Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012 - világvége- vagy új világ születése?

2012 - Világvége – vagy új világ születése?

2009. március 16.
Tették már a világ pusztulását 1000-re, 2000-re, Cayce a híres alvó látnok viszont még a 22. századból is jövendölt eseményeket. Azt viszont ő is határozottan állította, amire az ősi maja feljegyzések figyelmeztetnek: 2012 fordulópont lesz az emberiség életében.

Sokan ezt a „fordulópontot” úgy értékelik: eljön a világvége. Mások optimistábbak, és azt mondják, a Halak korszak ér véget, és kezdődik az új világév, az igazi Vízöntő kor. De a fogadására mindenképp fel kellene készülni! Tudatosan! Hogy ne áldozatok, hanem az új korszak építői lehessünk.
Lehet, hogy az emberiség azért tér majd észre, és kezd egy merőben új életet, mert a régi már nem élhető, katasztrófához vezet. Ennek „előszeleként” emlegetik a mostani gazdasági válságot épp úgy, mint természeti katasztrófákat, vagy az időjárás „megbolondulását”.
Világégést prognosztizálnak a Nostradamus hagyatékot elemzők épp úgy, mint a maja kód értelmezői.
A Szentírásban is ez áll?

A Biblia Kódja című bestseller szerzője az Ótestamentum ősi szövegét tanulmányozva arra jött rá, hogy az Írás valójában nem más, mint az emberiség jövőjének rejtett kódja, amelyben rejtjelezve megtalálható az emberiség sorsa, az elmúlt évek eseményei, politikai és közéleti személyiségeinek nevei, adatai épp úgy, mint a már lezajlott és a még bekövetkező háborúk, katasztrófák, de jelzés van közeledő kisbolygókról, és ott vannak az esetleges világvégére utaló szavak is. 


Mit mondanak a tudósok?

Michael Scallon szeizmológus-geológus már az 1990-es években megjósolta, hogy a következő évtizedekben számos olyan szeizmikus katasztrófa rázza meg a Földet, amilyet csak a hátborzongató amerikai katasztrófafilmek forgatókönyvírói álmodtak eddig. Vagyis mindaz, amit az elmúlt néhány évben bekövetkezett (cunamik, hurrikánok, földrengések, árvizek) még csak a kezdet: a jövőben mindent leromboló vulkánkitörésekkel, földrengéssel számolhatunk, aminek nyomán felszabaduló gáz- és porfelhő évekre eltakarja majd a Napot, lehetetlenné téve ezzel az életet. S csak mintegy mellékesen még megjegyzi: a tengerparti városok víz alá kerülnek, így Kalifornia és Florida is a tengerbe süllyed. De ő is azt sugallja: igaz, hogy milliók elpusztulnak, de akik megmenekülnek, azok végre összefognak majd, és eljön az új aranykor. Amelyre oly’ nagy szüksége lenne már az embereknek.
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3175691
Hónap: 37007
Nap: 605