Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012 - Angyali útmutatás

mihaly_ark.jpgangyal.jpg

2012 -Angyali útmutatás
Mit tehet az, aki napról napra egyre nehezebben boldogul anyagilag?

A pénzügyi világ válsága az angyali birodalom szempontjából a Föld bolygó és az emberi viszonyok tisztulási folyamatának része. Ez a folyamat a 2012-es évben még folytatódni fog, sőt helyenként intenzitása is megnövekszik. Mégsem kell pánikba esni, mert az egyén szintjén ezek a hatások korlátozhatóak. Angyali segítséggel, gyökeres szemléletváltással, pozitív elvárásokkal és meggyőződésekkel ki is küszöbölhetőek. Minden materiális gyarapodás függvénye az új helyzethez való alkalmazkodásunknak. Ez az elsődleges és legfontosabb feladatunk 2012-ben.

Az emberek igénye a változások iránt belülről fakad. Amennyiben ez nagy tömegeknél megszületik és a felszínre tör, beindulnak a látványos külső változások is. Olyanok, mint például a monetáris rendszer átrendeződése vagy az ingatlanok és az anyagi javak elosztásának átalakulása. Az angyalok nyomatékosítani szeretnék, hogy minden ember elsősorban saját életéért tartozik felelősséggel. Az általános jólét megvalósulásához kiemelkedően fontos, hogy a személyes fejlődésben élen járjanak azok, akiknek életfeladatai közé tartozik más emberek jólétét befolyásoló döntések meghozatala, tehát az ország politikai és gazdasági vezetőinek is fejlődniük kell.

A gyerekeinkre milyen jövő vár?

A mai gyermekek nagyon érzékenyek és intuitívak, ők a lélek szintjén fel vannak már készülve a 2012-es év és az utána következő időszak változásaira és kihívásaira. Az egyetlen segítség a felnőttek részéről az, ha nem próbálják őket – saját félelmeik és szorongásaik által vezetve – átprogramozni. Segíteni kell a gyermekeket abban, hogy szabadon követhessék saját intuícióikat, ők tudják, mi a dolguk. A jövő év a számukra sokkal nagyobb teret enged az önkifejezésnek, ha ennek lehetőségét az őket nevelő felnőttek is megadják számukra.

Mire számíthatunk a párkapcsolatokban, házasságokban?

A párkapcsolatok és a házasságok is nagy változásokon fognak keresztülmenni. Látszólag jó kapcsolatok is felbomolhatnak, mert az emberek egyre tudatosabban fogják felismerni lelki igényeiket. Nem leszünk hajlandóak túl nagy kompromisszumokat kötni, ha az önmagunk jólétének, egészségének és boldogságának rovására megy. Ha a szerelmesek beteljesítették egymás iránt vállalt lelki feladataikat, gyakran ismerik fel, hogy tovább kell lépniük. Egy új válásformát ismerünk meg: gyűlölködés és harc helyett az egymás iránt érzett kölcsönös tisztelet, hála és szeretet segítségével fogják elengedni egymást a párok. 2012 ugyanakkor a nagy egymásra találások éve is. Sok lélek fogja megtalálni lélekpárját, és ehhez nem is kell nagy erőfeszítéseket tennie.

Tehát szinte tennünk sem kell egy új szerelemért?

Egy jövőbeli, új párkapcsolat szempontjából nagyon fontos, hogy ne ... Ez a szívünk mélyéről indított, legmélyebb hála kifejezésével oldható meg. Aki úgy érzi, hogy elszenvedett szívfájdalmai miatt erre nem képes, kérje angyalai segítségét ebben is. Mihály arkangyal meg tud bennünket szabadítani mindenfajta gyötrő negatív érzelemtől, kérjük a segítségét! Ez előfeltétele annak, hogy új társunkat egy magasabb szinten vonzhassuk be életünkbe. Ha nem így tesszük, akkor egy másik testben ugyan, de ugyanolyan típusú társat hívunk be életünkbe, mint amelyet nem voltunk képesek elengedni. Chamuel arkangyal segítségét kell kérnünk leendő új társunk megtalálásához. Az angyalok azt is említik, hogy az új társunk nagy valószínűség szerint először álmainkban, egy éles kép formájában fog megjelenni, előrevetítve a fizikai valóság történéseit.

Mire kell figyelnünk, hogy egészségesebbek lehessünk, megelőzhessük a betegségeket ebben az évben?

Rafael arkangyal szerint az egészségmegőrzésben és a betegségmegelőzésben egyre nagyobb teret fog kapni az öngyógyítás. Az emberek egyre intenzívebben lesznek képesek az univerzum gyógyító energiáira ráhangolódni, és azokat a saját vagy szeretteik egészsége érdekében használni. 2012-től erőteljesen emelkedni fog fizikális testünk rezgésszintje is. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egyre gyakrabban találkozunk anyagokkal és élelmiszerekkel, amelyeket a testünk már nem akar vagy nem tud befogadni. A kémiai úton előállított vagy vegyileg kezelt élelmiszerek, az alkoholt, a koffeint és egyéb izgatószereket tartalmazó termékeket ösztönösen kerülni fogják azok, akik az új energia befogadására készen állnak. Akik erre még nem állnak készen, egyre többször nyúlnak a tudatmódosító anyagokhoz, mígnem végleg a csapdájukba kerülnek. Kérjük ebben a témában is az angyalaink vezetését! Kérjük Rafael arkangyal segítségét, ha csökkenteni szeretnénk a káros anyagok fogyasztását.

Érdemes új dolgokba, új vállalkozásokba fognunk jövőre?

2012-ben elsősorban befelé érdemes figyelnünk. A változások szükségessége az emberek saját személyes fejlődésében fog megmutatkozni, tehát először ezen a területen kell elkezdeni dolgoznunk. Például meg kell tisztítanunk munkahelyi, családi, baráti, szerelmi kapcsolatainkat, elengedni régi sérelmeket és fájdalmakat. Az önértékelésünket és a világban elfoglalt helyünket egy tudatosabb szintre kell hoznunk. Ha ezek megtörténtek, akkor érdemes új vállalkozásokba fogni. Ez pedig nincs időhöz kötve

 

METATRON

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3088059
Hónap: 15813
Nap: 422