Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012 - A hatalom éve

2012 – A HATALOM ÉVE   

LEE HARRIS ÜZENETE
 
2012-re


Az idei év SZAVA a HATALOM lesz. 2012-t már hosszú idő óta nagy figyelem övezi. Az ősi kultúrák és civilizációk megjövendölték ezt az időszakot. Azt, hogy ez az év mit fog magával hozni, és hogy mit is képvisel. Ez nekünk, embereknek egy fordulópont lesz. Ugyanakkor viszont, a gyorsuló időszak és az idei év sebességének ellenére ez mégis egy fordulópontot, és nem pedig egy végpontot vagy egy új kezdetet jelent. Már sok éve a fejlődésben lévő tudatosság viharának a közepében tartózkodunk. És mi, egyszerű emberek, minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy lépést tartsunk ezzel az időszakkal, és mindazokkal a kihívásokkal, amit ez a bolygó, saját magunk és más emberek kínáltak fel és adtak oda számunkra.

2012 egy olyan év lesz, ahol sok hatalmi áttörésnek leszünk szemtanúi. És ez nem csupán a jövőre vonatkozó energiaforrásokat jelenti, hanem sok-sok ember hatalmát is. A hatalmi kapcsolatokat közted és az életedben szereplő emberek között, továbbá a kormány, a struktúrák, rendszerek és az alkalmazottak körében. A régi életmód összeomlását már sok éve figyelemmel kísérjük, és ez továbbra is folytatódni fog, de már kevesebb sokk és kevesebb trauma kíséretében. Az a fájdalom, ami oly sokakon végigsepert az elmúlt években, még ezután is jelen lesz némelyek életében. De ez a fájdalom olyan lesz, mint egy bejáratott izom. Ez nem azt jelenti, hogy a jövőben nem fogsz fájdalmat, bánatot átélni az életedben bekövetkezett veszteség következtében, hanem azt, hogy amikor keresztülmész egy ilyen nagy fájdalmi, szomorúsági perióduson, akkor te, és a te emberi tested és szellemed elkezdi megérteni az élet végtelen körforgását.

A bolygó, amin élünk, életének egy új évszakába lép be. Többé már nem a fiatalság ciklusát fogja élni. Életének egy olyan szakaszába lép be, hol másképpen kell gondolkoznunk, másképpen kell viselkednünk ahhoz, hogy lépést tartsunk vele. Sok ember aggódik emiatt, és amiatt, hogy vajon mit fog ez hozni. De 2012-ben létrejön egy hajtóerő, egy impulzus, ami hatással lesz a jövőbeli változásokra. Lesz egy hajtóerő a planetáris megoldások tekintetében, és lesz egy sürgetés, amit maga a bolygó fog irányítani. Tehát bármilyen önmagadon belül érzett emberi sürgető érzés, vagy bármilyen másoktól hozzád érkező sürgető érzés nem fog szolgálni téged, hacsak nem szeretsz félni, vagy aggódni, szorongani.

Időnként a félelem vagy az aggodalom, szorongás érzése tökéletesen a helyén van, hisz azért van ott, hogy elengedd, felszabadítsd azt. De gyakran a hisztériát, ami végigsöpör egy csoporton, egyetlen ember szítja fel a többiekben is. Befolyásoljuk egymást. Hogyan is lehetne ez másképpen? Ezért aztán nagyon tisztának, egyértelműnek kell lenned önmagadban az idén ahhoz, hogy megérezd, milyen változásokat vár tőled az életed, a bolygó, és azt is, hogy miért is maradnál itt, vagy hogy miért is távoznál innen.    

Az élet végső célja a pillanatról szól. A Pillanat pedig az a hely, amiben megbízhatunk, ahol Létezhetünk. A múlt gyakran az a hely, amire hivatkozni szoktunk, egyfajta referencia pont, és mi a múlt szemével próbáljuk meglátni a jövőt, hogy többé ne ismételjük meg azokat a dolgokat, amiket a hibáinknak, tévedéseinknek tartunk, és hogy így valami mást, valami újat teremthessünk, és ne a múltat ismételjük. Ezért aztán a jövőbeli látomásaink és szándékaink gyakran a múltunkban gyökereznek.

De ahogy kilépünk ebből a múlt századból, és belépünk egy teljesen másmilyen időszakba, ez lehetővé teszi számunkra, hogy még jobban elengedjük a múltunkat. Továbbá azt is lehetővé teszi, hogy felismerjük, hogy a Most és a jövő az, ami számít, ahol vagyunk, és ami felé tartunk, ezért ez az egyetlen hely, amire fókuszálnunk kell. És 2012 újra és újra el fogja hozni ezt az igazságot az életedbe. Hiszen ez egy tudati fordulópont, amin mindannyian keresztül megyünk. És ez bizony nem mindig szép, nem mindig élvezetes. De akkor is ez az élet igazsága. A tőlünk telhető legtöbbet tesszük, és a körülöttünk lévőknek is ezt kínáljuk fel, amikor erre alkalmunk nyílik. Befogadjuk azt, amire szükségünk van, már amikor eszünkbe jut, hogy be kellene azt fogadnunk.

2012 az úttörők és a forradalmárok éve lesz. Bizonyos értelemben az elmúlt úgy 5 év olyan sok sokk-hullámot küldött keresztül oly sok emberen, hogy egy bizonyos értelemben zárószelep került mindarra, ami egyébként elérhető lenne. 2012 le fogja robbantani ezt a zárószelepet sok mindenki számára. Sokkal biztosabb leszel a dolgodban, abban, amit teszel, abban, aki vagy, abban, hogy miért is vagy itt, még akkor is, ha pillanatnyilag éppen meg kell adnod magad az életed és minden más teljes bizonytalanságának – mert csak úgy juthatsz el oda, hogy felszabadíthasd magad ennek a pillanatnak a számára, ennek a pillanatnak a hálájára.

Néhány tapasztalás, aminek az elmúlt években a szemtanúi voltunk – mint amilyen a struktúrák, rendszerek összeomlása, vagy a természeti katasztrófák – ezek továbbra is folytatódni fognak egész 2012-ben. Még mindig lesznek sokkoló pillanataink ezekben az eljövendő helyzetekben. De mostanra már, hogy sokakban kifejlődött ez a fájdalom vagy bánat izom, ez az év a cselekvés és a hatalom éve lesz személyes és kollektív értelemben egyaránt. Technológiai fejlettségünk tekintetében most némiképpen bele kell ütköznünk a plafonba. Most nem a fejlett technológia keresése a célunk, kivéve azokat a technológiai megoldásokat, amik összekapcsolnak bennünket a Földdel – ami fenntart és táplál minket.

Ahhoz, hogy az emberek magasabbra jussanak, mindig szükségeltetik a szív. Ezért sokan mélyen összekapcsolódnak majd a saját szívükkel és Önmagukkal olyan módokon, ahogy már régóta nem tették. Ha egy ideje már elszigeteltségben élsz, akkor 2012-ben ezt nem fogod tudni továbbra is így folytatni. Szükségét fogod érezni a közösségnek, annak, hogy emberekkel légy.

Az ősi mestereink spirituális igazságai – akik a naptárak örökségét hagyták ránk – és akik tudati váltásként beszéltek erről az időszakról – ezek az igazságok most igazzá válnak a testünkben. Állandón ebből az igazságból érzünk és beszélünk. Szüntelenül ebből az igazságból teremtünk.

Az a bizalom, amire szükséged lesz ahhoz, hogy navigálni tudd 2012 néhány változását, amivel szembe fogsz kerülni – már kifejlődött a belsődben. A támogatás és a pozitivitás hullámai keresztül áramoltak az interneten, mások szavaiban, továbbá a temérdek inspirációs könyvben és üzenetben - és ezek mind hatalmas támogatást nyújtanak mindazokhoz a kihívásokhoz, amikkel szembenézünk. De a szellem a legerősebb részt azon keresztül fogja lejátszani az idén, amit emberi lényekként le is tudunk földelni a spirituális érzékszerveinket, a spirituális elménket és a legnagyobb, legteljesebb szívünket használva. Mennyire tudunk megnyílni, mennyit tudunk adni egymásnak és ennek a világnak, hiszen most újraépítkezünk. Mindig újraépítkezünk.

Érzékelés értelmében a szív, a torok és a harmadik szem energiái ebben az évben egyesülni fognak. Sokan az eddiginél jóval könnyebbnek fogjátok találni, hogy a szívetekből beszéljetek és a szellemetekkel lássatok. De sokatoknak emlékeztetnetek kell majd magatokat az alap energiátokra ebben az évben. Arra, ami itt tart benneteket a földön, ami lehorgonyoz titeket a Föld energiáihoz. Az elmúlt években lezajlott sok belső és külső planetáris ingadozás és hullámzás hatására sokan elhagyták az alapzatukat. Ezért a fizikai aktivitással, a fizikai gyakorlatok által bejutni a testetek alsóbb részeibe rendkívül fontos lesz, és azok közülünk, akik sok évet töltöttetek azzal, hogy megnyíljatok a felső aspektusaitok számára, most lehetővé válik, hogy a fény nyelvét létrehozva a teremtéseitekben, a cselekedeteitekben és a másokkal való kommunikációtokban mozogjatok a világban.      

Egyre többen fogtok tapasztalni spirituális látomásokat, angyalokkal való találkozásokat, és át fogtok látni a fátylon, és látni fogjátok az eltávozottakat. Ez egyre hétköznapibb lesz. Ne féljetek beszélni az élményeitekről, hiszen ez állítja be a normát a tömegek számára. Tehát amikor csak úgy érzitek, és ettől nem érzitek magatokat kellemetlenül, bátran osszátok ezt meg másokkal is! Sok emberi lény már belefáradt a létezés régi mintáiba, módozataiba. A régi életmód már nem készteti őket csodálatra, meglepődésre, és ez pontosan így tökéletes. 

Ez a fejlődés. Továbbá pedig annak bizonyítéka, hogy oly sokakban jelen van az eddig megélt régi életmódtól és a régi tapasztalásoktól való lekapcsolódás. Régen még kapcsolódtunk ezekhez, de ma már valami másra van szükségünk, hiszen másmilyen időket élünk, és valami többre van szükségünk. Sokan emlékeztek a 60-as, 70-es évekre, amik forradalmi és fejlődést hozó évek voltak. Az előttünk álló 2-3 évben pont ilyen sok változást fogtok látni, mint akkoriban, csak most mindezt turbó sebességre kapcsolva. Legyetek elővigyázatosak, és maradjatok földeltek, és arra fókuszáljatok, amit éppen tesztek, mert a sebességet teljes egészében önmagatok fenntartásán értem.

És ahányan vagyunk, annyiféle sebességgel bírunk. Egy páran rendkívül gyorsak vagyunk bizonyos területeken, aztán talán más területeken pedig lassúak. Ne engedd, hogy az elméd elcsábítson, és azon gondolkodj, hogy mi a legjobb a számodra. Csak az érzéseid szerint élj, amennyire ez csak lehetséges számodra, és bízz meg abban, amit választasz. Bízz magadban, amikor a tested egy teljesen más útra vezet téged, mint amit az elméd jelölt ki számodra. De kérlek, ne ítéld el azonnal az elmédet, amiért nem ismerte a tervezett utat. Ehelyett légy inkább kíváncsi, hogy hová és miért vezet el téged oda, ahova elvezet a te természeténél fogva intelligens tested!

Sokunk szépsége az, hogy összekapcsolódunk a felsőbb énünkkel, és olyan mélyen hallgatunk a szellemre, hogy ez lehetővé teszi, hogy a testünk átalakítsa magát egy teljesen másmilyen módon. Azáltal, ha egyszerűen csak hagyod és megbízol abban, hogy a tested hadd tegye azt, amit tenni akar, és amire szüksége van, és ha mindezt kíváncsisággal és nyitottsággal teszed, akkor rájöhetsz valami egészen másra. Akkor talán másképpen fogsz tenni dolgokat. Ez az, amit az Élet már annyira vár, és így sokkal több élményre tehetsz szert ebben az életedben.

Az a bátorság, amit sokan fogtok érezni az idén, egyedülálló lesz az elmúlt 4-5 évnyi tapasztalásod értelmében. Az elmúlt 4-5 évnyi tapasztalásod arra sarkalt, hogy egyszerűen élj, hiszen emlékeztél arra, hogy az élet árama nem garantált. Ez mindössze egy tapasztalás egy csodálatos bolygón, és ahelyett, hogy szégyenkezve vagy ítélkezve néznél vissza arra, amit szerinted mi, mint emberiség megteremtettünk, ehelyett nézz a Mostra és a jövőre, arra, hogy a bolygónak és az emberiségnek mire van ezek után most szüksége. Így fogod helyreállítani a személyes hatalmadat ebben az évben. Mert az ítélkezés, a szégyen és a vádaskodás egyikünket sem fogja előre vinni, sőt, épp az ellenkezője fog történni.

Ha eddig még nem tetted volna meg, akkor most helyezz erősebb fókuszt a fizikai egészségedre és jóllétedre 2012-ben! Mert egyre nehezebb lesz összhangba kerülnöd olyan cselekedetekkel vagy tápanyagokkal, amik nem felelnek meg a testednek, mivel az emberiség egyre érzékenyebbé válik. És ezzel a megnövekedett érzékenységgel együtt jár annak megértése, hogy a testednek mire van szüksége. A tested és a bolygó – tükör, tükör. Mind a kettőt te szolgálod. Ne feledkezz el a természetről! Hiszen ott van az ajtód előtt! Hangos. Beszél. Ez egy ajándék mindannyiunk számára. És vagy kincsként tekintünk rá, vagy figyelmen kívül hagyjuk. Nyisd ki a szemed a benne rejlő szépségre!

Ismerd fel, hogy sok olyan pozíció létezik, akár kormányokban, akár más szervezetekben, amik tényleg a legjobbat akarják ennek a világnak, és nekünk. Tehát ha egyszer a harc, a küzdelem véget ér, az emberek és a kormányok közötti harc, akkor megszületik a középút. A kormányban dolgozó emberek is emberek, pont úgy, mint te meg én.

Te hogyan teremtenéd a világot, ha választásodban állna mások nagykövetének lenni? Odafigyelnél, és keresnéd a véleményeket. Ez egyre gyakrabban meg fog történni. De ha azon kapod magad az idén, hogy mások felett ítélkezel, vagy másokat vádolsz, akkor nagyon kellemetlenül fogod magad érezni egy igen intenzív módon. Mert ennek a bolygónak az energiái többé már nem támogatják ezeket a rezgéseket. Abban az értelemben támogatják csak ezeket a rezgéseket, hogy elengedd azokat, de életmódként többé már nem támogatják!

Minden nap figyelj oda magadra, halld meg magad! Ebben az agyon stimulált világban ismerd fel, hogy te vagy az a személy, aki visszaállíthatod a saját egyensúlyodat! Minden nap figyelsz magadra, hallod magad? Vagy pedig csak a külvilág zajai miatt panaszkodsz? Minél inkább a szerető csend és tér nagykövetévé válsz, annál inkább mások is meg fogják érezni benned ezt az általad létrehozott belső mintát. És ezt minél inkább megérzik mások is benned, annál inkább megosztásra kerül majd az emberek között. Mi mindannyian osztozunk egymással. Ez a bolygó a megosztás helye.

Megválaszthatod, hogyan akarsz ezen a Földön létezni. Nem mindig választhatod meg a körülményeket, és nem változtathatsz azokon a dolgokon, amik már megtörténtek veled, de azt megválaszthatod, hogyan akarsz Te létezni! Amennyiben mély depresszió gyötör éppen vagy nagyon elszigetelted magad az élettől, és azon tűnődsz, hogy egyáltalán miért is vagy még mindig itt, tudd, hogy sokan éreztek hasonlóan az elmúlt években. És tudd, hogy azért vagy még itt, mert ezt választod, hogy itt legyél. Légy hát kíváncsi a miértre! Nem nehéz elmenni erről a bolygóról! Sokféleképpen megtehetjük. Vagy a saját kezünk által, vagy úgy nevezett „baleset” által – emberként ilyeneket szeretünk mondogatni.

Ezért is olyan nagyon fontos az élet, és az elménk irányította világban elfeledkeztünk arról, hogy mi az élet szikrái vagyunk, aki éppen most testben tapasztalja meg magát. És ez az élet szikra az, ami itt tart bennünket. És ez a test, és ennek fenntartása és támogatása teszi lehetővé számunkra, hogy még több mindent meg tudjunk tenni. Egy csodaszép bolygón élünk, aki támogatja és táplálja a mi gyarapodásunkat, növekedésünket. Azt akarja, hogy halljuk őt és dolgozzunk vele együtt. És mi ezt meg is fogjuk tenni, mivel nincs más választásunk.

2012 a nagyszerű hatalom éve lesz! Ez a szó szét fog terjedni a világban és az életedben különféle szemszögekből és nézőpontokból! Találd hát meg a hatalmadat a szívedben, találd meg a saját hangod hatalmát, találd meg a szellemed hatalmát, és ezeket használd, amikor a saját hatalmadból cselekszel. Így kerül megteremtésre az új emberi tudatosság bolygója. Beszélhetünk még erről sokat, vagy pedig belevágunk végre, azzá válunk, és megtesszük!

2012 – A hatalom éve. A TE ÉVED.

 

© Lee Harris, minden jog fenntartva.

( az üzenet megtekinthető a YouTube-on is az alábbi linken:

 http://www.youtube.com/watch?v=pJJ_AM5C4ns&feature=youtu.be

(Fordította: Telegdi Ildikó)       

 

http://dimenzio-uzenetek.lapunk.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3121342
Hónap: 17181
Nap: 482