagyarázom. A felemelkedők számára megmaradnak az emlékeik és a jelen, ez egy energetikai lenyomat. Egy emlék és a jelen azokról, akiket hátrahagytatok, vagy akik egy lassabb idővonal mellett döntöttek a beteljesedést illetően. Tiszta, tökéletes és folyamatosan jelen van, mert átlépted a pontot, ahol az illúzió fátyla már nem létezik, annak ellenére, hogy az emberek annyira hozzá vannak nőve, mint a drága gyöngyökhöz [kincsekhez]. De mindig teljesen tudatában lesznek [a felemelkedettek], ki az, aki itt van és ki az, aki nem, ki van a 3. dimenzióban, ki van a 7. dimenzióban vagy valahol máshol.
És azok, akik a felemelkedés lassabb ösvénye mellett döntenek, akik még abban a folyamatban vannak, hogy békére leljenek a harmadik dimenzióban és mindent rendbe hozzanak, családjukat energetizálják, hogy ők is jöhessenek stb. – hiányolni fogják azokat, akik előre mentek [a felemelkedésben]? Nem. Meg is mondom miért.
Először is, azok, akik hamarabb emelkednek fel, vissza fognak térni és jelenlétük még az idegenek számára is érezhető lesz. Ez a szerepe és feladata a kapuőrzőknek. Így a harmadik dimenzióban lévő emberek, akik egy lassabb folyamatban vesznek részt, nem emlékként fognak érzékelni benneteket és nem felejtenek el. Számukra teljességben részesei lesztek életüknek, még ha ti nem is lesztek teljességetekben jelen. Ott lesztek az emberek számára – és nem szeretném a hologramszót használni, hanem inkább a lenyomat-ot [imprint]. Lenyomatként lesztek itt velük.
Mondok erre egy gyakorlati példát. Vannak idők, amikor érzékelitek jelenlétemet egy helységben. Egyesek fényes kék színt látnak, mások éteri árnyékomat érzékelik. Vannak, akik teljességemet látják. Egyesek egyszerűen csak éreznek engem. De nem érzékelitek a lényem teljességét vagy a fizikai jelenlétem hatalmát, ami előttetek áll – csak nagyon kevesek érzékelik és nem folyamatosan, minden nap.
Így azok, akik tovább időznek itt [a 3D-ben], valósnak találják a felemelkedetteket. Olyan valósnak, amilyen én is vagyok számotokra. Ez a lényetek teljessége lesz? Nem. De elegendő lesz.
Azok, akik a lassabb felemelkedési folyamatot választják, ők is teljességében fognak emlékezni azokra, akik előre mentek. Ezek az érzések idővel a szeretet érzésével illannak el. Lesz egynéhány ember ( és valóban csak néhányra értem, mert addig nem adjuk fel, míg mindenki át nem ment), akik szabad akaratukból mennek más helyre, úgy érzik, mintha nem  sok változott volna.
Lesz magyarázat arra, hogy hová mentek vagy hová nem. Észlelni fogják ezt a lenyomatot, amik ti vagytok. De abban az illúzióban maradnak, ami számukra nagyon sűrű. Tehát nem törik össze a szívük. Vigyáznak rájuk, mert ez a folyamat nem kegyetlen, érzéketlen, bűntető jellegű. Ez egy dolgok feletti felemelkedés, egy csodás kibontakozás.
Azok, akik egyáltalán nem kívánnak részt venni, számukra sem lesz fájdalmas. És nekik is meg lesz a lehetőségük a felemelkedéshez, ha úgy döntenek. Az egyetlen, amit mondhatunk: van egy ablak [időintervallum]. Nem 20.000 évről beszélünk. Egy olyan ablakról beszélünk, amit azoknak szántak, akik úgy döntöttek, hogy végig csinálják ezt a csodálatos folyamatot.
Így érthető ez számotokra? Erre gondoltál?
GW: Úgy gondolom, relatíve világos számomra. Köszönöm, hogy ezt megosztottad velünk.
A következő ideillő kérdés, a fénymunkások felismerhetővé válnak a változások által. Hogyan változik a speciális feladatuk, annak fényében ami éppen most zajlik?
MAA: Ami most zajlik, az a terv beteljesedése. Az elkövetkezendő időkben fokozódik a „feltöltöttség”. Ez egy örömteli feltöltődés, nem a „Vajon sikerül? – Vajon sikerül?” harca.
Utóbbi egy abszurd és fájdalmas haladási mód. Ez valójában sokkal örömtelibb. Mint ahogyan már te is megfogalmaztad, ez a szívtől-szívig, örömszökkenések, a közös nevetés érzése. A munka, amit végeztek, folytatódik.
Ezután jön a következő fázis, az átmenet, amikor a dolgok kezdenek átváltozni. Nem lesztek magatokra hagyva, ebben támogatást kaptok csillagtestvéreitektől. Segítséget nyújtanak azoknak, akik nem teljes mértékben tudtak részt venni, akik a lassabb ösvényt járják, hogy rezgésszintjüket a kollektív normához igazítsák [emeljék].
De ez csak egy időhöz köthető feladat lesz. Olyan, mint a lajstrom és kezelés a háború végén, amikor hazatérnek a harcosok. Mindenki megkapja a kezelést, aki úgy érzi megsérült, aki azt hiszi megsebesült.
Ezután nekikezdtek az új feladatotoknak. És szeretnénk nyomatékosítani – ez a ti tervezésetek, a társteremtésetek velünk és a csillagtestvéreitekkel együttesen. Választhattok, dönthettek. De ezt a döntést már rég meghoztátok.
Te például azt mondtad – és igen azt mondom „te”, kedves barátom [G.W-re utal] – „Ha vállalom a következő feladatot, akkor kettő vagy három lehetőség közül szeretnék választani.” A lehetőséghez tartozhatna például, hogy egy küldött, egy közvetítő, egy galaktikus szóvivő légy a hajók, a Földlakók és a Fényvárosok között; szerepet vállalhatsz új típusú médiák és kommunikáció létrehozásában, ahol különböző dolgokat és lehetőségeket kell átbeszélni és lehorgonyozni [valóságba átültetni].
Vagy egyszerűen úgy döntötök, hogy egy hajón lesztek. Egyesek esetleg szeretnék a felemelkedési folyamatukat folytatni és más dimenziókba térnek vissza. Egyesek talán szeretnének tovább menni és más bolygókon, más valóságokba inkarnálódni. Míg mások talán szeretetnének visszatérni csillagtestvéreikhez, hazatérni bolygójukra. Sok lehetőség van. De egyet kiemelnék: Nem lesz az eddig tapasztalt, szokványos „munka”, a gályázás, a harc, a kiegyensúlyozatlanság. Ez a 3. dimenzió története volt és az emberi fajé. De ez nem zárja ki a „játékot, szórakozást és pihenést”. Helyettesítsétek a „munka” szót a „teremtéssel”. 
 
Csatornázta: Linda Dillon
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: the2012scenario.com
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044557
Hónap: 11002
Nap: 467