Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mihály Arkangyal üzenete 2012-01-18

 


Belső ajándékaink visszaállítása 
– Mihály Arkangyal üzenete

2012. január 18.

 

© Takeli MMagdalen, http://takeli.com


Üdvözlet, szeretett Mestereim, Mihály Arkangyal vagyok! A Teremtő Forrás átható tökéletességében tartalak titeket, így megkapjátok mindazt, ami jár nektek a Szeretet nagyságában.

Messzire jutottatok téren és időn keresztül, mire mélyen magatokból felszínre hoztátok az Én-t, ami odabent nyugszik, elrejtve az őt legjobban megítélni (felmérni) képes a szemek hada elől, köztük a miénk elől is. Mi ismerjük a Szív erejét, a mély Igazság erejét, ami jelenlegi utatok során fejlődött ki, hogy teljesen feladjátok azt, ami idejétmúlt, ami szokássá vált, és így tovább. Most már oly közel van. Az élet minden formája ezt az időt várta, s lassan mindenki belekezd a tavasz nagy tisztító folyamataiba, s talán ti is ezt terveztétek a célból, hogy nagy szeretetben emelkedhessen fel mindaz, ami csak bennetek van, s hogy az általatok megtapasztalható legnagyobb mértékben megismerjétek a Szeretetet e nagyszerű és csodás időkben itt a Földön.  

Földanyátok arra törekszik, hogy egyensúlyba hozza magát, s ahogy kiegyensúlyozzátok magatokat a Szereteten keresztül, úgy Ő is visszanyeri egyensúlyát. S majd ebben a formában folytatja útját, hogy elvigyen titeket a harmadik dimenzió fátylán túlra, amiben számos eddigi életen keresztül tartottak titeket. Az Anyaföld vibrációjában történő utazás biztosítja a beteljesedését annak, amit a Szeretet ígér nektek.

Ami most következik, s ami még hátra van, az nem pusztán a szívcsakrátok hatalmas megnyílása, ami amúgy is szoros kapcsolatban van Gaia-val, de egyben a teljes csakrarendszeretek összehangolása az Övével – s így együtt virágzotok és fejlődtök a Teremtő Forrás Szeretetében, a Krisztusi tudatosságban, s az Isteni Királyságban, amibe Ő maga is bele van szőve.

Minden, ami vagytok, a bennetek lévő Fény Szentháromságát ünnepli, ahogy a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális világban létező testeitek folyamatai egyre jobban kifejeződnek, s amik valójában megformálják hatalmas Fényetek hullámait. Becsüljetek nagyra mindent, ami most jön elő bensőtök mélyéről, mert ezek megjelenése utatok során számunkra biztosan mutatja, hogy közel a beteljesülés. Mert a bennetek lévő Isteni Részecske (ami Felsőbb Énetek), mi, az Angyali Birodalmakból, Lelki vezetőitek, és még sorolhatnám – mi mindörökre biztosítjuk az Szeretet növekedését Lényetekben, hogy elfoglaljátok helyetek a magasabb dimenziók Szeretetében, mely átsző titeket.

Legyetek biztosak afelől, hogy mikor szükség van rá, a Szeretet nagy mennyisége valóban hozzátok áramlik. Ha a félelem arca lopja be magát figyelmetekbe, emeljétek azt a bennetek lévő Fénybe – Létezésetek Isteni Részecskéjébe, Felsőbb Énetek szintjére, és kérjétek segítségét. Kérjétek, hogy a válasz, melyet álmotokban kaptok meg, mikor alszotok, emelkedjen tudatosságotok szintjére. Kérjétek, hogy megértsétek, mit kell beteljesíteni, mi mindenben kell részt venni, ami általatok, a Minden Ami Vagy állapototokkal társteremtésben alkotott szükséges folyamataitok összessége.

Mesterek vagytok, hát válasszátok azt, hogy elengeditek a fátylat, melyet oly sokáig viseltetek sok-sok utazáson át. S ahogy kibontakoztok az Én előtt, a nagyobb egész előtt, megtapasztaljátok azt másmilyen folyamatokon keresztül is. A fátyol elhalványul, s a Szeretetetek az, ami lehetővé teszi a folyamatos vékonyodását, s biztosítja, hogy mindent teljesen beborítson körülöttetek a Szeretet, s bennetek mindenütt.

Mi, a Fény Légiói Itt vagyunk, s támogatunk titeket a tisztánlátás e próbáján, hogy mi Igaz, s hogy mi az, ami nem a Szeretetből származik. Támogatunk szeretett Mestereink, hogy társteremtsetek Szívetek Fényével. Igaz hatalmatok tudásában együtt teremtetek az Anyafölddel, s a Teremtő Forrással az Istenség Fényének Szeretetében, s a Krisztusi Fényben. Mind ezt a célból, hogy örökre összekapcsoljátok azt, ami különvált, s hogy megvilágosodjon jelenlegi Lényetek teljes egésze, s hogy az belépjen a Szeretet igaz Tudásába a teljes létezés egészével. Ezt az utat akkor hozzátok létre, amint azt választjátok, hogy szeretettel telve elhagyjátok Létezésetek azon állapotait, melyekre többé már nincs szükségetek, s megnyitjátok szívetek, és ünneplitek a Szeretet mélységét, melybe beleszőtték Lényetek.

Ahogy a bennetek lévő fény napról napra erősödik, ne ijedjetek meg a még félelemből származó érzelmektől és mentális lenyomatoktól, ahogy azok mélyen belülről a felszínre törnek, mert azért kerülnek elő, hogy gyógyulásra leljenek – hisz ez a jelenlegi idő befejezendő munkája is egyben. Minden, mi most újra egyensúlyba kerül, nem csak a bennetek lévő Fényt erősíti, hanem az Anyaföld energia mintázatának régóta tartó témáit, folyamatait is lezárja egyben, melyeket az emberiség fejlődéséhez szükséges folyamatok miatt vállalt magára. És az Ő hatalmas szeretete által most lehetővé teszi a fizikai és érzelmi birodalmaiban tárolt, nem szeretet-alapú energiák teljes megtisztulását. A Szeretet azon ereje, mely a Galaxis középpontjából árad – magából a Teremtő Forrás Fényéből – akadálytalanul növekszik, és hasznára válik mindazoknak, kik Gaia-val járják útjukat az Emberi Fényben.

A változás e folyamatait, melyek tapasztalásotok jelenlegi idejében emelkednek a felszínre Fényetek Szeretetében, Én-etek mélyebbről hozza elő, mint valaha azelőtt. Vagytok, Akik Vagytok, s mindezen változások, és az előttetek kirajzolódó út mind együtt rezeg [rezonál] az Igazsággal. És a kellő pillanatban – ajándékaitok teljes tudatában, melyeket hosszú ideje a nagy felébredés és a minden Fény aktiválásának idejére tartogattatok itt, a Föld bolygón – a Szeretet eltölti erejével utatok és aktiválja Fényrészecskéteket, hogy azzal szoros együttműködésben teljesítsétek választott sorsotok.

Ahogy mindig teszem, most is előttetek tartom a Fény Igazságát, melyet talán érzékeltek a Szívcsakrátokkal, tudatosságotok segítségével. Ahogy a Szeretet Igazságában egyre magasabbra emelkedik a Teremtő Forrásából származó tudatosságotok, melyet minden sejtetekben ott hordoztok, s mely minden, ami vagytok, a Szeretet átalakítja a választott utatokat, hogy azok a nagy egészet szolgálják.

Én vagyok Mihály Arkangyal, s előttetek tartom a Fény Igazságát, melyet talán meghallotok és befogadjátok az erőt folyamataitokhoz, melyet tőlünk, a titeket szolgálóktól kaptok a legnagyobb szeretetben.És ez így van.~~~~~~~~~~~~~~


Takeli

 

~~~~~~~~~~~~~~

 

© Takeli MMagdalen

 

Közvetítő, médium

 

Szignál sejt gyógyító

 

http://takeli.com

 

Magyar nyelvű fordítás: Daniel

 

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 12
Összes: 3092231
Hónap: 14827
Nap: 513