Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mihály Arkangyal üzenete 2011.06.10.

 

Mihály Arkangyal / Ashtar Parancsnok
 

Sunday, June 12, 2011
 

 

 
 


Archaea FAITH és Mihály  Arkangyal Az eljövendő Bejelentések / Első Kapcsolatfelvétel 6. Rész

Legyetek Üdvözölve Újra Szeretett Lelkek! Mihálynak és Nekem VÉGRE MEGENGEDTE az Atya és Anya Teremtő, hogy teljes egészében KÖZZÉTEGYÜK nektek, a Fény SZERETETT Fivéreinek és Nővéreinek, a Teljes Közzétel és ELSŐ KAPCSOLATFELVÉTEL Isteni Időzítését.

Mihály: EZ AZ a Pillanat Szeretett Lelkek, Amikor az Én Szeretett Faith-em és Én MINDKETTEN arra lettünk Vezetve – Nem, Sokkal inkább arra lettünk PARANCSOLVA, HÚZVA és TASZÍTVA SZENT SZÍVÜNK LEGMÉLYÉN – hogy VÉGRE Világos Információval Szolgáljunk a Hivatalos Közzétételek és az Első Kapcsolatfelvétel Isteni Időzítéséről.

MIHÁLY és FAITH: KEREKEN KIMONDVA…. AZ ATYA és ANYA TEREMTŐ ELRENDELTE, HOGY AMENNYIBEN a NYÁRI NAPFORDULÓ reggeléig, 2011 JÚNIUS 21.-e NAPFELKELTÉIG, NEM KERÜL SOR TELJES, HIVATALOS és ÖNKÉNTES KÖZZÉTÉTELRE, - ami ELISMERI a FÉNY GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ és BARÁTSÁGOS FLOTTÁINAK, VALAMINT JÓINDULATÚ LÉNYEINEK jelenlététaz EGÉSZ FLOTTÁNK azt a PARANCSOT KAPTA, hogy RÖVIDDEL ezután, ÁLCÁZOTT HAJÓINKAT Egyszerre Megmutassuk!
 
Faithnek és Nekem SE nem áll MÓDUNKBAN SE nem áll SZÁNDÉKUNKBAN egyenlőre felfedni a Pontos Dátumot, Nagyon Egyszerű ok miatt: Az UTOLSÓ MEGMARADT Sötét Összeesküvők NYÍLTAN RÁVETNÉK MAGUKAT erre az információra és azt arra HASZNÁLNÁK fel, hogy Amennyire csak Erejükből kitelik, MINÉL TÖBB FÉLELMET KELTSENEK holmi “Idegen Invázió” gyanánt!

 A NAPNÁL IS VILÁGOSABB KELL, HOGY LEGYEN: AZ ELSŐ KAPCSOLATFELVÉTEL KÜLDETÉSE NEM, NEM IS LEHET SOHA HOLMI ELLENSÉGES LÉPÉS AZ EMBERISÉG ELLEN!!! Ez Egy Olyan Dolog ami ABSZOLÚT NEM Tűr meg Semmi KOMPROMISSZUMOT!!! Sem a Teremtő, sem pedig a MENNYORSZÁG NEM FOGJA MEGENGEDNI, hogy az Első Kapcsolatfelvétel TÖRTÉNELMI Küldetése Bárminemű További Késedelmet  Szenvedjen a Sötét Összeesküvők Miatt.

A Sötét Összeesküvők MÉLYSÉGESEN SZERETNÉK, ha KÉPESEK Lennének Megakadályozni a Mennyországnak és az Atya-Anya Teremtőnek az Emberiség és Gaia Mennybemenetelére irányuló Tervét!!! Szeretett Lelkek, Nagy ÖRÖMÜNKRE szolgál Mihálynak és Nekem, hogy VÉGRE KÉPESEK vagyunk egy SOKKAL VILÁGOSABB Ismeretettel Szolgálni a Hivatalos Közzétételek és az ELSŐ KAPCSOLATFELVÉTEL “Időzítéséről”

Szeplőtlen Szeretettel és Örömmel,

ÉN VAGYOK Mihály és ÉN VAGYOK FAITH. 

Fordítás: Bella
(www.galaktikusuzenetek.com)

Forrás: www.facebook.com/profile.php

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3044551
Hónap: 11005
Nap: 468