Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


12 hasznos jótanács 2012-re

12 HASZNOS JÓTANÁCS 2012-RE *** Diana Cooper üzenete      
Írta: Diana Cooper   
2012. február 28. kedd, 09:45

12 HASZNOS JÓTANÁCS 2012-RE

***

Diana Cooper üzenete

Közreadja:

www.foldicsillagok.hu

 

Alig tudom elhinni azt, hogy 2012-es év már végre itt van. Sokáig vártunk erre a különleges évre (valójában 26.000 évet) és legtöbbünk már biztos alapokkal és készen áll szolgálatával, bármi is legyen az.

 

1, A Kozmikus pillanat. – Ebben az évben, minden, de minden a Kozmikus pillanathoz vezet, amely 2012. december 21.-én 11 óra, 11. perckor következik be. Miként ott voltunk 11-11-11-ben, úgy fognak megnyílni a mennyei kapuk, és a Forrás energiái fognak elérni bennünket és akkor férhetünk hozzá ezekhez az energiákhoz, ha készen állunk erre. Csakhogy ebben az időben ezek az energiák még erősebbek lesznek, és ha elfogadjuk azt, amit kínálnak nekünk ebben az évben, akkor a lelkünk egy hatalmas lehetőséget kap a spirituális fejlődésünkre. Tehát aktívan készüljünk fel az év során, imáinkkal, meditációval és helyes cselekedetekkel.

 

2, Nagyon fontos az, hogy földeltek legyünk, hogy szilárdan állva fogadjuk a kihívásokat. Éppen ezért sokat sétáljunk (tartózkodjunk a természetben) és győződjünk meg arról, hogy megfelelően táplálkozunk-e, fogyasszunk használható ételeket.

 

3, A beáramló energiák legtöbbje nagyon erős és tiszta lesz és át kell tudnunk engednünk a csakra-rendszereinken, azért, mert mi vagyunk az átalakítói ezeknek az energiáknak, a Mennyország és a Föld között.. Ha vizualizáljuk azt, hogy a 12 dimenziós csakránk szabadon forog, ez sokat fog segíteni nekünk.  Ez nem egy hosszantartó folyamat. Meg tudjuk tenni akár lefekvéskor az ágyban, vagy ha éppen várakozunk valahol valamiért, vagyha éppen sétálunk. Az is segítségünkre lehet, hogy kérjük az Unikornisokat, hogy legyenek segítségünkre,  dolgozzanak velünk, amikor ezt megtesszük.

 

4, Minden Újhold ideje egy új esélyt, egy új kezdetet hoz magával. Tehetünk egy rítust/szertartást minden hónapban, hogy leválasztódjon rólunk a régi és behívhatjuk ahhoz az energiákat, amit éppen szeretnénk megtenni.

 

5, A 33 kozmikus kapu, lassan megkezd megnyílni és sugározni fogja a 12 Isteni Sugár fényét, és az Ezüst sugár(Istennői sugár), mint a  Krisztusi/Kristály Fényesség, Feltételnélküli Szeretet Sugara elárasztja a Földet. Segíthetjük ezt a folyamatot azzal, hogy meghívjuk a Krisztusi/Kristály fényesség Arany sugarát magunkon keresztül átáradni, minden nap. Ezek az alapvető hírek a 33 kozmikus kapuval kapcsolatban, 2012-ben és azt követően.

 

6, FénySzolgálat: Közel-Keletnek nagy szüksége van segítségetekre, ezért így küldjünk Krisztusi Fényt a mezopotámiai kapuba, hogy a kapu képes legyen könnyebben és gyorsabban megnyílni, mert ez a kapu közvetlenül befolyásolja ezt a területet. Ezzel növelhetitek e terület fényét.

 

7, Gyújtsunk gyertyát minden nap a londoni olimpiai játékok ideje alatt. A Föld Csillag csakrája Londonban van, és ha megfelelő fényt kap, akkor jobban tud összehangolódni a Csillag csakra a bolygó ötödik dimenziós kundalinijének mozgásával.

 

8, Vizsgáljuk meg gondolatainkat, szavainkat és tetteinket, és győződjünk meg arról, hogy azok valóban ötödik dimenziós rezgésűek-e. Olvassunk ötödik dimenziós könyveket és otthonaitokat folyamatosan tartsuk tisztán az ötödik dimenziós rezgéssel, gyönyörű, szép zenével, virágokkal, totem szobrocskákkal és boldogsággal. (Az Univerzumhoz vezető kulcsok az 5. dimenzióban vannak, és akkor adják fényüket, ha ezek az energiák a szobáinkba is kerülnek.)

 

9, Látogassunk meg legalább két vagy három éjszakánként egy Arkangyalt vagy egy Felemelkedett mestert az angyali tanácsokból vagy egy kozmikus kaput álmaitokban. Ez felgyorsítja majd a spirituális fejlődéséteket.

 

10, Aranyszínben vizualizáljuk az auránkat. Azután vegyítsük össze energiáinkat az angyalok fényével és az Arany kor energiáját fogja eredményezni.

 

11, Tartsunk fenn spirituális lapokat/oldalakat. Csak egyszerűen írjuk le, gondolatainkat, vagy tapasztalatainkat, tartsunk meditációkat, és meglehet, hogy el fogunk csodálkozni azon, hogy mennyire és milyen messze jutottunk el az év végére.

 

12, Nyissuk meg szívünket az Univerzum előtt és ajánljuk fel szeretettel szolgálatunkat.. Amint ezt megtesszük, belélegezhetjük az Univerzum szeretetét és támogatását, és tudni fogjuk azt, hogy mit is tud adni nekünk. Így mindent, amire szükségünk van, az megadásra fog kerülni.

 

Diana Cooper

 

Forrás: 12 Helpful Tips for 2012 a message from Diana Cooper Tuesday, 17 January, 2012

© 2012 Diana Cooper

http://spiritlibrary.com/diana-cooper/12-helpful-tips-for-2012

közreadja:

www.foldicsillagok.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3089479
Hónap: 14291
Nap: 323